Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
tak me je zašroufalo da sem komaj prišla do wc.Drugače pa zdaj grem še malo poležat nato pa ob 5 uri greva k tašči na koline.Upam ,da bo se v redu,saj ne bom delala nič in še vroče tako ne bo.Kavico si kar same skuhajte in prilepite! LP Darja 
Me štiha in ne morem spat. Začel me je 5:20, pa na 15 minut do zdej redno štiha. Sem vstala, možeka sem pustila še spat, bom vidla nadaljni potek. Evo spet.... ajs... no, na 8 minut.... Ne bom zganjala panike, mogoče ni nič, ampak tako redno še ni bilo do sedaj. Pa tud intenzivno. Če ležim, če sedim, če hodim... V vsakem položaju. prej se je v mirovanju kar umirilo. Zdaj pa ne. Bomo vidli. še mal počakam...
jupi! držimo pesti, da gre zares in da te ne zafrkava...
Čim dlje doma bit... po izkušnjah prvega poroda
sm ga lovila pa ga nism našla, tak da sm mogla pol pokrita spat in mi je blo spet vroče
upam da se bo še kaj ulil danes. mam pa gležnje še vseen zatečene ampak pol manj
. Noge sem imela skoz v lavorju mrzle vode ali v morju, pa ni nič pomagalo - še vedno sem zatekala. Je bilo pa lepo gledat moja 2 kako plavata
. Že g. mi je včeraj rekla da se počasi pripravlja ker sem odprta za en prst, pa že dva dni me vsake tolk časa malo špikne. Ampak nič redno tko da vem da panike ni. Sploh pa vem ker nekatere tukaj gor že ful dolg tkole zajbava pa se noče nič zgodit. Kajne inigo?