|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 4
25.6.2008 21:06:00   
2ursae
na, da nas zavihtim na prvo stran ...

sem se prišla poslovit, jutri navsezgodaj odrinemo user posted image . Otroka sta v posteljah (... čeprav se mi zdajle zdi, da sem slišala ene male bose nogice user posted image ), naju pa še čaka kup dela user posted image .
Skratka, lepo se mejte, fajn čvekajte, pa se kmalu spet vidimo.

pa-pa

mišk, ne se sekirat zaradi avtosedeža - boljšega kot je Romer ne moreš imet user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
25.6.2008 21:28:08   
nova10ka
2ursae- uživajte na dopustuuser posted image pa ne preveč študijskih knjig sabo vlečt!

srečanje v lj -
jutri naju s Tjašo žal ne bo, saj user posted image nujno rabi avto. tako da bova ostali na našem koncu. toerj uživajte še za naju!!!

da se pohvalim - danes sem prvič v življenju skuhala govejo juho in je bila načeloma kar užitna. predvsem user posted image jo je pojedla ko ta velika. zame, ki sem začela meso zarest jest šele pred dvemi leti, je to velik dosežek. user posted image pravi, da mu še vedno ni jasno, kako se je to zgodilouser posted image

uživajte te krasne poletne dneve s svojimi user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
25.6.2008 21:36:31   
lane31
Ma kdo pravi da sem na morju ,ko bi le bila user posted image šele 14.7 grem do takrat me bote kar prenašat mogle user posted image Danes je bil lep dan kljub temu da je bil dragi v celodnevni....sva z kolegico in njenim sinčkom cel dan na Arehu v hladu in senčki ......oj je blo lepo user posted image

2ursae......uživajte 100h user posted image

Sanwebdra......moja že 1 mesec ni hotela flaše - vse po žlici , zdaj pa kot da bi odrezal spet flaša zjutraj in zvečer ,kar mi prav paše user posted image

Take lepe fotke limate user posted image pa vsi že kar stojijo .......mi pa puzamo ko zmešani user posted image
se čist zmuči zraven

Dobro babike ,lepo se imejte ,čez vikend bom bolj bogo tu ,ker je krst in full hause

Ko te bom poljubila za lahko noč,
te bom še tesneje
in še malo dlje stiskala k sebi.
Takrat se bom zahvalila Bogu zate.
Ničesar drugega ga ne bom prosila,
kot le za še en dan s teboj...

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
25.6.2008 22:25:06   
pingi
Tole je pa kar malo žalostno...user posted image

Ponavadi sem imela vsaj nekaj strani za prebrat, ko sem se priklopla na RR. Zdaj pa takole... Ja, vem, je pač poletje in počitnice!user posted image
Vsem dopustnikom želim lep oddih in sproščene urice v družbi svojih malih in velikih!

Srečanje - ja, načeloma prideva, samo upam, da ne bova edina?user posted image
Klaudia, pa daj pridi, saj če bo panika (meni je tudi ta vročinauser posted image  user posted image ), gremo lahko notri, kjer imajo tudi kletuser posted image  Pa pice imajo ful dobre user posted image
Oktoberka, to bi pa bilo nekaj zate.user posted image Upam, da nas še kaj bereš...

Janja, Tave - daj povejta, če sta še za jutri.

Lahko in hladno noč vam želim!

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
25.6.2008 22:38:40   
janja
Pingi - jaz jutri definitivno pridem, pa mislim da tave tud.

Nova10ka - ja škoda, da te ne bo.

Živa - kaj pa vi pridete?

Mi smo bili pa danes v Mostecu. Je blo prov fino v tisti senčki. Andraž se je naigral, Urban je pa tudi po svoje užival. Nazaj grede smo si pa privoščili še sladoled. Je bil prav lušten sprehod. A kaj, ko ne bi bilo tako user posted image vroče.

Mi tudi puzamo user posted image . Sem ga danes videla, kako elegantno je šel po vseh štirih do ene Andraževe igračke. Seveda, so mu bolj zanimive. Pol k sem pa vzele fotoaparat, da ga posnamem, pa spet ni hotel ponoviti vaje. Samo smejal se mi je. Sem ga pa tudi dobila, ko je hotel kar splezati na sedežno. Ma mu ni uspelo, ker je še premajčken, pa ma premalo moči. Mi je pa uspelo posneti, kako vstane ob opori. Moram še naložit, pa vam pol pokažem.

Nam se pa mogoče obeta možnost, da bomo kar 2 meseca na morju. Seveda, če bo tastu in tašči uspel nakup večje prikolice. Bomo mi v sedanju, ker bo drugače prazna. Juhuhu!

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu pingi)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
25.6.2008 23:02:17   
mama06
mama06 is back in tha houseuser posted image user posted image user posted image

Sem prvih par strani probala prebrat, pa je prevečuser posted image user posted image . Ni cajta

Dopust fenomenalen. Žal smo odšli sami 3je, ker je tamala od kolegov zbolela.

Najim tamali pa je prespal pol dopusta. Kadarkoli in kjerkoli - on je spal in to je zavlekel tudi skoraj do tri ure skupaj čez dan in vsako uro in pol je bil koma. Plaval in čofotal v morju in bazenihuser posted image user posted image . Se je pa zgodil preobrat v hani. Spet se 99% dojiva GH je samo mamina željauser posted image . Upam, da se spremeni in da se vrneva na stare tire. Edino kar je jedel, je bil turški kruh.

Slikice sledijo, samo porihtat jih je še treba. Več naišem drugič, sedaj sem crknjena in grem v vodoravni položaj.

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
25.6.2008 23:24:15   
sanwebdra
mama06, WB ... jutri pa le poročilo!

Julija še bolj kuha (danes TT že 38,0) tako da jutri definitivno k P. Pa nič noče jest. Je vse bljak ... Pol pa se trudim, daji vsaj kak kos kruha uturim, pa kakšno domačo hruškico, pa kak jogurt nama zjutraj uspe po grlu spravit ...

Je pa vsaj ena dobra novica ... Julija končno pomaha papauser posted image ... smo se vsi trudili, kot zmešani že dva meseca, včeraj pa kot da se ni nič novega zgodilo ... grem v Hofer in ji pomaham, ona pa graciozno papa z rokico ... in jaz že kot kura bravo bravo ...user posted image  ah, ponosna mama .... vsak dan nekaj novega ....

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
26.6.2008 0:31:56   
pot
Midva sva tudi te lepe dneve preživela zunaj. user posted image Če nama je (beri predvsem meni) uspelo vse uštimat, da sva lahko šla že dopoldne, zvečer pa je obvezno, ker je edino tako Oskar zadovoljen, jaz ga namreč še vedno nisem sposobna nositi dalj časa po rokah (sploh ob M, ko vse spodaj boli in tišči).
Prejšnji vikend smo šli na piknik, kjer je Oskar postavil rekord v popoldanskem spanju (4 ure na enkrat, v kosu). So ga vsi hvalili, jaz pa nisem vedla kam s sabo, ker tega nisem vajena. user posted image
Iščem službo, tako, da morem danes, ko je računalnik po dooolgem času spet vklopljen še to malo pobrskat, če bo čas. Napisat morem še življenjepis, kaj dodat predvsem ali spremenit, pa napisat prošnjo oz. ponudbo za delo.
Telovadim, kot mi je fizioterapevtka svetovala. Par dni sem zaradi M morala izpustit. user posted image

(Klaudia za seznam) Pa še zelo pomembna novica, zdaj ima Oskar že kar 5 zob. 3 zgoraj (mogoče je še na drugi strani kaj, ampak skriva, ne pusti gledat, lahko pa krtačim kolikor dolgo želim user posted image . Odpre usta na stežaj in čaka, da neham drgnit ali pa sam prevzame zobno ščetko in še jezik požgečka).

Kasija in janja, hvala za seznam. user posted image Vsem ostalim hvala za dopolnitev.

2ursae: riba, če je sveža, jo lahko daš. Meni je patronažna samo v tem primeru rekla, da lahko, ko mi je razlagala o uvajanju GH.

skuštrana, tvoj na vrt ni hodil, ker seveda ni nič pral in obešal, kaj bi potem pobiral perilo. Ampak, da v koritu ni opazil plesni!? user posted image torej je imel vrt kar notri. user posted image S čim je pa vzgajal plesen? user posted image Očitno je jedel in pil zunaj? Ojej.

srečanje jutri: če nama znese se mogoče celo vidimo. Ampak nevem, če že ob desetih... Upam, da nama bo uspelo in da vas najdeva.

Vsem dopustnicam: lepo se imejte. user posted image
Vsem slavljencem: čestitke! user posted image
napredki: čestitke vsakemu otroku posebaj!user posted image
zobje: Čestitke! user posted image

Dovolj sem zagrela s tem računalnikom, grem telovadit, malo spakirat za jutri...
Lahko noč.

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
26.6.2008 7:38:28   
noa1
Dobro jutro!

Mi smo nazaj. Smo bili v Logarski dolini tri dni in se skrivali pred soncem. Je bilo vroče kot v mestu, le malo bolj vzdržno. Ajša je občutno več spala kot drugače...jo je zrak izmučil.user posted image
In mei tai se je spet izkazal. Sem jo nesla do slapa Rinkeuser posted image  in na panoramski cesti sva hodili po gozdu v hrih do prepada, da smo lahko videli celo Logarsko pod nami.
Bilo je super, samo je prehitro minilo.

Pa za dopust sva končno tudi že splanirala. Šli bomo v prikolico v Straško na Pagu za 14 dni. So nam eni kolegi ponudili svojo prikolico.user posted image  Ampak gremo pa šele na začetku septembra, tako da bomo že prej za kak vikend pobegnili kam bližje na morje.

Vidim, da vas je vročino zelo zdelala in niste pretiravale z čvekom. In prav je tako. Tudi meni se ne da več toliko za računalnikom sedet. Greva raje kam ven v senčko.

Mehurčica: a ti pa kar angino? Jaz sem jo dobila lani, ko sem bila noseča in tudi ne vem kdaj sem jo pred tem nazadnje imela....v osnovni šoli. Daj se čim prej pozdravi....in Eni tudi.user posted image user posted image user posted image

Štajerke...bo katera danes v mestu?

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
26.6.2008 7:42:10   
noa1
ooooo sem prva.
Torej častim kavico, čaj, kakav in še kaj po želji.user posted image
Pa šer nekaj sladkega
user posted image

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
26.6.2008 8:06:38   
noa1
Kaj sem res tako zodnjaali res ni nobene več tu gor? Se mi že zdi, da se sama s sabo pogovarjam.
Eh, pol pa nič. Grem kaj koristnega naredit in vas spet kaj perberem zvečer.

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
26.6.2008 8:38:55   
mehurčica
Dobro jutro tudi od mene! Čeprav ni glih dobro, ampak bolj slabo. Pa ne zaradi tega, ker sva se z Eni zbudili že ob 5:45(no, mogoče je le malo pripomoglo šeuser posted image ), ampak zato, ker imamo taki ***čevi sesalec in ker se user posted image včeraj nič ni sam od sebe spomnil, da bi naredil, pa polek sem še M dobila in od sile sem se navse zgodaj zjutraj razjokala, takoj ko sta odšla v vrtec in službo. In to konkretno. Ne morem več gledat tega stanovanja, ker je pravi svinjak zaradi tega butastega sesalca!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

AB so prijeli, tako da je grlo že neboleče.  Eni še šmrka in kašlja, vročine nima.

Noa1, lahko se kaj vidimo danes. Sva do 17h same.

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 1012
26.6.2008 8:40:03   
mehurčica
Pozabila pohvalit Urbana. Bravo za kobacanje!!!user posted image

Pa za nove zobke tistim, ki so jih dobili.user posted image

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 1013
26.6.2008 9:13:01   
janja
Dobro jutro!

Mi smo šele zdaj vstali. Pa nekaj popapcamo, pol pa hitr ven.

Pingi - potrjeno, midve s tave prideva.

Še filmčka, ki sem ju obljubila:

tukaj papamo kruheca http://www.youtube.com/watch?v=cZPDIeACIEA

tu pa se vzdignemo ob opori http://www.youtube.com/watch?v=Ah2LR1Jp0sI

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

Neposredna povezava do sporočila: 1014
26.6.2008 9:20:06   
pingi
Oj!

Pozdravljene vse dopustniceuser posted image

Mama06 - čakam poročilouser posted image  in slikce. Pa hrana; je bila OK za mesojedce?user posted image

Noa1 - je ful fajn v Logarski, a ne? Kje ste pa prenočevali? Pa ker si napisala, da ste hodili po panoramski cesti (in gozdu), me zanima, če so že borovnice zrele?
Imamo namen skočit tja če ene 2 tedna...

Janja - naš mali je ponoči zakuhal user posted image  Se je zbujal na pol ure. Zdaj ima TT 38,1 (pod pazduho) in je čisto preč. No, zdaj že spiuser posted image  Drugih znakov ni...
Tako da, naju na žalost danes ne bouser posted image  Pa tako sem si želela malo čveka... Pa pice...user posted image

Grem zdaj še malo počekirat kaj narest pri vročini. Za svečko še ni tale temperatura, a ne?

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
26.6.2008 9:38:52   
sanwebdra
Noa1 in Mehurčica - midve bova sicer v mestu, vendar greva do P, ker Juliji TT se kar ne pade ... se slišimo!user posted image

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu pingi)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
26.6.2008 10:09:36   
orka**
sporočam naš mere za 9. mesec, težak je 10.300 g, velik pa 76 cm, ima pa tudi en nov zobek

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
26.6.2008 11:41:42   
skuštrana
Mišk, Roemer je boljši od Maxi cosi user posted image , tako da se nič sekirat...Mi ga imamao in je Liza pri svoji starosti 3,5l in višini 105 cm še komot noter..In še bo nekaj časa. Ima višje naslonjalo kot Maxi cosi user posted image user posted image In Tobi ima kar slabe ocene, če se ne motim...

Klaudia, boleče ovulacije, to je to..Isto je bilo po porodu pri Lizi, enkrat me je tako boleleo, da sem mislila da me je slepič zagrabil..Bo minili, vsaj pri meni je user posted image

Naš Arsen je včeraj krstil morje, cel je šel noter in je UŽIVAL user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil skuštrana -- 26.6.2008 11:44:30 >

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu orka**)
Neposredna povezava do sporočila: 1018
26.6.2008 20:13:30   
mehurčica
Janja, lepi filmčki. Kak je luškan, ko stoji zraven kavča in cvili.

Jaka, eno user posted image zate, da se čimprej pozdraviš. Jaz sem prejšnji teden dala Eni svečko, ko je imela TT 38,3 in je bila kar boga proti večeru. Ker ko je imela malo manj, je bila še čist dobre volje.

Mama06 WB!user posted image In čakamo na kake slikice in poročilo.

Sanwebdra, kje si se igubila danes? Nisi poklicala...no ja, jaz pa tud Noe1 potem nisem vprašala, če ste se vidve mogoče kaj slišali. Midve z Eni sva bili zunaj skoraj do 16:30, ker imamo doma krizno stanje: trenutno, ob 20:00 je 30.3°C!user posted image user posted image user posted image user posted image , tako da si lahko misliš, kolko je čez dan...
Me bo še kje kap sredi noči.user posted image

Arsen, superca!user posted image Eni se bo po moje kar metala v vodo na morju ali kamorkoli bomo mogoče še šli do takrat. Že doma tako dela v bani in je nič ne moti, ko jo polivam preko glave. Sama akcija.user posted image

Mene pa je danes v parku spet v križu vsekalo in sem spet napol invalid.user posted image Pa v torek sem bila pri dr. in nisem rekla nič.user posted image Zdaj pa ne vem, če bi šla jutri z Eni tja..user posted image Nimam možnosti varstva.

PANDICA, kje si ti??? Upam, da je vse ok.... Pokliči, če boš karkoli potrebovala!!

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
26.6.2008 20:53:43   
nova10ka
mehurčica-  sesalec, M in še ostalo!!! včasih se žal nabere. edino prav, da to poveš in da daš ven iz sebe. tebi in Eni pošiljam user posted image user posted image user posted image , da bosta čim prej boljše.

pingi -
kako je z jakatom? smo vaju danes pogrešali.

srečanje v lj
- je danes kljub težki logistiki uspelo. Tave, hvala za prevoz (imaš ZS). Pot, lepo vaju je bilo spoznati. Oskar je pravi user posted image .

evo, moj gleda fuzbal, jaz sem pa Tjaši že oprala klobuček, lisičko in plišasto tarantelo. jutri imamo pogreb njenega prvega bazena, saj sem ga uspela preluknjati. luksuzno življenje, v katerem sem imela na vrtu bazen s palmo, se je žal zaključilo. na vrtu so ostale le še bodoče mrtve srne.

Neposredna povezava do sporočila: 1020
26.6.2008 21:34:22   
tave
Pa kaj a zdej ste pa skori vse zginle. Zihr se hladite. Moj je ful našponu klimo, in sem že začela kihat. Upam da ne staknem še kake angine.
Dons je bilo prou luštn na kodeljevem, sam kaj k je blo tok soparno kuser posted image .
Joj te naši user posted image  so pa vsi tok luštni.  Neli je pa itak carica. Sej naslednjič bo pa kar sama se sprehodila na srečanjeuser posted image .
Jasna mi mamo klimo Quadro bio. Moč pa 3500W za hlajenje,  3800W pa za getje. Dejta mal še pogledat prek neta. Se včasih najde kaka prav fajn varjanta.
Pingi upam da je z Jakatom vse ok.
Naš je šele 20 min nazaj zaspal, kar je za njega ful čudn, ker hodi spat od 19.30 do 20h. Je pa res da nam je zobek ven pogledal (Klaudija  za seznam).

(odgovor članu nova10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1021
26.6.2008 21:36:01   
tave
Nova10ka za pravoz pa ni panike. Zdej k bo Janja zviznla na morje pa le pokliči, da gremo mal vozičkat.

(odgovor članu tave)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
26.6.2008 22:07:21   
Klaudia
user posted image      

13.09. sanwebdraJULIJA   user posted image user posted image     
             rojstvo: 2540g, 45cm 

6.mesec: 7050g, 64,5cm

9.mesec: 8250g, 72cm 

18.09. pingiJAKA   user posted image user posted image  
             rojstvo: 2980g, 51cm 
        6,2.mesec: 8000g, 68cm

9.mesec: 9200g, 74cm

24.09. orka** , ANEJ   user posted image user posted image  user posted image
             rojstvo: 2530g, 47cm 
           6.mesec: 8400g, 69cm

7.mesec: 8850g, 71cm
           8.mesec: 9600g, 72cm
         9.mesec: 10300g, 76cm 

03.10. Klaudia, LIA   user posted image user posted image   
             rojstvo: 4030g, 53cm 
           6.mesec: 7850g, 68cm 

7.mesec: 8000g, 69,5cm
           8.mesec: 8200g, 72cm (doma) 

03.10. suzanamaiZOJA    user posted image user posted image
             rojstvo: 2510g, 49cm 
           6.mesec: 7580g, 65cm

7,5.mesec: 8150g, 65,5cm 

03.10. tave, TEJ   user posted image user posted image user posted image  user posted image
             rojstvo: 3360g, 52cm 
           6.mesec: 8970g, 71,5cm

8.mesec: 9980g, 74cm 

04.10. *kinnie*ŽAN
             rojstvo: 4520g, 55cm 
           6.mesec: 8400g, 68cm 

06.10. MiclaELENA   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
             rojstvo: 3600g, 52cm 
           6.mesec: 7045g, 66,5cm  

07.10. maja zarja, ZARJA   user posted image user posted image user posted image  
             rojstvo: 2660g, 49cm 
           6.mesec: 7490g, 68cm 

08.10. tekaMAX
             rojstvo: 3620g, 51cm 
           6.mesec: 7300g, 68cm 

11.10. skuštrana, ARSEN   user posted image  
             rojstvo: 3740g, 55cm 
           7.mesec: 8660g, 70cm

11.10. KasijaELIAN   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
             rojstvo: 3840g, 54cm 
           6.mesec: 6950g, 68cm

8.mesec: 7460g, 72cm 

11.10. kmarijaNINA   user posted image  
             rojstvo: 2990g, 50cm 
           6.mesec: 7500g, 66cm 

12.10. *pikijakob*NEO 
             rojstvo: 3660g, 51cm

6.mesec: 8360g, 70,5cm

13.10. oktoberkaZARJA   user posted image user posted image   
             rojstvo: 2890g, 50cm 
           5.mesec: 6450g, 66,5cm 

13.10. JasnaNELI   user posted image user posted image

rojstvo: 3950g, 54cm 
           6.mesec: 7730g, 67cm 

14.10. majoli, MAKS   user posted image   
             rojstvo: 3880g, 53cm 
        5,5.mesec: 8550g, 66cm

14.10. PandicaZALA   user posted image user posted image
             rojstvo: 3900g, 52cm

6.mesec: 6640g, 66cm 

14.10. metkica1LUNA   user posted image user posted image user posted image user posted image

rojstvo: 3050g, 50cm 

6.mesec: 6500g, 67cm (doma)
           7.mesec: 7000g, 68cm 

15.10. janjaURBAN    user posted image user posted image user posted image user posted image

rojstvo: 3950g, 54cm 
           6.mesec: 7740g, 69cm 

15.10. miškDONA   user posted image
             rojstvo: 3300g, 51cm 
           6.mesec: 7010g, 66,5cm 

15.10. tyna79TIJA
             rojstvo: 2640g, 47cm 
           6.mesec: 7000g, 65,3cm 

15.10. MargaretaEVA
             rojstvo: 3040g, 51cm 
           6.mesec: 6370g, 66cm

7.mesec: 6830g, 67,5cm

16.10. UlaaNIK
             rojstvo: 2720g, 48cm

6.mesec: 7900g, 69,5cm

8.mesec: 9000g (doma) 

17.10. *Lana*TEVŽ   user posted image user posted image   
             rojstvo: 3050g, 48cm 
           6.mesec: 9520g, 65cm

7.mesec: 9850g, 67cm 

17.10. noa1, AJŠA
             rojstvo: 3590g, 48cm 
        6,5.mesec: 9070g, 66,5cm

18.10. JennyAnnyLANA   user posted image user posted image  
             rojstvo: 3240g, 51cm 
           7.mesec: 7230g, 73cm

19.10. mehurčicaENI
             rojstvo: 3340g, 50,5cm 
           6.mesec: 7020g, 69cm  

20.10. nova10kaTJAŠA   user posted image user posted image  
             rojstvo: 4010g, 55cm 
           6.mesec: 7560g, 70cm

22.10. valčiNINA   user posted image user posted image
             rojstvo: 3450g, 50cm 
           6.mesec: 6435g, 67cm
           7.mesec: 6870g, 68,5cm 

22.10. 2ursaeBOR   user posted image
             rojstvo: 3750g, 53cm 
           6.mesec: 8800g, 71,5cm
           7.mesec: 9260g, 71,5cm 

22.10. vedraLAN   user posted image  user posted image  user posted image
             rojstvo: 3000g, 50cm 
           6.mesec: 7020g, 68cm
           7.mesec: 7500g, 71cm

23.10. drobižekŽIVA   user posted image user posted image  

rojstvo: 3140g, 54cm 
        6,5.mesec: 6810g, 70cm 

25.10. dittaZOJA AIKEN
   user posted image user posted image  
             rojstvo: 3100g, 48cm 
           6.mesec: 7500g, 67,5cm

26.10. sanosan, BRINA
             rojstvo: 3220g, 49cm 
        6,5.mesec: 6900g, 69cm
           7.mesec: 7400g, 69cm  

26.10. miska1MARTIN
             rojstvo: 3210g, 52cm

7.mesec: 8100g, 67cm 

26.10. VANILITEO   
 user posted image user posted image  
             rojstvo: 3490g, 53cm 
        6,5.mesec: 9650g, 73cm 

29.10. ŽivaANŽE   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

rojstvo: 3810g, 52cm 
           6.mesec: 7950g, 69cm 

29.10. potOSKAR    user posted image user posted image user posted image  user posted image  user posted image
             rojstvo: 3600g, 52cm 
           6.mesec: 8200g, 71,5cm (doma)
           7.mesec: 8700g, 72cm (doma)

30.10. lane31ANETA
             rojstvo: 3650g, 50,5cm 
           6.mesec: 7900g, 67cm
           7.mesec: 8300g, 72cm (doma)

30.10. Alina_alinTJAŠA   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
             rojstvo: 3190g, 48cm 
           6.mesec: 6120g, 61cm 

03.11. mama06, JERNEJ   user posted image user posted image  

rojstvo: 3400g, 49cm 

6,5.mesec: 6985g, 69cm

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 1023
26.6.2008 22:21:11   
skuštrana
Dober večer!

Sem pozabila povedat, da se naš mali mož (na njegovo veliko in moje malo veselje - zdej ne bom več mogla na plažo z njima samauser posted image ...ker privezat ga ne morem, ali pačuser posted image ) veselo plazi naokoli, pa da je dobil še drugi zobek.

Mehurčica, Arsen ima tudi zelo rad vodo, pa je bil kar skeptičen do morja...Velika količina vode naenkrat jim po moje kar strah požene v kostiuser posted image Pa se drugače v bazenčku doma in v kadi tudi potaplja, ravno danes je imel v bazenčku en tak podvig, je full zaronil in ko sem ga jaz dvignila ven, da se ne utopi se je drl na ves glas in sem mislila, da se je ustrašila, ampak ne - on je hotel nazaj v vodouser posted image

Kaj pa je s Pandico? Nje sem pa res navajena, da je non stop tu, zdej pa nič že kar nekaj dniuser posted image

Nova10ka, mi smo danes privlekli na plan Lizin bazen za napihnit, imamao takega big, in ima 2 luknji..Eno smo našli, ker je bila ogromna, bi jo z letala videl, ampak jaz je nisem, sem pumpala ko nora in po pol ure pumpanja mi je bilo jasno da nekaj ni v reduuser posted image , ta druga luknjica se pa še skriva..Aja, smo pa kar z enim takim fency selotejpom čez zalepli in dali na sonce, da se fejst napopa in držiuser posted image Znajdi se...

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 1024
26.6.2008 22:30:36   
sanwebdra
IZVIRNO SPOROČILO: mehurčica
Sanwebdra, kje si se izgubila danes? Nisi poklicala...

Oh, ta kalvarija user posted image ...
Sva prišle v mesto ob 12.30 ... tekli v laboratorij in brez napotnice dale kri - ja, če imaš VIP gre tudi to. Julijo so celo 2x pikali (desni sredinec in prstanec), ker je iz prvega prsta premalo priteklo. Počakale na rezultat in ob 13.10 bile prve v čakalnici.
Zdravnica jo pregleda, pove da so ušesa čista, da pa ima virusno vnetje zgornjega dela dihalnih poti (žrelo), kar se ji je danes že slišalo na glasu. Ker pa je krvna slika v večini OK, je razmišljala, da gre mogoče za urioinfekt in da je škoda, da prej nisva dale še urina.
In potem se je začelo ... lepljenje vrečke v ordinaciji in čakanje in nalivanje s sokom, nakar sem obupala, ji nadela plenico in sva šle do atija v službo in na sladoled. Potem pa nazaj v laboratorij in HB je bilo v vrečki ravno dovolj kapljic (ker je drugače vse mimo steklo), da je kolegica naredila preiskave in glej ga zlomka ... bakterijice in rahlo povišani levkociti.
Nato spet do zdravnice in spet čakanje (ene 15 minut, da je tisti, ki je bil noter zaključil - sicer zelo korektno midve na vrsti). Zdravnica pove, da bo Juliji dala samo Primotren in da morava priti na kontrolo v soboto (če hočemo iti na mojre v ponedeljek) in
da če ne bo v redu ... dobi nekaj na S..., morje pa se za nekaj dni prestavi .... tako da punce, prosim pošiljajte naši čebeli pozitivno energijo ... In sva končale šele ob 16.00.
Tako da enostavno ni bilo časa, pa še okužit z virusom nisem hotela nikogar!user posted image

Pingi, kar se tiče svečk ... glede na to, da delujejo tudi protivnetno in protibolečinsko ... mislim, da ni nič narobe, če daš kakšno tudi pred TT 38,0. Jaz jih Juliji šibam vsak večer, dopoldne pa Calpol, pa zdravnica ni omenila, da bi bilo karkoli narobe. Res pa je, da ji TT še ni padla pod 37,5 že 5 dni.

Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Če se otrok polula ponoči v posteljo
muška

Če se vaš otrok ponesreči ponoči polula v posteljo, ve:

takoj preoblečete posteljino (59%)

mu pod rito podložite npr. brisačo (25%)

ga prestavite k vam v posteljo (16%)

Število vseh glasov: 248

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!