|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Bolezen v nosečnosti
25.2.2005 10:23:37   
Špela
Na drugih forumih sam jamram da sem zbolela, tle se moram pa pohvalit. Da je moja pikica velika že skoraj centimeter in pol. Rok imam 9.10.:)
Zdaj pa najpomembnejše. Povedali so mi da je v nosečnosti zelo nevarno če zboliš, kadarkoli. Če v prvem trimesečju so lahko poškodbe ploda večje, če kasneje so mnajše.:zmeden::((
Kaj naj naredim?
Kaj smem jemati da se bolezen ne razvija dalje? Ali lahko škodujem pikici, če prenašam svojega sinka okrog, ima 13 kg. :)- Moj sonček.9nebesa
Mal me je strah, da en bo kaj narobe.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Bolezen v nosečnosti
25.2.2005 10:27:12   
lenika
Nič nisi povedala kako huda je bolezen, kako visoka vročina, kakšni so znaki. Kar pa se tiče prenašanja 13 kg sina, mislim, da je bolje, da ga prenašaš čim manj.

(odgovor članu Špela)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Bolezen v nosečnosti
25.2.2005 20:23:57   
Pia73
13 kg je absolutno preveč za nošenje,... Čimprej nehaj, čeprav bo težko.

Jaz sem tudi zbolela pri 3,5 mesecih in dobila antibiotike Hiconcil in v njih piše, da jih lahko jemljejo tudi nosečnice tako da le brez skrbi. Baje je huje, če se ne zdraviš!

(odgovor članu Špela)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Bolezen v nosečnosti
26.2.2005 15:45:33   
Moyca_
aha pa sem te našla. Sem že mislila :(
Moj mali je imel enako kilažo kot tvoj pri enem letu-jaz sem ga nosila do konca-ne moreš da nebi (pade,... da rokice da ga dvigneš). Pač po nepotrebnem ne rabiš-če je ati zraven ga bo valda nesel ati;)

Meni je rekel Pušenjak da je to noro ko mislijo ženske da ne smejo dvigovat otroka,... ker če ni rizična nosečnost lahko normalno dviguješ otroka in podobne zadeve:sloncek::sloncek:


(odgovor članu Špela)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Bolezen v nosečnosti
26.2.2005 15:50:40   
Mina1
Samo toliko;):

jaz sem proti koncu nosečnosti dvigovala 18-kilskega 3-letnika, tako da nič bati. Razen če res nimaš rizične oz. visoko rizične nosečnosti.

Proti koncu sem bila precej nahodna in virozna, ker je škratek vse domov prinesel iz vrtca, pa smo preživeli. Vzameš lahko le LEKADOL!!!8)

Sej bo, samo nič preveč ne komplicirati.

pa-pa Mina1, na frišno iz porodnišnice;)

(odgovor članu Špela)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?