|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   noče mleka
15.6.2008 21:40:50   
biga
Moj sin je star 12,5 mesecev in ravnokar uvajamo mlečne izdelke, ker je prebolel alergijo. Vendar ne mara nič mlečnega. Mleka samega še nisem probala, razen Aptamila idr. nadomestkov, pa noče nobenega. Niti jogurtov, skutk, sira. Tudi sadne okuse sem mu že dala, čeprav naj bi začeli z navadnim jogurtom in vnešanim sadjem. A je lahko kaj narobe, če ne bo jedel mlečnih izdelkov? Do zdaj je pil Pregomin in je pravi dečko. Tako mu še zdaj dajem sojino mleko, ki ga še pije. Siliti ga najbrž ni pametno.

Pa še tole: že prej se je dosti zbujal ponoči, a se je nekako ustalilo pri dvakrat. Zadnje čase pa po večkrat ponoči zajoka, noče dude, samo pil bi vodo in nazaj zaspi. A je možno, da rabi mojo pozornost, ker podnevi nisem več toliko z njim kot prej, ker sem nazaj v službi? Ali je možno, da mu mlečni izdelki ne pašejo, pa ga prebava ponoči matra? Sem mislila, da se bo tole spanje pri enem letu že končno normaliziralo, pa je še slabše.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: noče mleka
16.6.2008 9:14:46   
pikipu
Biga, odgovarjam ti v zvezi z drugim vprašanjem, glede mleka mi nimamo večjih problemov. Razen, da je ta mali pri 9. mesecih nehal piti mleko iz stekleničke (dojen ni bil, razen prva dva tedna) in ga tudi do zdaj še ni hotel niti poskusiti, star je pa 22 mesecev. Poje pa dosti skutic in jogurtov, vendar nikoli ni hotel navadnega jogurta ali skute z vmešanim sadjem. Po novem je tudi sir, ki ga prej ni maral. Hočem reči, da je možno, da se stvari tudi spremenijo.

Kar se tiče pa spanja, je bilo pa pri nas takole: do 9 meseca se je zbujal enkrat, največ 2x na noč, spal pa je 13-14 ur na noč. pri 9. mesecih pa kot da bi odrezal, začel se je zbujati na 1-2 uri, in trajalo je do njegovega 18. meseca. Ne vprašaj, kakšna sem bila, ko sem šla pri njegovih 13. mesecih v službo user posted image . In tudi: hotel je samo spiti malo vode, malo je pojokal, jaz sem ga malo pobožala in je zaspal nazaj. So bili pa to zobje, ko so mu izrasle trojke in štirice (8 zob v razmaku enega meseca), je bilo malo boljše. So pa kmalu začele lesti ven še petice, tako da se zdaj zbudi 1x-2x na noč, spi pa cca. 11 ur na noč. No, mislim vseeno, ko pogledam nazaj, da niso samo zobje, ampak nas ti naši pikci zelo pogrešajo, čeprav sem jaz z mojim zelo veliko časa. Zdaj ko že govori, se ponoči usede sredi postelje in kliče: mama, mama..... In kaj je rešitev: mama ga samo malo poboža in v sekundi zaspi nazaj.user posted image

(odgovor članu biga)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: noče mleka
16.6.2008 9:32:38   
jakaracman
Mi smo tudi imeli alergijo in ti rečem hudičevo težko sem ji uvajala mleko.V bistvu je začela v vrtcu, saj pri meni je probala komaj kaj.Je sadne skutke, kakšen jogurt pa še to saden, mleko pa samo z kakavom.Pa še to zelo malo.Torej ostalega nič.Tako pač je in jo ne silim.Obožuje pa sladoled.

(odgovor članu biga)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: noče mleka
16.6.2008 10:33:53   
Juliya
Tudi moj ni maral nič drugega, vedno pa je slastno zaužil Fruchtzwerge. No zdaj pa ima raje jogurt in pije mlekouser posted image ... Vse se spreminja.

(odgovor članu jakaracman)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Mesec rojstva lahko vpliva na poklic tvoje...
Si vedela, da mesec rojstva, v katerem je rojen tvoj otrok, lahko vpliva na njegov poklic?




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?