|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
26.6.2008 11:51:58   
anita goitan
sandra&ozziebo tud ve2 bosta uživale prav kmalu, jah takle bušije imamo, sandra ma ti maš dva mulčka notr, sploh ni tako velik obseg če pogledaš.
ozziebo čak mal ko bom/če bom za ta drugo noseča, bom tud jaz narej bol pr domu ostajala, bo treba pohitet ker že tako nisem več mladauser posted image

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
26.6.2008 11:58:35   
tejkaz
Bella02, saj če bi ostali tukaj bi jo pustila v vrtcu, ker sem jaz tudi od dostih slišala da je bolje tako, bomo pa verjetno spet prvih 14 dni preživeli pri mojih starših v Velenju tako kot pri Evi. Nismo še čisto prepričani, če pa bomo, je ne bom v Medvodah pri tašči pustila, tako kot ona misli.

Ma, me je kar malo strah. Selitev, nov dojenček,... včasih imam kar občutek da ne bom zmogla. In bi kar k staršem ušla, po drugi strani bi pa rada prve dni preživela s svojo družino in da bi bili sami. Joj, pa še tako smotana sem. Na koncu me bo vse prehitelo, nič še nimam pripravljeno. Še vseh cotk nimam kupljenih, kozmetike sploh ne, še preselit se moramo. Meni se pa kar nikamor ne mudi.

Aha, trebušček. Si grem izmerit.
Uf, očitno sem v težji kategoriji - 106 cm user posted image

Sandra, jaz sem tudi slišala da je Baška zelo lepa in da je gužva. Senčnik imam na seznamu, vročini se tako ne nameravamo izpostavljat. Sem pa prej videla, da ima soba klimo in internetni priključek. Bo mogel Gregor ostro nastopit da bom prenosnika doma pustila user posted image


_____________________________

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 1127
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
26.6.2008 13:29:29   
Maja T.
Tejkaz hvala za infor. user posted image

Vilika jaz imam tudi povišan srčni utri med 75-90, se mi pa tvoj pritisk zdi malo visok user posted image .
Ko ga je meni na GP pred časom sestra namerila 140/87, je G. že malo čudno gledal in si moram doma redno merit pritisk in vsakič rezultate nositi zraven na preglede, samo mi doma nikoli ne gre zgornji čez 135.
Jaz imam na pregledih vedno višji pritisk user posted image user posted image user posted image , kje si ga ti namerila, doma ali na pregledu.

Naty
počakam na ponedeljek, ko pride roba iz Italije in če bodo spet imeli izgovore, naročilo storniram in greva po voziček ali v Pikapolonico ali v Baby center.
Od Peg Perego mi je še všeč oranžen, drugi pa so full pretemni, na koncu bova vzela Jane slalom pro. Meni se zdi zelo kvaliteten, samo si želim voziček na 4 kolesa. 

Dojenč user posted image user posted image user posted image za selitev.

Anita G. lepa slikica in vidva še kar vandrata okoli, super user posted image . Žal nimam doma centimetra, da si bušija zmerim, ponavadi sem si ga pri tašči, samo je zdaj na počitnicah user posted image . Na zadnje koliko se spomnim je bil cca 103-105, tu nekje, zdaj je ziher več.

Bella02 ja ta vročina user posted image , danes celo ni tako vroče.

Ryssa user posted image user posted image user posted image , samo da je boljše.

Oooooo morje, kje si, lahko samo sanjam.....




_____________________________

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 1128
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
26.6.2008 13:40:13   
cebrca
Živijo ćveke!

Očitno vse zdeluje vročina, ko v dveh dneh niste načvekale 20 strani!user posted image user posted image user posted image

tejkaz sem ful vesela, da sva se spoznali. Pa pri politankah sem ti malo pomagala user posted image user posted image user posted image . G sem še pravočasno ujela in bla še kar hitro gotova, me niso matrali, voda je bila pa kot vedno OK!

Sem pa mislila, da me bo kap ko sem šla domov v najhujši vročini. Nisem bila sposobna peljat avto. Vrtelo se mi je, slabo mi je bilo, sem mislila, da bom skupaj zlezla za volanom in na vsakem semaforju sem mislila, da se mi bo zmešalo. Pa sem se ustavila pri starših in sem rabila dve uri, da sem prišla k sebi. Sem skozi pila vodo, ki je istočasno kar tekla iz vseh por kolikor jih imam. Ko sem pa končno prišla domov, sem pa šla samo še pod tuš in v posteljo, pa sem spala celo noč do zjutraj do osmih.

Ena je pisala, da bo danes 28 °C user posted image user posted image user posted image . Pri nas je bilo samo zjutraj malo oblačno, zdaj je pa že šajba in 33°C. V hiši imam pa 27°C in se mi počasi že malo trga, ker se nimam kje ohladit! HB, da mi samo noge zatekajo, ostalo pa je še dokaj normalno!


_____________________________

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 1129
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
26.6.2008 14:03:50   
ozziebo
Tejka, tudi mi bomo našega mišona avgusta imeli doma, saj je njegova enota vrtca v avgustu zaprta, da ga pa dam v dežurni vrtec user posted image  mi pa ni, saj bo vse novo zanj. Tako da bomo prvi teden avgusta, ko ima še user posted image  dopust vsi doma, naslednji teden pa se z otročiči selimo k mojim za en teden, ker bo mož itak cele dneve v službi, potem pa ima spet dopust. Malo se bomo vozili, ampak sama z obema cele dneve - se mi zdi kar malo prenaporno za en teden po porodu. Sploh pa upam, da bom rodila kak teden prej, bomo videli. Prvič sva za vse bila sama, sva tudi hotela tako,  zdaj pa bo tavečji rabil  veliko pozornosti, tako, da bo kar prav prišlo, če bomo malo pri naših, da se še z drugimi stvarmi zamoti.
Verjetno bo tudi tebi prišla prav pomoč z vseh strani, in sigurno je lažje, če si pri svoji mami, kot pa da se ti  še tašča mota po stanovanju, ker bi "ful rada kaj pomagala". Kar se pa tiče uživanja s svojo družinico v novem stanovanju, pa boste imeli še veliko priložnosti, po porodu moraš najprej prit k sebi, pa še Eva bo hotela pozornost od obeh.

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1130
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
26.6.2008 14:04:45   
naty13
Cebrca jaz sem pisala, da bo 28stopinj. Če so tako napovedovali. Sem se veselila mal ohladitve. user posted image  Potem pa nič. Hajca ko user posted image user posted image user posted image user posted image  Potem te je pa pregled čisto zdelal in vročina. Pa še bog ve koliko časa bo držala ta vročina. user posted image user posted image user posted image  Glede čvekanja bi pa mogle 100 strani načvekat, ker nimamo druzga za počet kot pa notr v bajti za računalnikom čepet. user posted image user posted image user posted image  Delat tako ali tako v tej vročini veliko ne moreš. user posted image

Bella samo, da so sestrica in njen user posted image  in Eva ok. A spijo ponočiuser posted image  Dobro, da morata biti še notri, ko pa je zunaj taka vročina. Imamo vsi user posted image  (jezike do tal). Super, da je tjaša tako lepo sprejela dojenčico. user posted image

Ozziebo sem bila tako jezna na te dohtarje. potem sta pa še eno uro tam visela, da so pogledali, če je dobil kakšno reakcijo. user posted image  Šla sta ob 7h, domov sta pa prišla mal čez 11h. user posted image

Jaz sem nesla Nejca v postlo, pa še ne spi. Je tolk bil zaspan, da je komaj gledal, pa ne in ne spat user posted image  Zdej pa nekaj poje in skače po postli. user posted image  Jaz pa čakam, da zaspi, da bi se šla še mal učit. Če bodo moji možgančki za to. user posted image

_____________________________

pa pa

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1131
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
26.6.2008 14:05:19   
cebrca
No zdaj pa še malo komentarjev za nazaj!

gajka še za Tosamo, najbrž si mislila tetra plenice, jez sem jih dobila 20 kom in sem kupila samo paketek tamalih tetra krpic.  Imajo pa v trgovin tako fletne stvari, da sem šla kar težko ven. Pa če boš kakšne cunce kupovala sem slišala par komentarjev, da imajo pri njih bolj majhne številke in se včasih splača vzet kakšno večjo št.

Vilika meni so obrazec poslali kar po emailu (z občine). Malo poglej po internetni strani, mogoče jih imajo kje za sprintat. Si pa res boga kar se zatekanja tiče, pa pritisk imaš kar velik. Jaz ga do sedaj še nisem imela čez 130/78 pri G in je rekla, da je to pri zatekanju ful pomembno. Mogoče ne bi bilo nič narobe, da se greš malo pokazat.

Krysia jaz sem tudi uletela v torek na CSD in sem čisto pozabila, da ni uradni dan. Referentka se mi je malo smejala in je brez problema uredila vse kar sem imela. user posted image user posted image user posted image

anaya pri nas na CSD Grosuplje vse urejaš šele po rojstvu, vendar ne kasneje kot 30 dni od dneva rojstva, samo za paket sem oddala prej. Pa tudi druge so ti že podrobno razložile!

sayuri user posted image za tvoje boge žile, je pa vsaj hemoglobin narastel. Sva pa obe že na 40 dni do PDP.user posted image user posted image Še malo zdrži pa bo.user posted image user posted image user posted image Za spodbudo, moja frizerka tudi pričakuje dva user posted image user posted image in ima PDP 14 dni pred nama, pa še veselo šiba naokoli!

sandra ti pa le pridno počivaj, tale vročina nas vse prav neprijetno zdeluje. Mene mamice z 4x izkušnjami vedno bolj spominjajo - počivaj kolikor le moreš, ker delaš uslugo sebi in user posted image . Zato se le merkaj.

Erin ja PDP je vedno bližje, sem samo 4 dni za tabo, sedaj vedno bolj prihaja v podzavest! Aja pa naslednji pregled imam 17.7. z UZ ker user posted image sedi na ritki! Drugo je pa vse OK!

Tamy user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za diplomo!!!!!!!

Maja T
moj user posted image sedi na ritki, pa ko kolca, čutim glavico pod rebri, nogice pa na mehurju. Pa ne vem kako bi se stegnila, da ne bi naenkrat sekal na oba konca!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tejkaz mirno vožnjo, lepo vreme in veliko užitka na morju! Če bo pa kaj novega (in če boš morala lap top pustit doma user posted image user posted image ) bom pa jaz kakšen SMS poslala! UŽIVAJTE!


_____________________________

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1132
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
26.6.2008 14:14:53   
cebrca
Naty jaz bi bila tako vesela, če bi res bilo samo 28°C (zdaj pa imam tako vreme v hiši user posted image user posted image ). Ko moram zjutraj ob 3h na WC, odpiram vsa okna in vrata na stežaj, da naredim prepih po celi hiši, da se vsaj malo ohladi in je vsaj zjutraj malo za zdržat. Tašča pa že dva dni nori okoli, ker napovedujejo točo, da nam bo vso pšenico in koruzo uničilo! user posted image user posted image user posted image user posted image Kot da me vročina že dovolj ne zdeluje!

_____________________________

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1133
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
26.6.2008 14:19:54   
cebrca
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Me je ravnokar klical "stric" iz trgovine, da je prišel najin sušilni stroj in ga greva jutri iskat !user posted image user posted image user posted image .

UPS, pa sem pozabila, kateri sem obljubila, da bom povedala katerega bova vzela. Odločila sva se za Candy GODC 38. Zmore 8 kg perila in je razred B. Pa še nižjo ceno nama je zrihtal kot je v katalogu GA. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne bit hude, sem se morala malo pohvalit! user posted image user posted image


_____________________________

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1134
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
26.6.2008 14:23:05   
anita goitan
punce, a gre kira z mano jutri dopoldan na bazen??? Sam škoda ker ni nobena iz Kamnika ali okoliceuser posted image , mah narej bom šla kar sama, ob 10ih ga odprejo, sam šit zdej sem se spomnla, kopalke ojej, morma potem probat če gre moja rit še notr, joški hm...
No, če je katera za, naj se mi javi!

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1135
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
26.6.2008 16:44:38   
bella02
Nismo še čisto prepričani, če pa bomo, je ne bom v Medvodah pri tašči pustila, tako kot ona misli.
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

Ja itak, tega ne bi pa tud jaz ne bi niti pod razno storila. Že tako vem, da mi bop šla njena prisotnost na začetku, ko bom rodila, fajn na živce, samo vem, da mi hoče samo dobro. Če bi bila prisotna moja mami, bi to jemala čisto drugače, tako pa ... Pa je drugače zlata tašča, vse bi dala za našo malo ali zame, samo ... V prvi user posted image me je streslo edino takrat, ko me je ona pobožala po bušiju, pa se me je še kdo drug dotaknil. Kaj pa vem ...

Verjamem, da te je strah, samo boš zmogla. Cotke vzamejo čas, ko pereš in likaš, kupljene so hitro user posted image user posted image user posted image , pa kozmetika tudi. Je pa pred tabo drug zahteven projekt, to je selitev. Upam, da ne bo prevroče in da se ne boš preveč naprezala, da ne boš šla že prej v Rim. Pazi nase!!!

cebrca, tudi mi smo imeli že dopoldne 27°C v stanovanju, pa sem celo noč luftala. Zdaj sem malo odprla, vsaj malo popiha sklozi. Sem včeraj moje hecala, da imam idejo za darilo za mojih 30 let: klimo. Sej mi je ne rabijo kupit, samo namesto kupa drobnarij naj raje prispevajo kak everček za klimo, pa bom 100% zadovoljna z darilom user posted image user posted image user posted image . Kje je še jesen??? Moj pa sanja o morju, jaz pa po eni strani ja, po drugi pa ne, ker bi me od vročine pobralo.

Pa meni HB tudi samo noge zatekajo, drugje ne.

Sem pa zdaj 2 dni padala kot nora na Colo in Schweps. Tolažim se s tem, da to Mercatorjovo Colo delajo v Unionu in kolikor vem, je ta od vseh teh Cocacol, coct nekako najbol zdrava oz. najmanj strupena. Če že moram piti to brozgo user posted image . Sam sem potem včeraj preklopila na vodo, ker sem bila po Schwepsu samo bolj žejna. Ampak men počas ta voda že povsod ven gleda (pa ne mislim s tem znojenja user posted image user posted image user posted image ).

Men pa ni vroče......

....... vroče je nama user posted image user posted image user posted image



(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1136
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
26.6.2008 16:46:22   
bella02


tejkaz: Nismo še čisto prepričani, če pa bomo, je ne bom v Medvodah pri tašči pustila, tako kot ona misli.

Ja itak, tega ne bi pa tud jaz ne bi niti pod razno storila. Že tako vem, da mi bop šla njena prisotnost na začetku, ko bom rodila, fajn na živce, samo vem, da mi hoče samo dobro. Če bi bila prisotna moja mami, bi to jemala čisto drugače, tako pa ... Pa je drugače zlata tašča, vse bi dala za našo malo ali zame, samo ... V prvi user posted image me je streslo edino takrat, ko me je ona pobožala po bušiju, pa se me je še kdo drug dotaknil. Kaj pa vem ...

Verjamem, da te je strah, samo boš zmogla. Cotke vzamejo čas, ko pereš in likaš, kupljene so hitro user posted image user posted image user posted image , pa kozmetika tudi. Je pa pred tabo drug zahteven projekt, to je selitev. Upam, da ne bo prevroče in da se ne boš preveč naprezala, da ne boš šla že prej v Rim. Pazi nase!!!

cebrca, tudi mi smo imeli že dopoldne 27°C v stanovanju, pa sem celo noč luftala. Zdaj sem malo odprla, vsaj malo popiha sklozi. Sem včeraj moje hecala, da imam idejo za darilo za mojih 30 let: klimo. Sej mi je ne rabijo kupit, samo namesto kupa drobnarij naj raje prispevajo kak everček za klimo, pa bom 100% zadovoljna z darilom user posted image user posted image user posted image . Kje je še jesen??? Moj pa sanja o morju, jaz pa po eni strani ja, po drugi pa ne, ker bi me od vročine pobralo.

Pa meni HB tudi samo noge zatekajo, drugje ne.

Sem pa zdaj 2 dni padala kot nora na Colo in Schweps. Tolažim se s tem, da to Mercatorjovo Colo delajo v Unionu in kolikor vem, je ta od vseh teh Cocacol, coct nekako najbol zdrava oz. najmanj strupena. Če že moram piti to brozgo user posted image . Sam sem potem včeraj preklopila na vodo, ker sem bila po Schwepsu samo bolj žejna. Ampak men počas ta voda že povsod ven gleda (pa ne mislim s tem znojenja user posted image user posted image user posted image ).

Men pa ni vroče......

....... vroče je nama user posted image user posted image user posted image




(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 1137
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
26.6.2008 16:53:58   
bella02
Brez zamere, to citiranje mi ne igre in ne gre. Pa bom že pogruntala user posted image .
naty, vsi so OK, malo bosta ven peljala za vikend. Je pa fino, ker imajo v hiši bolj hladno, pa kar gre. Ponoči se zbudijo na 4 ure, tako da je kar v mejah normale.

anita goitan, mamljiva ponudba, samo jaz bom imela kopanje v avtu, moram v Črnuče in nato še na Rudnik. In ker je že ob 6-ih vroče, mi savna ne uide user posted image user posted image user posted image

cebrca, user posted image user posted image user posted image za stroj. To tudi še nas čaka ...

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 1138
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
26.6.2008 18:11:56   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan
punce sem si ravnokar buši merila, obseg je 99cmuser posted image
Kakšen obseg pa imate ve, alo hitro meter v rokeuser posted image



Kakšna lepa slikcauser posted image
No moj ima  110cm po najnovejših merjenjih. Tudi sodim v težko kategorijouser posted image user posted image

Maja T. - jaz kolcanje čutim okoli popka, kljub temu da je že na glavci. Je čist odvisno gotovo od tega ali kolca samo s trebuščkom ali tudi z ustiuser posted image Včasih mi tudi spodaj vse poskakuje samo redkokdaj. Mi je pa hecno ker se mali ob kolcanju potem še dodatno jeza ker ga motiuser posted image

Vilika - jaz bi se šla v tvojem primeru pokazat k Gin. Za vsak slučaj. Otekanje kljub temu da ne ješ soli in toliko popiješ ni ravno najboljše. Pa še pritisk imaš velik. Utrip imam pa jaz tudi vedno okoli 90. Le pokaži se jim. Boš vsaj mirna da je vse ok, če pa ni bodo pa vsaj poskrbel zate.

Uf jaz ponoči komaj kaj spim, ne vem kako naj se obrnem, od vročine teče z mene pa imam vse odprto, zjutraj ne morem nič nadoknadit kot sem ponavadi...ah...bo že.
Danes sem se šla malo pocrkljat pa sem skočila k frizerki, sva konice postrigli in naredili rdeče blond pramenčke...Je pa od mene kar teklo tam- pod pregrinjalom, pa folijo na laseh pa pri sušenju...se mi je kar vrtelo. Kuhat se mi sploh ni dalo danes, sem naredila kar toaste in pa sladoled za sladico...dobr je, lačni ne bomo.
Včeraj sem delala slikce za našo stran ko bodo punce rodile, sem se malo učila photoshop, pa mi je kar fajn ratal...sedaj pa počakajmo da prva rodi pa jih pokažemuser posted image user posted image

Te dni se mi sploh ne da pisat, še najbolj mi paše poležavat v senčki, prej sem malo spala pa popila kavico sedaj se vam javljam toliko da veste da nisem nikamor ušlauser posted image potem pa pod tuš pa malo ven se sprehodit.

Aja pa dobila sem rezultate za streptokok B - sem negativnauser posted image user posted image user posted image

Oh kako je vroče...grem...voddddddddddaaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image


_____________________________

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 1139
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
26.6.2008 18:23:11   
sayuri
Gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kok je vroče user posted image user posted image user posted image user posted image Joj, kako bi bila doma - bi zračla, luftala, kolikor bi hotela. user posted image Tukaj v bolnicai je totalna savna user posted image

sandra, počivaj, počivaj, počivaj. Vem, da je doma to težko izvedljivo, ker to vidim sama po sebi. Jaz bi bila že zdavnaj v treh kosih, če bi ostala doma. Saj se spomniš, kako sem med vikendom otekala? No, v 2 dneh je tukaj v bolnici vsa voda splahnela. Mam noge kot manekenka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Drugače sem pa res čedalje bolj okorna. Moj trebuh je že tako velik, da moram na tehtnico zjutraj rikvercuser posted image , rugače se zadanem ob tisti višinski meter user posted image user posted image user posted image user posted image Danes čakam UZ, pa vprašanje, če ga bom dočakala. user posted image Se pozna, da so se dopusti začeli in tisti, ki delajo, samo laufajo sem in tja. Zelo bi bila vesela in pomirjena, če bi vedela, kakšno je stanje plodovnice danes. Jutri grem domov. Umrla mi je stara mama user posted image in sem prosila, če me spustijo. Drugače bi kar notri ostala. Rada bi šla vsaj pokropit, ker vem da za user posted image proti koncu te stvari niso ravno pozitivne. user posted image

Ponoči je rodila moja cimra - 14 dni pred PDPjem - user posted image inuser posted image Sem jo šla že pogledat v zgornji štuk in mama dva sta tako luštna. user posted image user posted image Rodila je pa v pol ure user posted image Blagor ji user posted image Se ji je pa pred enim mesecem čep odluščil in s počivanjem je tko daleč prišla - 5 cm je bila odprta 3 tedne.user posted image To je dokaz, kaj se s počivanjem lahko doseže user posted image

Lepo se imejte, pa se beremo.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1140
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
26.6.2008 18:41:19   
sandra123
Sayuriuser posted image ...iskreno sožalje...Čuvaj seuser posted image user posted image user posted image , čuvaj svoja sončkauser posted image ...Mislim nate user posted image ...

Jaz imam pa ju3 zjutraj pregled, ti sporočim kako in kaj - upam, da mi še ne bo treba v bolnicouser posted image


< Sporočilo je popravil sandra123 -- 26.6.2008 18:44:19 >


_____________________________

Lp, Sandra

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1141
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
26.6.2008 18:53:49   
Erin
sayuri - moje sožalje ob izgubi babiceuser posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
    user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
         user posted image user posted image user posted image
             user posted image

Škoda da ni dočakala svojih pravnučkov...drži seuser posted image user posted image


_____________________________

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 1142
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
26.6.2008 18:54:07   
naty13
Sayuri lepo, da se javljaš. Najprej moje sožalje. user posted image user posted image user posted image  vem, kako je, če ti nekdo umre tik pred porodom. Je od mojga user posted image  mama umrla 5 dni preden sem jaz rodila Nejca. pa verjetno bi še isti dan, samo so me izdali živci, samo premišljevala sem kaj bo če na ta dan rodim......... Ne bi bilo fajn žalovat za nekom ki umre in piti za nekom ki se rodi hkrati. user posted image  Kako pa v bolnici luftajo in kakšen je zrak, mi je pa tudi znano. Sem se zdej že pol leta po bolnicah pasla. user posted image  Upam, da boš dočakala UZ in videla svojadva user posted image user posted image . Kako pa kaj Filip? Se je pozdravil? Lepo nas ubogaš, ker si še vedno 3v1. user posted image user posted image user posted image  Kot pravi Tejka, drži še 3t noge skupaj. user posted image

Sandra ti pa jutri dobro opravi pri G. user posted image user posted image user posted image

Anita ponudba je res mamljiva, samo pri meni težje izvedljiva. user posted image

_____________________________

pa pa

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 1143
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
26.6.2008 20:01:53   
sandra123

A vam je kaj vroče
Jaz sem že celo popoldne napol gola v stanovanju...v samem modrčku in kratkih hlačah hodim sem in tja, zgleda pa, da je mojima sončkoma tudi vroče, ker sta non-stop aktivnauser posted image ...Danes je pa spet nogomet...zgleda, da bom imela kar dolgo fešto v trebuščku danesuser posted image user posted image user posted image

Mi je pa sestra sporočila, da je moj dedi včeraj zvečer padel in revež ni mogel sam vstati...mu je naš kuža hotel pomagat vstat, pa ni šlo in ga je moral moj očka dvigniti in nesti v hišo...joj te trme stare...itak že s pomočjo palčke hodi...nič si ne da dopovedati, je takšen kot en mali otrokuser posted image

Vse, ki imate jutri preglede, čimboljše opravite user posted image

27.6. - miškolinček
27.6. - sandra123
27.6. - anonimna
27.6. - m@j@
27.6. - LinaK



< Sporočilo je popravil sandra123 -- 26.6.2008 20:03:29 >


_____________________________

Lp, Sandra

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1144
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
26.6.2008 20:12:29   
cebrca
sayuri user posted image user posted image user posted image moje sožalje, pa drži se, da boš še nekaj časa zdržala 3v1.

Se beremo še jutri, meni je tako vroče, da se mi že meša!


_____________________________

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1145
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
26.6.2008 22:21:55   
košuta
Nobena me ne pogreša, kot običajno... Ampak vas še zmerej nadlegujem. user posted image

Sayuri - Prejmi tudi moje sožalje. In bodi močna, ker te vsa tvoja družina (tudi user posted image user posted image ) potrebuje.

Preživela sem piknik, ki ga je moj dragi imel za sodelavce in njihove boljše polovice. Do tedaj (sobota) je šlo brez zatekanja. Od nedelje dalje imam pa noge v gležnjih tako otečene, da jih ne prepoznam. Pa noge v luft, hladne prhe ipd. ne pomaga. Zjutraj so skoraj iste, kot zvečer. Je pa res, da ne morem veliko počivat (delo na kmetiji).
Danes sva se tako spičila s taščo, ki sploh ne ve, kaj bi rada. Hoče imet pospravljeno krmo, oplete njive, urejeno gospodinstvo (vedno sama skrbim za to), komando, ... Moj dragi je lepo potegnil z menoj in ji povedal kar nekaj stvari. Sedaj pa ne govori z nobenim. Jaz pa tudi ne bom lazila za njo... Aja, pa še dva nečaka smo dobili nenapovedano na počitnice, pa se tašča zanju sploh ne zmeni... user posted image
Skratka, uživam... Še dobro, da ima moj dragi ta teden dopust.
Ne zamerite, sem morala malo pojamrat... LP in nočko!

_____________________________

14.8.2008 Teodor

Miklavž je radodaren mož - že drugič nam je prinesel +! Naslednje leto bom decembra za vsak slučaj šla nekam, kjer Miklavža ne poznajo;)

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1146
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
26.6.2008 22:23:29   
bella02
sayuriuser posted image user posted image user posted image naše sožalje. Ti pa zdaj misli predvsem nase in ne pusti, da te to vrže s tira. S tem ne bi babici nič pomagala, zate in za user posted image user posted image pa ne bi bilo dobro.

Vroče ....ampak dons vsaj malo popiha in upam, da se ponoči malo ohladi

Nočka in božajte bušije!!!

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1147
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
26.6.2008 22:47:27   
mishel
SAYURI - Izrekam tebi in tvoji družini iskreno sožalje.

Tako pač je na tem svetu. Enkrat slabe, drugič dobre novice. Midva imava danes dobro novico. Mishel in najinegauser posted image sem namreč zvečer pripeljal iz bolnice. Seveda sta še dva v enem. Stanje se je toliko izboljšalo, da lahko sedaj počiva doma. Mogoče se vam jutri kaj oglasi, drugače pa vas vse lepo pozdravlja.

Gabriel


_____________________________

ME KLIČE DAVID, CIAO

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 1148
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
26.6.2008 22:56:36   
sandra123
user posted image user posted image user posted image user posted image Mishel in Gabriel, zdaj pa hitro nadoknadita čas, ki ga nista preživela skupaj user posted image ...pa čuvajte se user posted image

_____________________________

Lp, Sandra

(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 1149
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
27.6.2008 6:52:27   
sandra123
Jutro souser posted image ...pošiljam vam ravnokar skuhano user posted image ...
Kako ste kaj spale nocoj? Mi smo še kar nekako spali, zdajle se pa pripravljam na odhod h G...


_____________________________

Lp, Sandra

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





VIDEO: Dojenček spi v plodovnem ovoju
Neverjeten video posnetek otroka, rojenega v amniotski vrečki, medtem ko ga zdravniki zbudijo, še preden se rodi.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?