sanwebdra
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzanamai Evo sanwebdra slikca zate Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, kaki cuker ... kje pa si kupla ta trakec? Sem ga že videla na glavah nekaj dojenčkov, pa si kar ne upam mamic v živo vprašat? Al imaš to tistega iz bolnišnice? Lane31, kar se tiče zlorabe ... grozno, sem nekaj drugačnega doživela pri 6 letih ... zato morda moja večna povezava s to temo ... naslov moje diplomske - Pedofilija: pojavne oblike, razširjenost in ukrepanje ... video pa je ... bi ji že pokazala, kravi! IZVIRNO SPOROČILO: VANILI starn 23 (zame potem): a so tisto varuško potem ubili? ker če je niso, jaz bi jo. če bi mojemu otroku to delala, evo zavedam se, da bi šla dosmrtno v ječo ampak PRISEŽEM, da bi jo UBILA. Ne, ne pri nas ni dosmrtne ječe, max. 30 let ... pa še to, draga moja, z olajševalnimi okoliščinami bila zunaj že čez cca. 5 let! Mehurčica, najleeeeeeeeeeepša hvala za gostoljubje ... ga vrnem v kratkem, pa še jaz kakšno kosilce pripravim za naše cukre! Pa upam, da ti je vsaj malo deserta ostalo... da ti ni vsega David pojedel! Pa ena za tvoj hrbet in Noa1 za tvoj zob . Jutri pa se itak vidimo, imam zdravnika v mestu ... IZVIRNO SPOROČILO: nova10ka Skuta - kakšno skuto dajete svojim ? Kako jo zmešate oz. pripravite? Jaz sem včeraj dala Tjaši navadno pasirano skuto, v katero sem vmešala borovnice in je bila blek. Daj raje kakšno bolj sladko sadje noter zmešaj .... jabolko in banano npr. ... pa potem probaj .... borovnice niso sladke!