|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 4
26.6.2008 23:03:33   
jasna
Sanwebdra, tole se pa grozno bereuser posted image . Držim pesti, da bo Julija kmalu boljeuser posted image

Pingi, tudi Jaku eno user posted image . Glede svečk sem istega mnenja kot sanwebdra.

Mehurčica, je že boljš? Včasih je en dober jok najboljše zdravilo. Ej v stanovanju imate pa res peklenskouser posted image . V kakšni gradnji pa ste? No pri nas je sredi dneva bilo 29user posted image .

Tave, hvalauser posted image

Arsen, bravo za mobilnostuser posted image .

Na srečanju je bilo lepo, meni niti ne tako vroče. Dudo smo našli pod vozičkomuser posted image

Neli mi štrajka pri dojenju, danes ni hotela niti enkrat pit. Tudi ob uspavanju se je upirala, potem pa zeksala pol flaške vodeuser posted image . Bomo videli kako bo ponoči. Mi je kar malo žal že nehatuser posted image .

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
26.6.2008 23:19:24   
janja
Evo še jaz se na hitro pofočkam. Mam nizki štart za morje. Pa perem, pospravljam, pakiram...ker jutri mora biti vse spakirano, stanovanje za silo pospravljeno. No, kljub temu me jutri čaka še čiščenje hladilnika in zamrzovalne skrinje (itak ni nič notri, pa ga bom kar izklopila), čiščenje avtomobila (bi bil že cajt), pranje vozička...pa še akvarij moram vodo zamenjat, da bo naša piranha preživela.user posted image

Skratka, srečanje danes je bilo super, z izjemo vročine.
Neli - ti si taka carica, skor že hodiš. Zdaj si tu, potem pa tam.
Tjaša - očarljiva opazovalka, ki se ne da. Če si kaj zaželi, to tudi dobi. Pa take lepe plave očke - ma še voziček v stilu.
Anže - ne bi verjela, če ne bi videla. Ja totalen preobrat. Živa zdaj pa še njega loviš okoli, ne samo Nejca.
Tej - njega se je za bat, ker ko on po mizi udari, vsi obnemijo. Pa da ne bo preveč stegoval rok k Tjaši, tačas ko naju z Urbanom ne bo.
Urban - itak je prespal pol srečanja, pol se je pa lepo igral.
Oskar - dobrodošel, pa večkrat pridi. Prav fleten fantek, tako lepo sedi, pa se smeji. Mamici pa naroči, naj malo več je, ker se bo sicer posušila.

pot - sem opazila, da si danes malo slikala. Se priporočam za slikce, jaz sem v naglici pozabila fotkič doma.

user posted image user posted image user posted image

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

Neposredna povezava do sporočila: 1027
26.6.2008 23:23:37   
janja
IZVIRNO SPOROČILO: jasna

Neli mi štrajka pri dojenju, danes ni hotela niti enkrat pit. Tudi ob uspavanju se je upirala, potem pa zeksala pol flaške vodeuser posted image . Bomo videli kako bo ponoči. Mi je kar malo žal že nehatuser posted image .

Jasna, pri nas je enako. Dokler ni bilo te vročine, je zvečer in zjutraj še šlo. Zdaj pa vse skup ni nič.user posted image Dvakrat potegne pa neha. Če bo šlo tako naprej, bomo kmalu nehali.

No, še dobro, da ste našli dudico. Ja, Neli je res enkat tu, potem pa čisto na drugem koncu. user posted image

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
27.6.2008 0:20:38   
valči
Zdravo!

Ni in ni časa bit tu gor,preden vse naredim je ura...Zvečer imam največ dela,ker smo skoz zunaj,pol ko zaspijo,pa akcija.Saj veste,perilo likat,obešat,kuhinja...
Nina mi je bila včeraj takoooo pridna.Čez dan 5 ur spala,ponoči pa po dolgem času vso noč,do 5.30.Ja,čudež.In prav je tako,upam,da nočne tako nadaljujueuser posted image

janja,lepo se imejte,pa srečno!

Jasna,lepo,da si se javila,je tudi mene skrbelo.Pa bravo hčerkici za prve poskuse in učenje hojeuser posted image

mehurčica,potolaži se,zjoči se,vsaki pride včasih trtenutek,ko ti dekl dvigne.Tukaj smo,za tolažbouser posted image

pingi,daj svečko,če ga matra,pa lepa fotka,ko ti pomagauser posted image

sanwebdra,kalvarija za vama,bogica mala,sedaj pa cartat in čimprej ozdravit

pot,držim pesti,da se porihtaš čimprej

Treba bo počasi it spat,aja perilo obesit na balkonuser posted image

Vsem bolančkom(naša Nina na srečo ni-trkam!),da čimprej ozdraviteuser posted image user posted image user posted image
Kobacajom in korakarjem pa itak,mislim na vasuser posted image

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 1029
27.6.2008 8:44:56   
pingi
Ojla!

Najprej hvala za dobre misli; smo jih še kako potrebovaliuser posted image

Skratka, malemu je že včeraj dopoldne TT narastla čez 39,5 in sem mu seveda dala svečko, ker je bil čist preč in jokal 100/h. Potem je padla za kakšno stopinjo, ampak se kmalu spet dvignila na 39,6. No, in spet svečko.
Tako smo nekako pregurali dan, zvečer pa je šele postalo pestro. Je zgledalo kot, da svečka sploh ne prime. Mali se je kuhal, jokcal, 3x sem ga preoblekla, mu v najkrajšem možnem času dala še eno svečko (po 4 urah), no, in okrog 2h je le zadremal.

Dodaten problem je pa še ta user posted image  vročina, ker imamo spalnico v mansardi, klime se pa ne upam laufat pri tako vročem in prešvicanem otročku.

HB je imel danes zjutraj le malo čez 37 stopinj in upam, da se ne dvigne.
Drugače nima nobenih drugih simptomov (vsaj vidnih ne), jedel je tudi (sicer na tretjinjski zmogljivosti), kakal in lulal tudi... Ne vem, kaj bi to bilo...

Mah, kadar pride do takih situacij, se šele zaveš kakšen blagoslov je zdrav  otrokuser posted image  Takrat, ko je bolan bi itak naredil vse, samo, da bi mu olajšal bolečino.
Sanwebdra, ti si zdaj prav gotovo v taki situaciji. Eno user posted image  za Julijo!

Srečanje - lepo, da se vas je kljub počitnicam toliko zbralo in ste malo počvekaleuser posted image  Če bomo ostali lahko kakšne slikce videli, pa še toliko bolj.

Janja, lepo se imejte na morju, pa držim pesti, da uspe tista varianta (tast in tašča v drugi prikoliciuser posted image )

Toliko zaenkrat, se še kaj oglasim!

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
27.6.2008 10:47:45   
metkica1
Ravno sem prebrala, da neža81 pričakuje otročka in je nekje v 25.tednuuser posted image user posted image Se je spomnite? Našo oktoberkouser posted image

Sem v polnem štartu z pakiranjem, pranjem zvečer šibamo za Split. Komaj čakam, da se bom malo razvajala in da se spočijem, od kuhanja, pranja, pospravljanja in da me bodo malo drugi pedenali.user posted image user posted image

Držite se se beremo drug vikend.

Lep pozdrav vsem!user posted image

(odgovor članu pingi)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
27.6.2008 10:55:42   
mišk
Vidim, da se vas velika večina odpravlja na morje, oziroma ste že bile. Mi se zaenkrat še namakamo doma v bazenčku in uživamo. Morje pride na vrsto šele začetek avgusta, ker ima takrat mož kolektivni dopust. Sicer mi pa nič ne diši hodit na morje v avgustu, ko je vse najdražje, največja gužva in največja vročina. Ah, kak je blo lušn, ko sva bla oba še študenta!! Vedno sva hodila na morje junija ali septembra!

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
27.6.2008 11:30:48   
micla
Ojla punce,

vse počitniško tle gor. ma sej je prou. Jst bi tudi, ma se pri nas trenutno odvija že ne vem kateri del nadaljevanke "stalno en bolan".
Najprej sm jst dva tedna komaj preživela s hudim prehladom. No in ko sem jst ta teden prišla končno k sebi, je pa user posted image   v torek zvečer začela kuhat na 39,5.  in kar nek krčevit jok 5 minut, da nisem mogla niti potolažit. Pojma nima, al jo je tko močno bolela glava od vročine. user posted image Dva dni in dve noči sem ji samo dajala svečke na 6 ur, včasih tudi manj, ker kot da ni primlo. Včeraj sva ble pri P in je pogledla kri in vodo in je vse OK. Je rekla da je pač neka virozica. Ker itak že 3 dni ne je NIČ. Kar poje gostega mi zbruha. Če mi uspe ji poturit 2x na dan 100 mleka je že velik uspeh. Se mi tko smili, kar luknjo v trebuščku dobiva.

Hvalabogu danes zjutraj ni zakuhala, ima okol 37,2. Zdej spančka. Upam, da bo vsaj pol ure, ker je res zmatrana, ko že dva dni ni spala več kot 15 minut skupaj čez dan.

Skratka Pingi, sanwebdra....upam,  da čimprej ozdravijo naši user posted image . Pa če je še kdo bolanček, se opravičujem, ma sem prebrala samo zadnjo stran.

Pingi....mi imamo tudi v stanovanju  čez dan 29-30. Kriza. Se ta naša betonska streha tko segreje in še slabo je izolirana, tko da je prou kriza. Se z mojim ful pičiva zaradi tega, ker jst vztrajam, da bi to malo poštimali, pa ni glih najbolj navdušen in me na kratko odpravi, da sej pa drugi živijo še v slabših stanovanjih in da itak zdej gremo kmalu na morje, pol še avgust, ki bo po njegovo itak deževen....... Dobim kar ošpice od ihte.user posted image user posted image user posted image  
V dnevni in mi cel dan laufa klima (beri od 7 zjutro do 10 zvečer) in uspem spravit na 27,8.   Spalnica pa je tko tam nekje zadej zavita, da mrzel zrak tja sploh ne pride in je konstantnih 29-30, podnevi in ponoči. user posted image  jo imam kar samo v bodiju odkrito celo noč.  

Zdej pa grem še kej pospravit dokler se ne zbudi. Je kot ds bi bomba padla, ker ne nrdim nič, kot samo da jo nosim in nosim in nosim da mi bo hrbet in roke odpadle, ter nalivam s tekočino.  Mi je rekla včeraj P, da moja ki ima cca 8kg more 800ml spit na dan.
Ma vse za naše pikice, samo da bojo spet zdrave. user posted image

Se beremo pol,

micla

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
27.6.2008 14:57:02   
mehurčica
Uh, pa je kar nekaj naših bolančkov.user posted image  user posted image za vse! Eni je danes dobila Berodual N za inhalirat, na 6ur. V ponedeljek imava kontrolo in upam, da bo boljše. Se mi tak smili, ko se ne more prav izkašljat in ko ima tak hripav glasek.

In s tem hripavim glaskom je danes prvič rekla MAMA!user posted image user posted image Sem jo začela lupčkat in objemat....totalno navdušena, itak.user posted image Je bilo tako, da sem jo dala v posteljico z igračkami, ker sem se šla stuširat. In pridem nazaj, pa se mi smeji in ji rečem:"Reči mama." In ona res reče MAMA.user posted image Aahhhh....user posted image

Temperatura danes pri nas 29,9°C in počasi narašča.user posted image In danes sploh ni zunaj tako vroče. Še dobro, da nisem včeraj gledala kolko je bilo čez dan, ker bi me samo ob pogledu na številko verjetno fršlok.user posted image Je pa kar star blok - sta babi in dedi prej tu živela že z mojo mamo in stricem. In je še vedno ista stara streha, pa še na vrhu smo. Zdaj smo končno zbrali denar za streho, ampak nimam pojma, kdaj bodo začeli delat. Pa upam, da mi ne bo kaki delavec padel skozi strop, ker to so tak tanke stene..

Vidim, da ste se LJ-čanke imele fajn. Me pa že nekaj časa nismo imele srečanja.

Tako da MARIBORČANKE, SREČANJE NASLEDNJI TEDEN, V PARKU, NA DEKICAH.
Sicer je sedaj Lent festival, ampak po moje v dopoldanskem času še ne bo neke muzike tam. Plac in senčka je pa pri "gejevski" promenadi.user posted image Včasih so sicer vrtci tam....no pa saj bomo videle kak bo.

Sem ugotovila, kaj se je zgodilo včeraj z mojim hrbtom: IŠIAS!user posted image Morem ZELO pZLJIVO SOPIT Z DESNO NOGO IN ČE SLUČAJNO MALENKOST POSPEŠIM KORAK, JE SPET SRANJE.  Ups, črke, pardon! Ponoči je Eni tak lepo spala, jaz pa si ob 00:30 črpala mleko, se obračala počasneje kot med nosečnostjo v 9.mesecu in na koncu me je še v drugi polovici zagrabil heksnšus.user posted image Eh....kriza v glavnem. No, pa saj pol sva se imele pa fajn v mestu na kavici in v parku na dekici. Zdaj pa malecka spančka, jaz sem moje pojedla in grem še za njo skuhat nekaj dobrega.

Arsen, čestitke za plazenje!!!user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil mehurčica -- 27.6.2008 14:59:06 >

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
27.6.2008 15:22:33   
mehurčica
user posted image

< Sporočilo je popravil mehurčica -- 27.6.2008 15:27:40 >

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 1035
27.6.2008 20:08:10   
micla
Evo....vročine ni bilo cel dan, so se pa pojavile take male rdeče pikice po trebuščku, vratu, ličkih, nogicah, nekaj jih tud na hrbtu.  Kaj je pol to najbrž ta šesta bolezen al kaj?user posted image

Ostali bolančki, kako ste?    

toplo je pa za crknit pri nas. Se je cel dan oblačilo, kot da bo najmanj toča, ma zdej se pa spet sonce kaže v vsej svoji mogočnosti. Tle v gorici smo kot v kotlu.

ste šla vse na večerno šetnjo, ko ni nobene gor.

Čau čau

micla

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 1036
27.6.2008 21:00:45   
nova10ka
micla, tudi v lj ni nič boljše. se je pa zdajle prav usulo - na srečo le dež. pa da se čim prej pozdravite

janja  - lepo potujte, uživajte na dopustu user posted image

skuštranka
- rabim un selotejp za bazene o katerem si pisalauser posted image ... kje ga lahko dobim?

ena o materinstvu - jaz sem mama že osem mesecev in sedem dni. in vsak dan se samo čudim temu bitjecu, ki živi z nami. zdaj se že kar pogovarjava, pove mi kaj ji je všeč in kaj ne. razume besedo NE in se seveda prešerno smeje, ko jo zasliši, pa zvoke ponavlja za mano. sem tolk srečna, da se kar topim.

jamralni kotiček -
po drugi strani pa ratuje čist obupanam zaradi stroškov. zdaj mormo nabavit še stajco, kahlo, fredov obroč, mrežo proti komarjem, še en bazen...vsaj poganjalca in avtosedež bom dobila od brata. me zadnje čase kar obup grabi in samo črtam po seznamu, kaj bi a ne bom imela. z nakupom stajce sem zavlačevala kolikor sem mogla, samo Tjaša se začenja dvigovati, mi pa imamo v dnevnem prostoru po tleh ploščice in ko pade naredi >>BAAANG<< z glavo ob tla. če vidim da bo padla in sem predaleč, da bi jo ujela, si raje zatisnem ušesa, kot da bi poslušala ta bang. ne morem pa stalno letat za njo in jo lovit. ejejej. no kje smo že ostali? aja, sej res... kolk je luškana...

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
27.6.2008 21:53:24   
pingi
Hej!

Pri nas se je ravnokar malo izlilo in prec lažje dihamouser posted image

No, naša zgodba se je nadaljevala pri zdravniku (ker se je TT še kar dvignila), kjer sva dala kri, lulal pa na žalost ni, ker je očitno preveč švical v avtu.
In glede na izvid je zgleda ena virusna zadeva. V ponedeljek neseva še urin, da še to pogledajo.
Je pa mali vseeno bolje kot včeraj, tudi rad je, čeprav precej manj. Zdaj je imel že celo popoldne konstantno TT 37,8, tako, da upam, da ne bo porasla.

Aja, mi je pa ta zdravnica, ki je bila dežurna (ne naša P), rekla, da je preveč oblečen oz. mu je prevroče, ker je imel gor racmanove plenice. Zdaj se pa sprašujem, če bi mu bilo v pamperskah res kaj hladneje?user posted image

Micla - pri vas pa imate res skoz neke štale z zdravjemuser posted image  Glede na napisano pa je precej možno, da ima Elena 6. bolezen. Držim pesti, da bo kmalu vse v najlepšem redu.user posted image

Nova10ka - ja, res je neverjetno. Kakšen čudež je otrok!user posted image  
A palmica je pa "kaputnila"? Če ni velika luknja, jo poskusi zaflikat s fliko za kolesa (oz. za zračnice od koles) Ali pa, če imaš žilni trak od Tese (to je tak lepilni trak, ki ima noter vtkane nitke)user posted image
Sicer pa se mi zdi, da je nekaj bilo zraven v škatli...

Mehurčica - mama, kako lepo!user posted image  In to s prav posebnim glaskom za to priložnost user posted image
A fingerse še kaj delaš? V čem se jih že panira; v koruznih kosmičih?

Sploh imam zadnje dni težave s kuhanjem. Se sprašujem kaj skuhat, da bi se čim krajši čas kuhalo, da ne bi preveč segrevala kuhinje. Da bi kaj pekla v pečici, pa sploh ne pride v poštev (itak traja vsaj 20 minut, da se pečica segreje na željeno temperaturouser posted image )

Mišk - tudi midva sva kot študenta vedno hodila na potovanja septembra. In je res zelo fino takrat. Sploh kakšni grški otoki, kjer je voda še vedno topla, temp. čez dan max. okrog 30 stopinj...
Ja, delovni narod je pač obsojen na kolektivceuser posted image  in najvišjo sezono.

Živa - ne vem, če si že kaj dosti pisala o tem, kako vam gre kaj GH? Berem, da je Anže že pravi sprehajalecuser posted image  
A ni smešno, kako se naenkrat vse obrne? En dan še čisto nič, drugi dan ti že prečeše celo kuhinjo. No, vsaj pri nas je bilo tako.

OK, zdaj pa zadost. Bo treba počas v posteljo, če bo slučajno treba spet ponoči dežurat. Ampak, mi ni težko. Za našega fantka vse. Res je neizmerna ljubezen mame do otroka user posted image

Sori, ker sem se razpisala. Je ravno bila priložnost user posted image

Lahko noč, mamice in user posted image !

< Sporočilo je popravil pingi -- 27.6.2008 21:55:25 >

(odgovor članu nova10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1038
27.6.2008 22:01:35   
sanwebdra
Oj še od mene ...

A zdaj bodo pa vsi na poletje zboleli al kako? Jaka, Eni in Elena user posted image user posted image user posted image .

Julija je danes bolje - TT 36,4 in  36,9user posted image . Izgleda, da je zdravilo prijelo in bo jutri na kontroli urina pokazalo normalne vrednosti ... in bomo lahko šli na morje ... vendar pa še ni v redu nos in hropenje ... upam, da bo morski zrak kaj pomagal!

Pri nas je tudi kot v kotlu ... Pa imamo novo streho in izolacijo ... pa smo imeli najvišje 28,5. Najhuje pa je to, ker zaradi Julije ne sme nikjer nič pihat ... pol pa ponoči luftam ko nora, pa se itak nič ne shladi ... user posted image

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu nova10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1039
27.6.2008 22:03:50   
lane31
Sem vse prebrala a res nimam časa odgovarjat.......vsem bolančkom v tej hudi vročini pošiljam poljubčke in lepe misli user posted image pa odraslim bolančkom tudi seveda

A Neža da je noseča........jupiiiiiiiiiii user posted image user posted image user posted image Še njej lepe misli ,da bo ja vse vredu zdaj.....

Mi pa smo vshičeni nad tem
http://www.youtube.com/watch?v=dIkgCgWGwgw

Jutri pa krst..........pa še vedno imam full hause ......bo boljše od ponedeljka user posted image

Nočko user posted image

Ko te bom poljubila za lahko noč,
te bom še tesneje
in še malo dlje stiskala k sebi.
Takrat se bom zahvalila Bogu zate.
Ničesar drugega ga ne bom prosila,
kot le za še en dan s teboj...

(odgovor članu pingi)
Neposredna povezava do sporočila: 1040
27.6.2008 23:17:51   
jasna
Bravo Anetauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nas je pa danes dobil dež (no dež je mila beseda) na Golovcuuser posted image . In to več kot uro hoje od domauser posted image . Pa nas je ena prijazna teta nabasala v avto in peljala dol in okoliuser posted image . Pol smo pa v največji nevihti šetkali domov, fanta sta z veseljem skakala po lužah, Nelči se je pa na vsa usta smejalauser posted image . Lep prvi dan počitnicuser posted image . Janja, jaz sem tudi oba vzela iz vrtca za 2meseca.
Grem nazaj pred TV. Je Vojna zvezduser posted image

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
27.6.2008 23:20:52   
noa1
Dober večer!
OOOOOOoo vročina nas je zgleda čisto zdelala. Tule vlada pravo zatišje.
Pa saj se tudi meni nič ne da, ko pa mi je zmeraj takooo vroče.user posted image

Čez dan se potikava okoli in se skrivava pred soncem. Ponavadi  z Mehurčico in Eni mahnemo kar v park pod kako drevo. Tako kot danes.user posted image
No, danes sva bolj kofetkali celi dan. Zjutraj Kavica z Mehurčico, potem pa se je moj spomnil, da bi lahko za njegovo malico šli skupaj kaj pojest.user posted image Popoldne pa sem bila spet zmenjena z eno prijateljico in sva si privoščili sladoled, potem pa še sladico v hiši dobrot...mmmmmmmmmmm.user posted image Na poti domov pa sva srečali še enega sošolca iz srednje šole, pa smo šli še na eno pijačo.
In potem je bila ura že 16.00 in sva leteli domov kuhat za Ajšo kosilo.user posted image

Enkrat je ena spraševala za Logarsko dolino in sem pozabila odgovoritiuser posted image . Spali smo na Turistični kmetiji Perk, borovnic pa jaz razen zelenja nisem videla, tako da jih po moje še ni bilo (jih pa imam zelo rada tudi sama, tako, da če bi bile, bi jih že našla).

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
27.6.2008 23:24:38   
noa1
Lane31: uživajte jutri na krstu.

Sanwebdra: dajta se hitro pozdravit in lepo se imejte na dopustuuser posted image
Pingi: držim pesti, da se čim prej pozdravite in da vročina čisto padeuser posted image

ostali bolančki:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jasna: midva sva Ajšo tudi že po dežju nosila in je mala prav uživala

Jaz sem pa dane Eni (Mehurčica) slišala govoriti "MAMA". Joj, kako lepo. Mehurčica, si lahko prav ponosna. user posted image Jaz tudi komaj čakam, da bo moja tudi meni to rekla. Zaenkrat je bolj na "atatatata"

< Sporočilo je popravil noa1 -- 27.6.2008 23:25:56 >

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 1043
28.6.2008 1:07:25   
janja
No, danes pa jaz spet strašim ob tej uri, pa še nič ne kaže, da bom šla lahko spat. Čez dobre 4 ure odrinemo na morje, do takrat pa mam še nekaj stvari za uredit. Andraž tudi kar hodi naokoli. Spet raise fever. Prej je vsako leto, noč preden smo odrinili, dobil vročino, no letos pa ne more spat. Komaj čaka, da gremo. Jaz pa tud, da končno dam vse štiri od sebe, pa mal zadiham.

Aneta - bravo za puzanje user posted image user posted image user posted image Pri nas smo tudi začeli puzati (a je to plazenje po trebuhu?), Urban se plazi po vseh štirih, tako da ga že lovim po stanovanju. Pol pa sam gleda, kam se bo prijel, pa se hoče dvignit na roke. Mu je pa najbolj zanimiv stol, ali pa stojalo za obešat perilo. Pa tud ob zidu se je hotel dvignit, a mu ni ratalo.

Ja kaj je zdaj to - sami bolančki - pa dejte se hitr pocajtat. Evo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse.

Tako, to je moje zadnje javljanje pred dopustom. Ne bo me predvidoma 3 tedne, tako da vas bom kar pogrešala. Pa ne preveč klofat, ker bo pol trajal do konc porodniške, da bom vse prebrala. Lepo se imejte in uživajte tudi ve, kjerkoli že boste.

ADIJO.... gremo user posted image

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
28.6.2008 9:28:24   
mama06
Zdravo,

spet samo na hitro, ker sva 14dni pri tašči in tastu, ker sta odšla v toplice.

Anetauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image plazenje oz. puzanje - mi smo se preselili iz komandos stila( ala Aneta po trebuhu ) na vse 4. Sicer gre večinoma nazaj, ampak počasi že tudi naprej in včeraj sva bila na NFZh zelo pohvaljena, kako lepo sva napredovala in kako lepo sediva. Tudi vsesti se že zna sam in to sem na dopustu ceo uspela posnetiuser posted image user posted image user posted image user posted image

dopustniki in dopustnice uživajte

bolančki - čimprej se pozdravite

naš dopust - je uspel 100/h. Mali je pravi luksuz otrok. Prespal je 16 ur od 24user posted image user posted image user posted image . Turkinje so ga obletavale kot nore, saj je bel in modrookiuser posted image . Načofotal se je v morju in v bazenu, spal kjerkoli je biloo možno, dojil kjerkoli je želel in jedel turške banane ter njihov kruh. Zdravstvenih težav nismo imeli, razen jaz, ki pa sem jih hitro rešila. Hrana, je eno zanimalo, je bila fenomenalna in izredno okusna. Raznovrstna in izredno izredno velika izbira. Hotel je bil špica.
Slike - ko bo časuser posted image

besede - naš mali pa je zadnjič prvič rekel ata in to tako jasno in v kontekstu, da smo vsi obnemeli. Namreč, jaz sem vprašala Jerneja, kdo je šel prvi zvečer spat in on izjavi ata in se nasmeje.

Nič. Šibam kuhat, moja dva skupaj spite že eno uro, tako da sem imela časmalo vas prečekirat in se javit. Pazite nase in na svoje user posted image . Pa na atije ne pozabituser posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil mama06 -- 28.6.2008 9:30:04 >

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
28.6.2008 13:57:42   
sanwebdra
Aneta bravouser posted image ! Lane 31 lep krst vam želim ... pa poskusi ostat čim bolj mirna, ker jaz sem ful sekirala, ker sem morala na vse mislit. In potem skoraj nič spala.

Jasna, a pol ste imeli pravi "Singing in the rain"? Upam, da boste brez zdravstvenih posledic!

Noa1 in Mehurčica, jaz bi tudi bla v mestu domauser posted image ... da bi se lahko vsak dan videle ... user posted image  Se pa vidimo po dopustu!

Julijino zdravje in morje - sicer lahko gremo, vendar Julija ne sme čofotati v bazenčku, ker urioinfekt še ni v redu! Se je pokazalo izboljšanje, vendar so vrednosti še vedno malo povišane. Žrelo je boljše, vendar je zdaj na sveže dobila vnetje ušesk. Pa ni nič bolj nemirna kot ponavadi. P pravi, da je to od noska ... ki ga sesam 7-10x dnevno ... Skratka - dobile nov antibiotik (pokriva širši spekter obolenj), ki je 5€ dražji (saj ga je plačala zavarovalnica, vendar če bi ji tega predpisala že pred 2 dnevoma, se verjetno ne bi razvilo vnetje uhic, ali pač) - Amoksiklav. Tako da bomo videli. user posted image

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
28.6.2008 16:19:57   
Ulaa
Da se se malo javim. Najprej vsem bolanckom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za cimprejsnje okrevanje.
Mi se odpravljamo na morje in ce bo vse posreci nas do avgusta ni nazaj!
Lepo se imejte, in nikar ne pisite prevec, da bom lahko prebrala, ko pridemo nazaj.
pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 1047
28.6.2008 21:49:33   
nova10ka
lane31 - krasen filmček si dala. sem se prav smejala, kako jo vabite z mobitelom. tudi pri nas je to prva izbira naše user posted image to največji predmet poželjenja za Tjašo. Kako je bilo na krstu?

evo, poletni dnevi so močno razredčili naše vrste. Sem pa zato lahko zelo na tekočem z RR user posted image MEdve s Tjašo sva se včeraj nehali dojiti. kaj naj rečem... Zadnje dni sem si tega že kar želela. Zjutraj in zvečer je itak ni več interesiralo, nočno dojenje je pa ostalo bolj zaradi moje lenobe. zdaj smo pa še to ukinili. malo se sicer pogrešava, samo bmo že preživeli. sem pa uradno postala dojilja z najdaljšim stažem v naši razširjeni družini. sem nabrala več kilometrine kot vse babice, mame, tete...

Mariborčanke - kako kaj Lent festival. A boste peljale svoje user posted image na kakšne lutkovne predstave?

mama06 - WB iz dopusta!! pa bravo za prve besede in plazenje!!!

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 1048
28.6.2008 21:50:26   
nova10ka
Sanwebdra uživajte na morju user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1049
28.6.2008 22:08:11   
mama06
nova10ka - hvala za dobrodošlico. Kdaj pa vi odhajate na dopust? Jaz upam, da konec septembra oz v začetku oktobra še enkrat odrineva v Turčijo, tako sva se menila.

Ja dopusti in poletje so nas res razredčili. pogrešam Pandico, kinnie, skuštrano, ....

(odgovor članu nova10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Srečna, ker sem mama
25. marec je dan, ko praznujemo mame. Ko praznujemo drugačno obdobje, ko praznujemo vse lepe in objokane trenutke, ko pr...

antibiotiki
smeja2

Kolikokrat so vaši otroci letos dobili antibiotike? (Odgovorite za vsakega otroka posebej)

nobenkrat (59%)

1x (23%)

2x (10%)

3x (4%)

4x (2%)

5x in večkrat (2%)

Število vseh glasov: 226

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!