Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

sem bila, tak da nisem mogla spravit do pojstle. Kasneje ga je njegov foter nekako "porihtal"
Ko sem prišla domov, sem bila kao užaljena, da to pa res ni nič, ampak me je kmalu minilo, ker je imel že tako groznega mačka. To mi je dalo zadoščenje.
Drugi dan ko ima pa tigra se pa kar naprej opravičuje - včasih tud za prazen nič. No nazadnje je bil tak lani, ko sva dobila Alino, pa ga moja mami pripelje v P in zaspi na stolu. Na koncu je pa mojo mamo vprašal zakaj so bili tako malo na obisku, čepeli so pa 4 ure pri meni
In če se kaj takega zgodi občasno (2-3 x na let) potem tudi nimam problemov z njegovim stanjem naslednji dan.
do platforma, če bi pijan vozil. To bi pa imelo posledice, hude, hude. Samo moj ima toliko pameti, da bi se tudi pijan zavedal, da ne sodi na cesto.
, drugič na 18ki od moje kolegice in tisto lani.