Blacky30
|
Glede nestrpnosti in čakanja na porod bom rekla, da razumem obe strani. Razumem tiste, ki ne vedo, kaj jih čaka in je to eno posebno vznemirjenje in hkrati razumem tudi tiste, ki so prav tako prvič in bi rade imele vse prej pošlihtano. Meni se prvič ni mudilo nikamor (še 4 dni po PDP sem se bunila, zakaj mi bodo sprožali ) in tudi tokrat se mi ne mudi in se mi ne bo mudilo. Ampak priznam, pri meni je glavni razlog strah. Prvič je bil strah pred porodom in tudi drugič je strah pred porodom, vendar tokrat še večji. Pa tudi taka oseba sem, da moram imeti vse doma porihtano in pripravljeno za , da bi lahko rekla, tak zdaj pa sem pripravljena. Pa še takrat bom našla en drug razlog, da mi tega ne bo treba izreči. Mislim, da ne bom nikoli pripravljena. Še dobro, da se nosečnost konča po 9 mesecih, da ni odvisno od mene, ker sicer bi bila večno noseča. Pa se zelo veselim, da ne bo pomote. Marsikatera tu gor na RR ve, kakšno pot sem prestala, da sem mojega moža prepričala za še enega . Vedela sem, da bo na koncu sledil porod in sem se sprijaznila s tem, vendar vedno bolj kot se bliža, vedno raje bi zaspala in se zbudila s v rokah.
|