pingi
|
Čau dekleta! Se oglašam po mini dvodnevnem oddihu na Solčavskem. Bilo je super; smo se nakolesarili po panoramski cesti in Robanovem kotu, najedli borovnic in domačih dobrot na turistični kmetiji Perk (Noa1, ponavljamo za vami ) Smo pa na poti nazaj doživeli pravo hudo uro Jao, kakšno je bilo. Toča, veter, smreke so padale kot domine. Potem smo še čakali več kot dve uri pri Kranjskem raku, da so požagali drevesa in smo lahko nadaljevali pot. Na en avto je padla smreka, sta potem prišla dva helikopterja po ranjena; skratka akcija kot v filmu. In verjeli ali ne, jaz sem imela tako slab občutek pred tem in sem skoz govorila mojemu, samo, da ne pade kakšen drevo na nas. In HB ni Evo, za dokaz sem spodaj nalepila nekaj slikic. Drugače pa, WB vsem dopustnicam. Kasija, pa še eno zapoznelo voščilo: Vse najboljše! Jaz bi Elianu na tvojem mestu poskusila dat pit mleko kar iz tega lončka kot pije vodo. Brezveze zdaj uvajat flašo. Zakaj pa mora pravzaprav pit AM? A ne bi bilo dovolj, da poje kakšen jogurt, skuto ali kaj podobnega več (če že mora dobit še kakšen mlečni obrok)? Ponoči dojim vsaj še 1x, od ene 5h, pol 6h je pa itak pri meni v postelji in ga še priklapljam, da potegne še za kakšno urco (če ne bi on takrat kar vstal ) Zbudi se večkrat, ampak ponavadi pomaga duda, včasih pa zgolj in samo joška. Živa - daj svetuj, kako ukinit tole nočno dojenje. Ker moj se res samo carta, nič konkretnega ne spije Vanili - naš se je tudi kdaj na začetku davil, ampak je taka faca, da kar sam spravi tisti košček, ki ga "davi" nazaj v usta Zdaj pa s svojima dvema zobkoma itak je vse kar le more oz. mu dam v roke (kruh, marelice, melono, meso ...) Ful mu je zlaufal. Po moje Teo rabi še malo časa. Se bo že navadil. OK, zdaj pa še slikce Jaka pozira na panoramski cesti Vam je kaj znano? Moja dežela, to je njena lepota... Ja, Logarska dolina No, tole je bilo nam HB prihranjeno In takole smo se vozili več kilometrov; pravi koridorji podrtega drevja.
< Sporočilo je popravil pingi -- 14.7.2008 16:06:30 >
|