Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
). Majčkeno otežkočeno je bilo le lezenje iz šotora in v šotor-ampak brez večje panike.
Dal mi je lokalno anestezijo in zob je bil zunaj vam rečem v manj kot pol minute - nisem nič čutla. Potem, po treh urah, ko je anestezija popustila me je malo začelo boleti in se vzela en lekadol (ginekologinja je rekla, da naj kar dva vzamem) in zdaj me spet malo boli, ampak ravno toliko, da čutim, tko da če bo tako ostalo sploh ne bom jemala Lekadola. 
. No, malo sem se mogla pohecat
za vse, da se zbudijo naši možgančki. Moji se sploh morajo, ker imam ustni zagovor izpita. Še dobro, da sem šla včeraj že ob enajstih spat, ker sem se zbudila ob 5.20 zjutraj (WC seveda...) potem pa nisem morala več nazaj zaspat, pa še moja žabica je rock'n'roll zganjala. Želim vam prijeten dan, sonček je in baje, da ne bo preveč vroče, v bistvu je zdaj prav sveže zunaj, tako, da še razmišljam, kaj naj oblečem... Bye
da je groza ! Mela sem morfologijo vse ok
Ne vem kaj mi je ta tedn. Nikako se ne morem vstat pred pol deveto. Verjetno skušam nadoknadit neprespane noči in prejšnjega tedna..........
da se mi ponoči kr meša in vsake dve ure vstajam in grem mal hodit da pol lahko naprej spim!
in sem za dons končala
.
, se bomo tako zmenile, da bo vsem pasalo.
Drugač pa jem vse tak po malo....hvala bogu pa nimam neke želje po čokoladi&bonbonih