misar
|
danes pa jaz nisem nič sem kar fajn volje, pa še tamala je pridkana da ni res, tko da zaenkrat sem šla danes mal v šoping za halačami, take đins varianta bele sem hotela... a ve veste da 32 št. hlač ne obstaja??? to že ni čist res...ok sej priznam, verjetno imajo mal velike št. sam vseeno, za se zjokat.tazga problema pa še nisem imela, da nimajo manjših številk , ne vem a naj se jokam al smejem. pa tko ene hude sem vidla v s.oliverju, ma hudič 34 št. so ble kar ok,sam eno št. manjše bi ble pa idealne..no sem šla pol še v zaro, pa h&m, sem že mislila, da majo povsod modo za močnejše. se še spomnim, da sem enkrat celo si kupila hlače št. 40, zdaj mi je pa 34 prevelika ...po moje bom kar po une šla v s.oliverja, kaj pa naj no nehite zdaj s pecivom, jaz bi tud...je včer moj predčasno iz službe prišel, pa je našel mene sredi kavča, ker ta mala je pančala, kako se bašem s sladoledom direkt iz banjice..pred tem sem pa še en puding požrla pa še ene piškote, pa vse na mizi pred mano razmetano, je mislil, da bo konc sveta, ko se tko nažiram (ponavad glih ne vidi tega mojega basanja, dobr zakamufliram )