barba
|
Ojla, vidim, da ste v teh deževnih dneh kar uživali ... vsak po svoje. Jaz nisem imela lih kej lepega vikenda, ker sem skoraj cele dneve preležala zaradi slabosti. To me res ubija. V prvi nosečnosti sem se v tem času že zredila, zdej sem pa shujšala, ker itak ne morem jest. No, včeraj popoldne smo šli vseeno do mojega starega ata, ki je praznoval 80 let. Drgač je blo kar fajn vzdušje, sam jst sem bla čist zanič. Še vedno pa nismo domačim povedali za nosečnost. Sej vprašal pa tud nobeden ni, čeprav se že mal trebušček vidi. Se katera še spomni kako zgleda prve posvetovalnica? Sploh se ne morem spomnit ali je tud ginekološki pregled. So mi dal uro ob 9h in mi ni lih jasno, ker se spomnim, da sem hodila na posvetovalnico ful zgodaj zjutraj. Pol pa najprej tehtanje, kri, voda in pregled oz. pogovor z G. Naj mi ena mal spomin osveži, prosim. Aja, pri Meti je trma ven udarila. Začne kar cvilit, z rokam mahat in se na tla vrže. Prav obup! Pol jo pa ignoriraš in ona gre k tašči. Sej dol ima vso možno potuho. Tašča jo zadnje čase samo z medom fila, ker ga ji mami ne da, pa tako je zdrav. Za popi****. Smo pa taščo vprašali, če lahko malo vrt opleve, ker je men tolk slabo popoldne in ima tolk cajta pa ona ne more. Itak, da bo pol vse limonade in ponovitev od ponovotve zamudila. Me sem jezna! Mi je kar odleglo, ko sem spet mal iz sebe dala. Če ima katera kakšen dober nasvet kako omiliti slabost pa naj le pove. Uživajte ....
< Sporočilo je popravil barba -- 16.6.2008 8:03:38 >