bark
|
Lana luna ja, sedež se da obrniti v obe smeri . SLikc pa ne morem naložit v album, spet neki štrajka.Sem že pisala administratorjem. Saraya ma poredko, ampak imam takrat enih pet monologov Dej povej, kaj delaš za ene vaje tko pozno zvečer Sem vam pa včeraj pozabla povedat, kaj me je ujezilo ko 100 . Je moj dragi reku, da me pelje na eno ledeno kavo. In greva lepo pri nas v Mantovo....ja prav zanalašč bom imenovala lokal oz. hotel, al what ever že so . Upoštevajte dejstva, zunaj še vedno nekje 25 stopinj in jaz seveda noseča,...kar se mi zdej že očitno vidi. Pa naročiva ledeno kavo, ribezov sok in kozarec vode. Ko prinese ni bilo vode. Pa vprašam kje je in reče natakarica, da vode ne strežejo. No sej sva že čez vikend od kolegov slišala, da naj bi neki tazga dogajal,ampak da ob vsem tem naročilu (znesek računa je bil 4,10 eur), noseča ženska ne more dobit kozarca vode zastonj. Sramota! Sem bla tko razpiz****, da ko sem spila kavo, sem šla k šankuin zahtevala knjigo pritožb. Pa reče natakarca:"A zaradi vode?" Pa pravim ja!!! "Ah veste sej ne bo nič pomagalo, danes že ves dan poslušam.Ampak je naša šefinja tko odredila." Sem rekla:"Poslušte!Dajte mi knjigo,ker imam pravico,da to napišem, zato knjiga tudi je." In pol mi jo je s težkim srcem dala, zraven pa še primomnila:"Ah,sej ne bo nič pomagalo!" No ja, jaz sem svoje naredila, z pa sva tud sklenila, da naju kmalu ne vidijo, pa imajo lahko še tko dobr vrt.
|