Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
, za ostalo pa morajo ostali poskrbet, orko dijo... ne moreš ti na vse misliti, a ne. Kar malo zaropotaj...

Če bi bila prehrana tako pomembna pol tistih, ki so na adaptirani hrani sploh ne bi zvijalo!! Jaz sem Nežo dojila 13mesecev in Klaro 8mesecev, pa res mislim, da ni take panike glede prehrane. Res pa je, da je najboljši čaj, kakor tudi sicer. (brez teina).Pa kumina tudi pospešuje izločanje vetrov, tako da v čaju za dojenje je zraven.
zdle!!! Sploh ne vem kam naj se dam! Smo se s taščo in tastam spičil in povrh vsega še mojga ni doma ker je reveš cele dneve v službi. Polno rit mam tut te njegove službe. Sej ob dveh ko pride mu bom rekla da naj me kr v B odpelje ker mam dost usega in najrajš bi kr tm ustala da mam mir pred taščo (živi v spodnjem štuku). Če druzga ne bi tm ostala zarad živcev ker že celo dopoldne jokam ko dež! In sploh ne sprašujte zakaj smo se spičili... Js sem bla budna zjutri k je šou
v službo in kr naenkrat je začela toča polno padat. In sem pograbla kovter in rekla dej hitr ga vrž čez avto da vsaj mal oblaži vse skupi. In zdej že cel dan sam ta kovter trajbata (ki je najin in nje njun) in je mojga že 100x na šiht klicala da jo je mel že un polno rit in je reku da naj ga vrže v kanto. In ga je res. In pol men ona reče veš je reku da naj ga v kanto vržem pa sem ga res pa sm js rekla ja prov sej se menda ne bomo za en kovter sekiral. In ona spet ja sej sm mu povedala če ma tuk dnarja da ga bo tkole stran metu pa bla bla bla. In sem ji pol nazaj zabila da bom js en bogi kovter kupla in sem mela na konc jezika da ji še rečem da lhka še njej ene dva kupm da če bo pol kej mejn žiučna sam sm se vzdržala in sem bla rajš tih. Sam pomirit se pa sploh ne morm. Kr
... joj...
, da naj ga gre kdo drug iskat. Iz izkušenj pa ne vem!