|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako postati trd, neizprosen mož jeklen
12.7.2008 13:59:04   
Anonimen
Pozdravljene.
Velikokrat zasledim, kako ene napišejo svoje težave, potem se pa nekatere dobesedno norca delajo iz tega, ker pač ene niso trdnega značaja. Pač nimajo "jajc" za nekatere stvari, da bi lahko stvari kar naredile konec. Ker sem sama takega značaja, da "tarnanje" na novih temah vzamem resno me zanima, kako se lahko ene delajo norca iz teh oseb, ki so v stiski. So res nekatere tako zaverovane in odrasle, da se njim ne more nič slabega zgodit ali pa so tako samozavestne, da znajo pri sebi narediti red, četudi se gre za čustva. Kako postati trd, (neizprosen mož jeklen) kajti marsikdaj v življenju bi mi prišlo prav (pa ne mislim za RR forum)?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kako postati trd, neizprosen mož jeklen
12.7.2008 14:00:55   
Jessy
Veš, kakšno je moje mnenje? Pes, ki laja, ne grize. user posted image
 
Je treba gledati z rezervo, saj je največkrat res tako, da se nekdo kaže na zunaj čisto drugače, kot je v resnici.

_____________________________

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kako postati trd, neizprosen mož jeklen
12.7.2008 14:12:02   
Naja30
Papir (oz. v tem primeru tipkovnicauser posted image ) vse prenese.
Ne smeš vsega verjet in resno jemat, kar prebereš.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Kako postati trd, neizprosen mož jeklen
12.7.2008 14:12:03   
Anonimen
Pomoje se dost tak že rodiš. Nekaj se sicer da narest, če se hoče.
Pa noben ni skoz trden. So stvari k te prizadanejo. Sam neki je k te prizadane jokat, neki pa ztulit se pol pa neki narest.
Pa sebe je treba met rad. To je pa glavno. Če človk sebe ne mara oz. ma raj svojga moža, sosede, tašče....ne vem koga še, bo pač težko trden. Sebe je treba na prvo mesto postavt. To se pa da naučit, če vas že starši niso. Malo sebičnosti ne škodi.

(odgovor članu Jessy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Kako postati trd, neizprosen mož jeklen
12.7.2008 14:41:15   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: karin24

Pa sebe je treba met rad. To je pa glavno. Če človk sebe ne mara oz. ma raj svojga moža, sosede, tašče....ne vem koga še, bo pač težko trden. Sebe je treba na prvo mesto postavt. To se pa da naučit, če vas že starši niso. Malo sebičnosti ne škodi.


Se strinjam.

Mene je življenje že marsičesa naučilo, tudi tega, da te vsaka beseda neznanca/znanca ne prizadane, da je potrebno med stvarmi najti prave...jih videti in razumeti....
in da če nekoga prosiš za mnenje, da znaš prenesti tudi kritiko....
Včasih je lahko kakšen bolj "trd"odgovor veliko tehtnejši, modrejši, boljši, kot pa nenehno pomilovanje. Resnici je pač treba pogledati v oči, tako ali drugače (kdor si to v resnici sploh želi).

Se ne norčujem iz nobenega, enostavno pa določene poste preskočim.


Se je pa potrebno zavedati, da je to forum....da ravno partnerskih vez se tu ne reši, da na RR nismo razsodniki, če je katera noseča....

V real lajfu je pa po mojem tako kot pravi Jessy...


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Kako postati trd, neizprosen mož jeklen
12.7.2008 15:20:28   
nuala
Oprosti, ampak včasih so te težave res takšne, da nimaš kaj drugega, ko norca se delat iz njih ( čeprav jaz osebno to res izjemno redko počnem ), ampak vedno se spomnim "teževe" ko je ena spraševala, kaj naj naredi, da bo mož večkrat z njo seksal; ona namreč vsak večer poterpežljivo sedi in štrika in čaka, da bo mož navalil...
Itak je 3/4 težav oz. situacij izmišljenih in se tista, kij je sporno temo izumila veselo smeji, ko bere odgovore.

_____________________________

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Kako postati trd, neizprosen mož jeklen
12.7.2008 15:27:17   
Teya*D.
Imamo dve ušesi...zakaj že?user posted image
Po moje je tudi tako, da lahko tukaj gor potarnaš, daš kakšen nasvet in se izkašljaš da se bolje počutiš.
Res ni prijetno da tolčejo po tebi itn. ampak kot je že ena rekla je kritika tudi pomembna, ker se mogoče iz marsikatere kaj naučiš. Mene edino moti da npr, ena oseba napiše problem, ki ga nekatere kritizirajo ali pa je malo čudne sorte, pa potem ko napiše drug problem je pa ne obravnjavajo več, ker vse vržejo v isti koš.
'češ, zadnjič si butasto napisala, danes pa tudi ne more bit kakšen resen problem'.
Sama osebno napišem gor da se izkašljam, da dam ven tisto jezo, ki bi jo drugače mogoče držala v sebi kar pa nebi bilo dobro zame, saj se bi nabiralo in potem bi bila eksplozija. Dostikrat sem dobila tudi kakšen dober nasvet...predvsem pa gre za zbijanje prostega časa in nekakšno 'druženje',če lahko tako nekako rečem.
No, pa me hitro skritizirajte user posted image user posted image ( hec ).

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Kako postati trd, neizprosen mož jeklen
12.7.2008 15:40:19   
janca
Oh ne ozirajaj se preveč na to. Eni pač vedno kritizirajo, saj pač uživajo v tem. Je pa tko, drugim solit pamet in se norca delat je najlažje. Tud men se je že to tle gor naredl, da me je ena ful skritizirala. Se sploh ne sekiram, je treba z rezervo vzet. Me je pa že zlo mikal, da bi ktero spoznala,ki veliko kritizira. Ponavadi take nimajo preveč pošlihtano pri sebi.
Mi je pa zlo zanimivo brati kako katera piše komentarje glede varanja in ločevanja itd. Me je že marsikdaj mikalo, da bi katero prašala,če je to že dala skozi, k tako veselo piše KAJ BI naredila, če bi bla v koži tiste k piše.user posted image Hahaha malo morgen.
Ne se obremenjevat s temu in ti kar piši, kar te pač teži, včasih je pa tut kakšen pameten nasvet ali pa vsaj malo tolažbe.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Kako postati trd, neizprosen mož jeklen
12.7.2008 16:28:28   
TAŠKI
    Strinjam,se popolno z Karin,res mislim,da če sebe nimam prvo rad,potem tudi naprej gledaš vse črno.Sama se tudi veliko obremenjujem,a  počasi,upam,da bo drugače.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Kako postati trd, neizprosen mož jeklen
13.7.2008 9:00:09   
ronja
Izkušnje in karakter. Jaz sem občutljivček, če bi me lubi nadrl, bi me zelo prizadelo, on to ve in je ravnotak občutljivček, zato se ne kregava na tak način, ampak bolj mirno. Zato mi je mogoče včasih težko razumet, kako lahko nekdo prenaša dretje in nadiranje in mogoče celo kaj hujšega. Vendar pa se (vsaj zavedno) ne delam norca iz tega, ker na splošno mislim, da če človek vpraša za nasvet, ga ne smemo zatreti, ampak mu pomagati... Ne vem, če mi rata, se pa vsaj potrudim...

Ampak to, da sem občutljiva, ne pomeni, da moram bit tudi strahopetna - to pa nisem! Mislim, da sem v zvezi z odnosi z ljudmi kar pogumna: ne delam se, da problema ni in večinoma že prej mislim na to, kaj vse se lahko pojavi - pa ne pesimistično ampak iščem rešitve že vnaprej, kar se mnogim tu in v resničnem življenju zdi blesavo - ampak meni to dela, saj veliko lažje pravilno reagiraš na problem, če si enkrat prej že premišljeval o njem, ko ga sploh še ni bilo. Takrat si čisto trezno in nepristransko našel neko rešitev in ko se problem zgodi, veš, kaj je prav in te čustva ne odnesejo nekam daleč stran...

Je pa res, da je tu dostikrat problem, da se ljudje oglasijo s svojimi problemi, ko so ti res že veliki in jih je težko kar tako na hitro rešit in potem ljudje ne vejo več, kaj naj napišejo, ker ni enostavne rešitve in se pač začnejo norčevat.
Če pa sprašuješ za naprej ali za drobnarije, kot jaz, pa dostikrat dobiš odgovor, ne komplicirajuser posted image . Saj zato pa hočem vedet odg., da ne bom komplicirala...

Sicer pa kar se mene tiče, kaj je mene naredilo tako, kot sem:
- junaki otroških knjig, ki so mi bili vedno všeč pogumni in aktivni, ne pa razne princeske, ki so se hotele samo poročit s princemuser posted image ...
- fantje: mami recimo ni marala 2 od 3 in če sem hotela bit z njima, sem se morala pač postavit za to - no, zdaj si je že davno premislila in mojega lubija obožujeuser posted image
- moja user posted image : ko sem videla, da je ona nesrečna, če sem jaz nesrečna, so se mi vrednote zasukale: ni več bilo toliko kompromisev in prilagajanja, ker je naenkrat postalo veliko bolj pomembno to, da sem jaz res zadovoljna - ker otroku ne moreš lagat, vsaj ne tako malemu, ker vse začuti... Takrat sem videla, da je to, da sem jaz res srečna veliko bolj pomembno kot to, da so drugi, ki jih imam sicer rada, ampak niti približno toliko kot njo...

Skratka ljudje, ki jih imaš rad in so prizadeti, če si ti prizadet. Takrat se postaviš zanje, če imaš vsaj malo jajc... (je pa to sigurno meni lažje, ker me v otroštvu nihče ni "kastriral")

(odgovor članu TAŠKI)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Kako postati trd, neizprosen mož jeklen
13.7.2008 11:03:17   
srki
Najbolj lahko je pametovat, ko ti gre vse kot po maslu. Ko pa pride trenutek in se tudi takim osebam zalomi, pol je pa druga zgodba. Težko je govoriti, kako bi nekdo reagiral v določeni situaciji. Saj veste, nikoli ne reci nikoli oz. zarečenega kruha se največ poje. In se čisto strinjam s tabo, decembrka.

Ronjo pa čedalje rajši beremuser posted image .

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Kako postati trd, neizprosen mož jeklen
13.7.2008 11:09:48   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: srki

Najbolj lahko je pametovat, ko ti gre vse kot po maslu.


Ali pa jamrat in jamrat, ko ti ne gre.

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Kako postati trd, neizprosen mož jeklen
13.7.2008 11:17:16   
Marogica
IZVIRNO SPOROČILO: srki

Najbolj lahko je pametovat, ko ti gre vse kot po maslu. Ko pa pride trenutek in se tudi takim osebam zalomi, pol je pa druga zgodba. Težko je govoriti, kako bi nekdo reagiral v določeni situaciji.


Se delno strinjam. Dokler ljudje nismo osebno čustveno vpleteni, je pač lažje pisati neka dejstva, kot pa takrat, ko jih doživljaš na lastni koži. In najti rešitev je vedno lažje takrat, ko jo iščeš "stvarno", ne pa čustveno vpleten. Tako pač je.

Decembrka, odgovori so vedno stvar dojemnja posameznika, nekdo jemlje pač to kot zafrkavanje, drugi kot žalitev, tretji je hvaležen, da ga s takšnimi odgovori "zbudiš" oz. predramiš in mu odpreš oči. Saj če je na eno temo toliko "nesramnih" odgovorov, se mora pa tudi avtor teme vprašati, zakaj je tako.  Kar tako se ti odgovori tudi ne pišejo. Drugače bi imela vsaka tema samo "nesramne" odgovore.

Je pa res, da smo ljudje različni, zato bodo takšni odgovori in takšna vprašanja vedno obstajali....ker....kot sem rekla, je to pač stvar dojemanja posameznika.

_____________________________

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Kako postati trd, neizprosen mož jeklen
13.7.2008 11:53:53   
Skratek46
Mislim, da ni recepta. Jst bi si ga tudi želela vedet. Al si al pač nisi. Življenje te lahko pač malo preoblikuje-bistvo je pa zmeraj isto.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Kako postati trd, neizprosen mož jeklen
13.7.2008 12:20:51   
Primoza
IZVIRNO SPOROČILO: decembrka

znajo pri sebi narediti red, četudi se gre za čustva. Kako postati trd, (neizprosen mož jeklen) 


Kaj takega pa brez operacije domnevam ne bo šlo.

Drugače pa običajno vse prinese čas.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Kako postati trd, neizprosen mož jeklen
13.7.2008 14:01:04   
ronja
Ma, ne vem, meni tega ni prinesel čas. Večinoma sem se kar zavestno odločila, kako bi rada reagirala... Pa pomaga če si ne lažeš: če si ne rečeš, da si zaradi otrok tam, kjer je otrokom slabo, recimo... Ali da se bo vse samo uredilo, ker se praviloma ne. Ali da bo čas prinesel svoje - ker sicer prinese, ampak po navadi ne tega, kar smo mislili, da bo (vsaj ne, če mu malo ne pomagamo;).

(odgovor članu Primoza)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Kako postati trd, neizprosen mož jeklen
13.7.2008 16:12:57   
VITA74
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Ma, ne vem, meni tega ni prinesel čas. Večinoma sem se kar zavestno odločila, kako bi rada reagirala... Pa pomaga če si ne lažeš: če si ne rečeš, da si zaradi otrok tam, kjer je otrokom slabo, recimo... Ali da se bo vse samo uredilo, ker se praviloma ne. Ali da bo čas prinesel svoje - ker sicer prinese, ampak po navadi ne tega, kar smo mislili, da bo (vsaj ne, če mu malo ne pomagamo;).


tudi jaz bi rada tako, pa mi večinoma ne ratuje...čas ni odgovor in rešitev....
Mi je pa zanimivo prebrat kakšno konstruktivno kritiko, ker me premakne v svojem vedenju, razmišljanju, reakcijah, ker mi pokaže še drugo stran, ki je jaz morda ne vidim. Določene odgovore pa je potrebno prebrati tudi z rezervo...

Srečno

_____________________________

srečna

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Kako postati trd, neizprosen mož jeklen
13.7.2008 16:57:17   
Anonimen
user posted image  Ronja, jaz te tudi rada berem.

Hm, se strinjam s Karin, kako boš dojemal odgovore drugih je odvisno, na kakšno mesto postavljaš sebe. Če se ne ceniš, dvomiš vase, v svoje odločitve, potem je velika verjetnost, da boš vsak, še tako mil odgovor, sprejel kot osebni napad. Povsem človeško. Če si že prizadet, potem narediš vse, da svojo dušo zaščitiš, da (lahko tudi upravičeno) kritiko spobiješ tako, da jo preumeriš v avtorja - on je kriv, slab, grd, ker mene, ki sem že tako na dnu, napada. Nekateri ljudje pridejo tu do točke, ko pri sebi vendarle spoznajo, da morajo nekaj narediti na sebi in začnejo kritike sprejemat, uporabijo jih kot pozitivno spodbudo.

Jaz se trudim, da nikoli ne pišem z namenom nekoga prizadeti. To mi ne uspe vedno, vem, ampak nikoli ni napisano z moje strani z namenom nekoga čustvano raniti. Če pa moji odgovori nekoga vendarle prizadanejo, potem velja zgoraj napisano - v sebi so preveč prizadeti, imajo preslabo podobo glede sebe in si besede odinterpretirajo tako, da se zaščitijo. Vsak sam pri sebi pa mora skleniti, da ima tega dovolj, da bo delal na sebi, na svojih odzivih, da bo poskušal ločiti med svojimi čustvi in realnostjo, se začel bolj ceniti. Se mi zdi, da je ključen trenutek v temu, ko spoznaš, da napake niso odraz nečesa slabega, temveč so tu zato, da se iz njih nekaj naučimo in zrastemo, da nas lastnih napak in neuspehov ni treba biti sram in da le, če poskušamo nekaj spremeniti, če na tem delamo aktivno, do sprememb dejansko pride. Seveda tudi drugačnih, kot smo pričakovali, a če sami ne bomo odreagirali, potem se ne bo nič spremenilo. 

Zdaj, zakaj se nekateri konstantno norčujejo?
En razlog se mi zdi to, da je težko dojemat probleme drugih kot pomembne in velike, če jih mi na točno tistem področju brez problema rešujemo. Vsi imamo delčke življenja, v katerih se počutimo kompetentne in delčke, kjer smo izgubljeni. Eni bolj, drugi manj, ampak to velja za vse. In če se npr. kdo zna naravno dobro pogovarjat, nima problemov z vzpostavljanjem komunikacije, potem se težko vživi v kožo nekoga, ki mu to ne gre dobro od rok. Prvemu vzpostavljanje stikov ni problem, drugemu pa je velika muka vsak socialni stik. In podobno.
Drugi razlog pa se navezuje na napisano v prvem odstavku. Tudi norčevanje iz drugih in posmeh sta lahko način smaozaščite. Tako se usmeriš na probleme drugih in manj misliš na svoje ali pa s tem probleme sogovornikov na forumu (ali v resničnem življenju) zaničuješ in jim jemlješ vrednost ter tako povečuješ vrednost sam sebi.


Sicer pa se mi zdi v Sloveniji kar nekakšna kulturna posebnost, da se moramo sami zbijat, se dajat v nulo, biti skromni in uslužni, ker smo majhni in nas nihče itak ne upošteva, eni stalni brezvezni občutki krivde in slabe vesti, če se upravičeno (!) pohvališ s svojim uspehom, pa te imajo za arogantnega in samovšečnega. Bodite ponosni nase in na svoje uspehe (pa naj bo to lep vrt, sposobnost poslušanja, dobra kuha, natančnost, karkoli že). Brez kančka slabe vesti.

< Sporočilo je popravil Ankica -- 13.7.2008 17:02:44 >

(odgovor članu VITA74)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Kako postati trd, neizprosen mož jeklen
13.7.2008 19:33:06   
ronja
Hvala, punci! Zdaj mi je pa kar malo nerodnouser posted image . Jaz se pa vedno sprašujem, ko vidim, kako klobaso sem oddala, če kdo to sploh prebere... (no, tole je pa sigurno moj najkrajši post doslejuser posted image )

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: Kako postati trd, neizprosen mož jeklen
13.7.2008 21:12:40   
VITA74
Ronja naj ti ne bo nerodno user posted image  tako pač je, včasih ti uide tudi kakšna pametna user posted image
srečno

_____________________________

srečna

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: Kako postati trd, neizprosen mož jeklen
13.7.2008 22:52:30   
Anonimen
Pa pomaga če si ne lažeš: če si ne rečeš, da si zaradi otrok tam, kjer je otrokom slabo, recimo...


To pomaga, zelo. Ko si ne lazes, ko si iskren do sebe, odgovori pridejo.

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: Kako postati trd, neizprosen mož jeklen
14.7.2008 10:00:07   
srki
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II

IZVIRNO SPOROČILO: srki

Najbolj lahko je pametovat, ko ti gre vse kot po maslu.


Ali pa jamrat in jamrat, ko ti ne gre.


Ja, saj to je tudi res, samo eni ljudje rabijo veliko več časa, da spoznajo tiste grde stvari oz. da najdejo pogum in naredijo drugače.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: Kako postati trd, neizprosen mož jeklen
14.7.2008 10:06:37   
srki
Fajn napisano, Ankica.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: Kako postati trd, neizprosen mož jeklen
14.7.2008 10:57:30   
ThinkPink
Najlažje je drugim govoriti, kako ukrepati, če te npr. tašča zeza, mož ignorira, otroci izsiljujejo, sorodniki izkoriščajo... Govoriti je eno, storiti je drugo. Tudi sama sem v nasvetih drugim bolj jeklenega značaja kot pa v resnici. Kolikokrat sem že komu dala kakšen nasvet, kaj storiti (Ja, postavi se zase!), ko pa sem bila v isti situaciji sama, pa sem seveda klonila. Taki pač smo...

In mislim, da tiste,ki se delajo norca iz drugih niso tako samozavestne in nimajo same doma nič bolj pošlihtano, so pač "pametne" (kot sem mnogokrat sama). Najlažje je biti general po bitki.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: Kako postati trd, neizprosen mož jeklen
14.7.2008 17:11:52   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: srki

IZVIRNO SPOROČILO: Mič II

IZVIRNO SPOROČILO: srki

Najbolj lahko je pametovat, ko ti gre vse kot po maslu.


Ali pa jamrat in jamrat, ko ti ne gre.


Ja, saj to je tudi res, samo eni ljudje rabijo veliko več časa, da spoznajo tiste grde stvari oz. da najdejo pogum in naredijo drugače.


In zato bi se naj delala neumno user posted image . Toliko casa, da nekaterim potegne....user posted image

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?