Freycha
|
IZVIRNO SPOROČILO: baja* freycha mi se še nismo vozli ponoči. Če gremo kam dlje, gremo vedno v tistem času, ko ima Rene dopoldansko spanje, tak da spi v avtu, če ne začne kmalu sitnarit... Mi smo tud vedno hodli ponoči na morje, da sma midve s sestro spale. Mater to so bli pravi podvigi: 4-članska familija + prtljaga zbasani v fičeku vsak kilometer je zakuhal pa kaka avtocesta... nema smo pa vseeno prišli na cilj, to je važno no ja, danes si bolj težko to predstavljam Drugače pa užiiiiiiivaaaajteeeeee, če se nič več ne slišimo oz. tipkamo . Pa srečno vožnjo! ja, mi smo pa 4. članska familija hodili s stoenko, pa zadaj brako prikolco - smo bili ko tovorne mule. Pa ko smo šli domov, smo samo molili, da nam stojadina ne zakuha na klancu. Nisi vedel, a švicamo od vročine al od napetosti. Je bila vedno full tišina v avtu, pa sam gledal smo pred sabo, koliko imamo še do vrha... ko smo čez Delnice prišli, smo pa vsi ploskali pa vriskali ko bi na lotu zadeli jaooo kje so tisti časi šiškamiška na Pag gremo - malo naprej od Novalje bomo kapica, se mi je zdelo, da se vi samo ponoči vozite, ko greste v SLO Pa glede na to, da Dita isto spi v jajčki ali sedaj v sedežu (ker je v bistvu isti sedežek, samo enkrat je gledala nazaj, sedaj pa naprej), ne bo večjega problema zaradi tega...... Se pa verjetno kar pogosto ustavljate, ne? na uro? dve? A_R točno, vi ste šli tudi ponoči domov. Če mala spi 3. ure v kosu, smo zmagali Pa fuuuulll čestitke za kilce vem, kaka **** se je držat diete in it kako kilco dol kar tako naprej
|