Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
kak fajn! tak sem vesela zate. pa za železni okus tudi. to je dobra stvar! znak nosečnosti pač 
) in se je izkazalo, ko je babica zastavljala vprašanja, da je pametnjakovič bolj izobražen o porodu, kot vse ženske skup - pa še tak pogumno je tiste diapozitive gledu o rojevanju, ko so drugi deci kr zeleni postajal...Tak da mam upanje, da bo res zdržu ob men - sem se že bala, da ne, ko je taka nežna dušica...
. Je pa to ena fajn terapija, kako se lahko naučiš brzdat jezo, kljub temu, da ne vem kokl časa bom zdržala. Mi je pa kakšne deset minut nazaj povedala, da gre naslednji teden na dopust in bomo sami doma
Tudi pri meni se je zadnjič ponovila zgodba z energijskim napitkom (tašča je našima dvema že drugič dala to sranje za pit) in sem znorela. Pa piše: ni za otroke in za nosečnice!
.