Bajsa
|
No mi2 nisva šle ven, ker je imela madam ene čudne fore, pa je bla ži čist zaspana, sm se zdele eno uro matrala da bi zaspala brez zize. Neuspešno! Na konc je zmagala madam, fasala zizo in zdej spi. Je pa ne morem prov dol pustit, ker mormo ob 12.30 štartat, mamo frizerja, ja ja za vas se grem na friški pobarvat . Janey a si ti sigurna da ti ni zamenjal dan za noč? Ker če se res tok zbuja, ne vem no. A pa se zbudi, poje in ne takoj nazaj zaspi? Kaj če bi ga probala par dni mal matrat tko da nebi čez dan skor nič spal, oz. maks eno urco ene 2x, pa bi mogoče blo pol laži ponoč ker bi bil tko zmatran. Sicer bi bla verjetno par dni kriza, ampak mogoče bi pa nucal. No sam moj predlog. Itak boš pa sama najbolj vedla kaj in kako. O kati hvala za info, pol bomo pa septembra ko iz morja pridemo šli mal v ikeo pogledat, če majo kej lepga . Itata naša madam je ful z veseljem malcala bučke, sicer so ble s krompirjem, ampak je jedla ko tavelka, men so ble pa čist bljak . Buči ja tkole mamo s temi cestami in predori, važn da so oni naštimal vinjete pa da bojo fajn služl. Upam, da se čimprej zrihta, da boste mel mir Dolenjka za hrib, sej te še spoznal namo ko boš pršla vsa šlank carica za ritem spanja. No sej naša gre tud načeloma tam okol 11 spat za kakšno urco, včasih tud dve, pa še pol popoldan med 16 in 18 včasih mal zakinkne. Upam, da se bo tkole obdržal, mi čist sede Sam zaspat z zizo jo morem odvadit, kako mi bo to ratal A ma kera kakšno idejo?