paola
|
lucalu ima prav, zdaj rokica in palček, pri nekaterih nato sledijo še kazalček, sredinček... Kadar Vesna zabaše rokico noter ji kr pustim, ko pa da palček, jo pa zmeraj vprašam, komu daje lubico, nato pa me začudeno gleda. potem pa se igrava kakšne prstne igre, pa pozabi nanj. Kakšne krat ji pa kr pustim, saj se kmalu naveliča, tudi če ga sesa (mleka ne daje, za meso pa ji še očitno tudi ni ) Sicer pa bo kmalu vse živo romalo v usta. Zato se tudi tako slinijo, saj je narava poskrbela, da na ta način varuje otroka pred infekti (jih kr s slino kr odplavi nazaj ven). lucalu, od pediatrinje sem slišala isto kot sem prebrala pri tebi. sama pa sem brala, da narediš obkladek iz vode in alkohola (na neki zloženki o cepljenju). Sama zaenkrat nisem nič dajala gor. naša punca v glavnem malo bolj spi (še mamici se je končno uspelo malo spočiti), nima oteklice, vročine tudi ne. Le zvečer sem ji nogico fajn zmasirala in namazala s hladilno kremo. Upam, da bo tudi danes ok. arabela,škoda da ni unga znakca za respect. Lahko napišeš malo več kako ti to uspe? Punce vsem hvala za čestitke ob posvetovalnici. Morda še: Kako dajete spat svoje dojenčke? Naša punca je očitno poštudirala, da mami+zibanje=spanje. Zdaj se pa spet malo lovimo. lucalu hvala za nasvet glede albumov . Tai je zelo lušten. Ko utegnem, bom prestavila še jaz tja kako slikco.
|