Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. 
in se pač tud tam potim.
Drugač je pa tut mene že skrbel če bi to lahko bla plodovnica sam glede na to da imam ta izcedek že kr neki časa po mojem da ni to to...
, ja pa ja de, sej bi že šla, sam mene ne mučjo popadki, sem mu rekla, sam spat ne morem..., pol je pa mislu, da bo še eno kitico oddremu
...
. do treh zjutraj sem se valjala od bolečin v križu. pojavljajo se mi še sedaj vendar ne tako pogosto. panike nisem delala ker se mi je zdelo, da ne dobiš popadkov kar v štartu na 5 minut. vendar me malo skrbi saj sem brez ginekologa (gospod je na dopustu), v porodnišnico pa tudi ne grem več težit, saj sem nazadnje sprejela full hladen tuš od babice, ki ni imela dobrega dneva.
, a še vse pod kožo gledate?
, je bla baba kar mal jezna ker je mogla pol za mano pucat..., pri ta drugmu so mi ga pa predrli ko me je moj s popadki na 3 min. v bolnico prpelu, preden sem šla v porodno... tak da sorči, ne znem povedat kak je pri odtekanju po kapljicah.
.