sandra85
|
IZVIRNO SPOROČILO: cuma IZVIRNO SPOROČILO: sandra85 kako uspavate malčke??? js ga takole: prej se fajn napapa večerje, pol pa se grem z njim vležt na posteljo, kjer ga podojim, med dojenjem že skoraj zaspi, pol pa......kr naenkrat AKCIJA! in to traja in traja in traja,....in ga ne morem umirit. pa čeprav je zaspan, noče spat! noče zize, noče ležat, noče cucat prstka(kateri ga najlažje uspava), noče se cartat,.......samo pogovarja se in nori! kaj nej naredim??? en nasvet?????? če ga pustim, da se dere (kar sem že 2x probala) je katastrofa!!! 1x mi je od sile pobruhal posteljico, od takrat pa ga ne pustim več, da joče! bila bi ZELO hvaležna za kak nasvet, kako ga navadit na mirno in hitro uspavanje, saj ga vedno uspavam 1 uro ali celo 2 ko ga pa dragi uspava, zaspi takoj! (največ 15 minut) Mogoče pa se preveč napapa? Kaj pa, če bi ga dala malo kasneje spat? ma včasih poje večerjo prej, pa se pred spanjem samo podoji...ma zdaj sem ga uspavala 40 minut-napredek pa je, da sem ga podojila, pol pa dala v posteljico, ga držala za rokico se je 20 minut premetaval in zaspal. sam problem je, ker sem mogla stat zraven da sem ga za rokico držala. ma mislim, da bom kr uno zvezdico nabavila LINA super da vas niso poklicali in da so izvidi ok! pa bravo za zobka! no, poročaj, kaka bo današnja noč-da ga še js peljem k kaki taki tetki
kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦
|