Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.7.2008 17:21:35
|
|
|
|
Anonimen
|
čeprav fasada zgleda kot v Vukovarju... Kaj vam je pa naredilo s fasado?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.7.2008 17:23:34
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II čeprav fasada zgleda kot v Vukovarju... Kaj vam je pa naredilo s fasado? naluknjalo....
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.7.2008 17:23:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: Mič II čeprav fasada zgleda kot v Vukovarju... Kaj vam je pa naredilo s fasado? naluknjalo.... O šit. Kako jo lahko sploh popravis
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.7.2008 17:24:17
|
|
|
|
zvesta
|
a ni nobena dojela da je to joke zdele k tamale spita, okna pa vrata štriham, k vstaneta morm cune obesit, pa pecivo mormo spečt - ta večji je full dolcajt k morm skos neki delat, poj pa sam nagaja, tko da jo vsaj mal zaposlim pa kej morm še skuhat, pa posesat, pa vmes so še tiste stvari k ne štejejo - previjanje, malica, lulat, kakat, roke umit... mi ni dolgčas pred kopalnico imamo računalniško sobo, tko da vsakič k mem priletim pritisnem osveži, poj k grem pa vn iz kopalnice pa počekeram če je kej novga, pa kej napišem, verjetno z miljon napakami, k ponavad tamala po men pleza, tavelka me pa skos neki sprašuje: pa zakaj, pa kako, pa kje je to, a ne mami, kavo bi pila.... odklop a ti nisi dojela, da se me tudi joke-amo?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.7.2008 17:24:50
|
|
|
|
zvesta
|
O šit. Kako jo lahko sploh popravis ne vemo še, bojda se da samo nov sloj gor potegnit
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.7.2008 17:25:03
|
|
|
|
Šarki
|
ma sta tko brzinske... a sta vidle kaj sm vama napisala?? vse v eni sapi, sm skor izdihnla
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.7.2008 17:25:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi IZVIRNO SPOROČILO: Mič II tko vsaj več tem prečekiram da mi ni dolgcajt. sej veš,dva frocka pa to... kaj pa čem delat po cele dneve Dobro si organizirana :). Odpremo kaksno temo, spešli za tebe :)? a ni nobena dojela da je to joke Dej smajlije prestej... . Pa jih preracunaj na stevilo besed, da bo bolj verdostojno :)).
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.7.2008 17:25:40
|
|
|
|
Šarki
|
bejš dol z moje lajtnge
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.7.2008 17:26:12
|
|
|
|
zvesta
|
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.7.2008 17:26:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi ... a sta vidle kaj sm vama napisala?? vse v eni sapi, sm skor izdihnla
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.7.2008 17:27:48
|
|
|
|
alička
|
pred kopalnico imamo računalniško sobo, tko da vsakič k mem priletim pritisnem osveži, poj k grem pa vn iz kopalnice pa počekeram če je kej novga, pa kej napišem, verjetno z miljon napakami, Hi, hi mam jaz podobno situacijo. Zdele je tamala v računalniško sobo prinesla deko, povšter in voziček z dojenčkom in tabori ob meni
< Sporočilo je popravil alička -- 14.7.2008 17:28:23 >
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.7.2008 17:28:10
|
|
|
|
zvesta
|
kako je Mičica praznovala?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.7.2008 17:28:36
|
|
|
|
zvesta
|
Hi, hi mam jaz podobno situacijo. Zdele je tamala v računalniško sobo prinesla deko, povšter in voziček z dojenčkom in tabori ob meni hudo...
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.7.2008 17:28:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta kako je Mičica praznovala? Letom primerno. Trikrat .
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.7.2008 17:29:18
|
|
|
|
zvesta
|
Letom primerno. Trikrat .
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.7.2008 17:29:46
|
|
|
|
alička
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta Hi, hi mam jaz podobno situacijo. Zdele je tamala v računalniško sobo prinesla deko, povšter in voziček z dojenčkom in tabori ob meni hudo... Še dobro da je najdla prostor, ker je sobica res mini.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.7.2008 17:29:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: alička Zdele je tamala v računalniško sobo prinesla deko, povšter in voziček z dojenčkom in tabori ob meni Se pripravlja na kampiranje in pocitnice :)?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.7.2008 17:30:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi bejš dol z moje lajtnge Ni cudno, da siol dol mece .
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.7.2008 17:30:30
|
|
|
|
alička
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: alička Zdele je tamala v računalniško sobo prinesla deko, povšter in voziček z dojenčkom in tabori ob meni Se pripravlja na kampiranje in pocitnice :)? Mogoče mo hoče povedat, da bi šla letos v kamp
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.7.2008 17:31:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: alička IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: alička Zdele je tamala v računalniško sobo prinesla deko, povšter in voziček z dojenčkom in tabori ob meni Se pripravlja na kampiranje in pocitnice :)? Mogoče mo hoče povedat, da bi šla letos v kamp Viš kako pametnega otroka imas :)).
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.7.2008 17:31:56
|
|
|
|
alička
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: alička IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: alička Zdele je tamala v računalniško sobo prinesla deko, povšter in voziček z dojenčkom in tabori ob meni Se pripravlja na kampiranje in pocitnice :)? Mogoče mo hoče povedat, da bi šla letos v kamp Viš kako pametnega otroka imas :)). Še dobro da imam vas, da mi kaj prevedete .
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.7.2008 17:32:29
|
|
|
|
zvesta
|
Še dobro da imam vas, da mi kaj prevedete . a ne da? a nismo fajn?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.7.2008 17:33:02
|
|
|
|
alička
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta Še dobro da imam vas, da mi kaj prevedete . a ne da? a nismo fajn? Ste!
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.7.2008 17:33:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: alička Še dobro da imam vas, da mi kaj prevedete . Samo se vreme bi bilo dobro zrihtat. Juzno je toplo, primerno za kopanje in skakanje v valove :).
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.7.2008 17:33:28
|
|
|
|
zvesta
|
Ste! se mi je zdelo
|
|
|
|
Dotikanje med nogami.
пеперутка16
Moj triinpolletnik se nenehno dotika svojega lulija in noče nehati. Poskusila sem ga na različne načine odvrniti, vendar ne deluje. Rada bi, če bi mi kdo, ki je imel podobno situacijo, napisal, kako jo je rešil. Hvala.