|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 4
14.7.2008 20:20:15   
*kinnie*
aja Vanili:
Davljenje: jaz našemu kar večinoma na gladko pasiram, ker ubožec nima zob, je pa res, da se mu nič ne zaletava tudi če mu dam večje kose.....se je moral adaptirati, zdaj ko zna plazit....vse sproti s tal poje...user posted image

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 1751
14.7.2008 20:21:20   
tave
Čer!

No da se še jest pofočkam da ne  bom kreganauser posted image . No zdej bom zihr pohvaljena a ne Vanili?
Učeri je bla luštn na dolenjskem. Tej je bil ful priden in tudi pohvajen od ostalih. Na koncu pa nas je mal še zalilo.
Dons smo bli že ob 6h auf.Sej pol pa hodim z njim nazaj spat, na lepotni spanec.
Ju3 mava pa sistematski pregled pri 9 mesecih. Upam da bo vse ok.
Janja in vse dopustnice  WB.

(odgovor članu vedra)
Neposredna povezava do sporočila: 1752
14.7.2008 20:25:04   
tave
GH pasiram mu zelenjavo in sadje, ki jo pol zmešam s polento, ribano kašo (jo obožuje), krompir,... Če je pa kej bolj trdga pa kr grize, čeprav ma samo 4 zobke user posted image . Ful je smešn za vidt.

(odgovor članu tave)
Neposredna povezava do sporočila: 1753
14.7.2008 20:28:12   
*kinnie*
Margareta: Ma ti si ena super mama!!!! Ma kaj stanovanje....pri nas ni bilo pospravljeno v nulo....se sploh ne spomnim kdaj je bilo....aaa jaz čakam Vanili, mi je obljubila, da pride pomagatuser posted image
Jaz imam vseskozi oba doma, stanje je pa tako kot ga opisuješ pri sebiuser posted image user posted image ....in jaz bi še otrok....se včasih še sama čudim svojim željam user posted image ...

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 1754
14.7.2008 20:30:12   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: janja

Margareta - jaz odkar sem rodila Andraža nisem več sužnja pospravljanja in čiščenja. Prej sem takoj počistila, če je padla drobtinca na tla. Res pa tudi ni bilo ničesar na tleh (beri: igrače) in sem lahko takoj pospravila. Zdaj je pa včasih tako, da v dnevni sobi ležijo igrače povsod in nimam kam stopiti. Najprej je moj malo nergal, pa sem mu rekla, da ima isto dve roki, kot jaz. In da ne mislim ves dan pospravljati, ampak grem raje z otrokom ven. Če ga kaj moti, pa naj sam pospravi.

Janja, ful si dobro napisala!!!

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 1755
14.7.2008 20:33:10   
*kinnie*
Klaudia: evo še mere za seznam, 9 mesecev, 72 cm, 9100g, 0 zobuser posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1756
14.7.2008 21:25:06   
skuštrana
skuštrana, na strani familylab piše, da je bil prvi del teaja junija, rugi bo septembra, cena 1600 evrov

Vanili, ne, to je tečaj oz. seminar za voditelje tečajev za staršeuser posted image s tečaji za starše pa začnejo oktobra - predvidoma in nwe bo taka cena...saj ne bi nihče šeluser posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1757
14.7.2008 21:33:47   
valči
Zdravo!

Najprej se javim,pol pa bom šla brat.Vidim,da je Janja nazaj,pa da je Lane šla,pa da Neli hodi...To na brzake.
Na začetku povem,da imam smolo,sem dobila mastitis.Včeraj me je začelo bolet,danes že mleko zastako,ni šlo ven,vročina in Amoksiklav,ki ba ga najraje pojedla le pol doze,namreč za 10 dni sem dobila,mi je to prevečuser posted image Nino lahko dojim,ne bi je rada giftala tako dolgouser posted image
Ga je katera imela,jaz še nikoli,zato bi bila vesela pomoči?
Bom kasneje odgovarja,še jogurte moram naredit.
Zdrave bodite in dojite do konca,da ne bo kera,kot jaz,v dobri veri,da ni treba pazit,koliko mleka ostane notuser posted image

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1758
14.7.2008 21:46:09   
nova10ka
familylab tečaji - kolegica bo predavateljica na teh tečajih in je rekla, da bo cena za enega starša 30 eur, če prideta pa oba pa 40 eur.

miksanje hrane - še vedno miksam na grobo, Tjaša poje brez problema. sem ji pa danes dala na sprehodu kos kruha in čez 5 minut je spala, kruha pa nikjer. ker vem, da ga ne more tako hitro zmazat, sem se kar malo prestrašila in ji iz ust zbezala ogrome kos kruha. se med tem ni niti zbudila user posted image

morje - na srečo ni bilo nobenega hujšega neurja (HB)

user posted image kampiranje z user posted image  - drug teden grem na hrvaško v kamp, pa me zanima, ali ima katera kak nasvet glede posebnosti, kaj vzeti sabo. zdaj smo v stanovanju na slo morju in kasijin seznam se je prav dobro odnesel. me pa zanima, če so kake fore za kampuser posted image

vas berem vse, samo moram hitro pisat in brat, tko da ne morem vsesga komentirat, pa filmčkov tudi ne morem pogledat...  vam pa probam sledit. lepo se mejte in uživajte user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1759
14.7.2008 21:49:09   
Kasija
davljenje elian se velikokrat davi. mislim, da se eni pač naučijo kasneje. zdaj mu dajem banano manj zmiksano pa piškote v koščkih, to zdaj že gre, sem pa od začetka dajala manj zmiksano, pa sem ga že trikrat reševala pred hudim davljenjem, pa se ne grem več. kar spasiram - saj do šole se bo že naučil user posted image

pingi Dobro da ste srečno prišli domov. 
p mi je rekla, da mora otrok spiti pol litra mleka na dan in naj mu dodajam prilagojeno mleko. ker da skute, jogurta ipd, ne dobi pol litra.

mišk a tebi rudi dona uide iz lupinice - potem je pa res lupinica tista.

margareta daj pridi kaj pojamrat na srečanje, bo takoj manj hudo user posted image

dopustnice wb

jaz sem pa včeraj v nalivu preaznovala rojstni dan na pikbiku. to bom težko pozabila user posted image  no, je bilo vseeno lepo. pa hvala vsem za čestitke.

valči joj, hitro se pozdravi user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1760
14.7.2008 22:00:39   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: valči

Na začetku povem,da imam smolo,sem dobila mastitis.Včeraj me je začelo bolet,danes že mleko zastako,ni šlo ven,vročina in Amoksiklav,ki ba ga najraje pojedla le pol doze,namreč za 10 dni sem dobila,mi je to prevečuser posted image Nino lahko dojim,ne bi je rada giftala tako dolgouser posted image
Ga je katera imela,jaz še nikoli,zato bi bila vesela pomoči?

Kar pojej do konca. Ni problema. Jaz sem že 2x odkar sem rodila jedla AB. Prvič takoj po porodu, ker so me zašuštrali pri šivanju, se mi je vse vnelo in sem fasala neko bakterijo, drugič pa ker sem imela bronhitis. Oba krat sem jedla Zinnat, ki ga dajejo tudi v porodnišnici. Brez bojazni, samo pozdravi se. Amoksiklav spada med dovoljene AB za doječe mamiceuser posted image

Kasija lepo, da ste kljub dežju preživeli super praznovanjeuser posted image user posted image

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 1761
14.7.2008 22:06:33   
*kinnie*
No, mama06, kje je moj kakavuser posted image user posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 1762
14.7.2008 22:13:52   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: *kinnie*

No, mama06, kje je moj kakavuser posted image user posted image

..draga tukaj je...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1763
14.7.2008 22:14:28   
mama06
Ker ga jaz ne smem, si ti dobila še smetano povrh:))

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 1764
14.7.2008 22:19:23   
VANILI
skuštrana - saj jaz bi šla na IZOBRAŽEVANJE za voditelje!user posted image Ker profil sem pravi, pa glede na to, da tudi delam z otroki, mi bi to znanje prav prišlo, ker mi je ideja zelo všeč

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 1765
14.7.2008 22:22:47   
VANILI
valči, držim pesti, da se mastitis pozdravi in zamaški hitro odpravijo, da bo mlekeco spet steklo v malo grlekouser posted image

nova 10ka, jaz grem kampirat, pa se bom bolj/manj kar držala kasi-janjinega seznama! uživajte na morju

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1766
14.7.2008 22:23:24   
mama06
VANILI si že dobila kak odgovor za službo

Punce, jaz še vedno nimam user posted image . A je možno, da se zaradi dojenja ciklus še ni unesel, ker je namreč že 41 dni od prejšnjeuser posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1767
14.7.2008 22:26:08   
VANILI
no pa ste me spet vse pustile.
prej sem do konca spletla mrežo skup, tako da počasi nastaja naš projekt mrežaste ograje na notranjih stopnicah. Sicer ne bo ravno estetsko (zgleda kot da bi obesli na štenge gol), ampak važno, da je /bo funkcionalno (se tolažimuser posted image user posted image )

kinnie, mama06,jaz bi tud kaj popila, ampak malo kao začenjam hujšat, pa ne bi kakav. A lahko vodouser posted image ? Prej sem požrla kilo lubenice, madona je bila sladka in sočna, njaaaaaam

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1768
14.7.2008 22:28:19   
VANILI
mama06, do zdaj nič pozitivnega, povsod imajo že koga nastavljenega ali me niti na razgovor ne povabijouser posted image . no v petek je d-dan, imam en pomemben razgovor, namreč v vrtcu bi rabli ravno mene. Upam, da bo ravnateljica dojela, da sem jaz tisto, kar rabjo. To si želim in HOČEM. Sicer pa veselo pošiljam prošnje, ker dokler ne bom mela kaj v roki, se ne upam veselit.

a si delala clearblue??

< Sporočilo je popravil VANILI -- 14.7.2008 22:29:20 >

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1769
14.7.2008 22:30:12   
VANILI
mamčice, a bi kera malo počvekala? sem mislila si do počitnic še eno zvezdico pridelat ampak monologe pa res ne bom melauser posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1770
14.7.2008 22:33:10   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: VANILI

a si delala clearblue??

Nikoli in nikdar več ga ne kupim, ker je eno veliko drago s****e. Seratec je ful cenejši in bolj siguren, pa še takoj po izostanku pokaže. Ne nisem še. Sem dejala kolegici v petek, da počakam do konca vikenda, no danes je že ponedeljek, pa še nimam testa. Je pa res, da so v naši lekarni na dopustu in se mi ne da kam dalje vozituser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil mama06 -- 14.7.2008 22:34:59 >

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1771
14.7.2008 22:34:12   
mama06

mamčice, a bi kera malo počvekala? sem mislila si do počitnic še eno zvezdico pridelat ampak monologe pa res ne bom melauser posted image

Rade volje.

A vodo da bi....
user posted image

izvoliuser posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1772
14.7.2008 22:36:33   
mama06
Ali pa malo oplemeniteno

user posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 1773
14.7.2008 23:14:05   
VANILI
u mama06, hvala za vodo, no sem medtem pojedla en jogurt, si pogledala do konca Ghost, mal pojokcala, zdaj pa naj bimalo pospravila pred spanjem. al pa grem kar spat? najboljš, a ne?

cb- jaz sem mela obax cb in obakrat je prav pokazal? no, če si želiš plusek, naj bo plusek, če pa ne, pa naj bo samo malo hormonskih motenj.

No, pa lahko noč tebi pa vsem ostalim mamčicam, se beremo!!!

< Sporočilo je popravil VANILI -- 14.7.2008 23:15:48 >

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 1774
14.7.2008 23:44:19   
janja

pa čaki mal - a ni alpsko mleko tud iz krav??

janja a si me dala na ignor al si skregana z manouser posted image user posted image user posted image

Alpsko mleko je drugače obdelano kot navadno mleko. Mi je že sestra, ki ima oba otroka s potrjeno alergijo na KM, rekla, da alpsko mleko pa preneseta, ampak ga moraš še vedno zavreti. Pa sem probala in zaenkrat ni težav. Pa kot sem že rekla, ga mešam pol z vodo.

A sem bla prijavljena? user posted image Veš, da tebe pa vedno rada preberem. Že prav pogrešam te naše četrtkove čveke.

majoli - v četrtek nas ne bo, ker gremo še za par dni v Novigrad. Ma user posted image še dopust, pa bi ga rad izkoristil. Čeprav sem gledala, da je napovedano grdo vreme. Pa še tašča. Joj, huda kombinacija user posted image .

valči - hitro pozdravi ta mastitis, ker s tem se ne gre igrat.

nova10ka - seznama ti res ni treba spreminjati, če greš v kamp. Se tud Vanili strinja.

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

kozmetika za novorojenčka
tina202

katero firmo kozmetike ste uporabljale za novorojenčka? ( šampone, hladilna mazila... ). kaj mi priporočate?

to.to (32%)

bubchen (35%)

nivea (23%)

makra (10%)

Število vseh glasov: 107

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!