Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

Je pa zdej en velik korak od pravega razmišljanja do "narest ta korak". Bemti je to težko. Pa zmer ko sem brala tuki teme sem si mislila "ja pač spokaš cunje in greš". Magar v eno luknjo za prehodni čas. Zdej pa vidm da ni tko enostavno."
Skratka ves denar, ki ga imava (moj in njegov dohodek) je NAJIN. Ne seštevava, kje je kdo plačal več, kje kdo majn, pa najsi gre za večje vsote (pohištvo, avto...) ali majhne (sladoled, fasnga...), si ne povračujeva. Fizično sicer nimava skupnega računa. Ma, jaz bi ti tudi rekla, da kompliciraš, če bi vsak znesek na pildku delila na pol in zahtevala povračilo... Takoj ob začetku zveze, ko sva hodila še na zmenke, sva si stroške približno delila, takoj ob vselitvi v skupno stanovanje, pa imava skupni budget... se pravi ravnava z denarjem "kar je moje je tvoje in obratno".
Se mora v življenju še marsikaj naučiti. Sploh, kaj so to vrednote in kaj je v življenju pomembno. Naj bo pa sam in prešteva svoje kovance, pa bo. Če ni pripravljen nič deliti...
OK, punca, BEJŽ STRAN OD TEGA SKOPUHA