Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.7.2008 17:34:22
|
|
|
|
alička
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: alička Še dobro da imam vas, da mi kaj prevedete . Samo se vreme bi bilo dobro zrihtat. Juzno je toplo, primerno za kopanje in skakanje v valove :). O, sej gremo zelo južno, Ampak šele konec avgusta
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.7.2008 17:35:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: alička O, sej gremo zelo južno, Ampak šele konec avgusta Ti povem eno dobro novico :)? To je ze letos :)). Kam greste?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.7.2008 17:35:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta Ste! se mi je zdelo Da podcrtam .
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.7.2008 17:36:19
|
|
|
|
alička
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: alička O, sej gremo zelo južno, Ampak šele konec avgusta Ti povem eno dobro novico :)? To je ze letos :)). Kam greste? Cavtat, tako kot vsako leto...
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.7.2008 17:37:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: alička Cavtat, tako kot vsako leto... O, lusno. Tam sem bila, enkrat novembra, en prekrasen soncen vikend. Greste tudi kaj do Dubrovnika?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.7.2008 17:38:30
|
|
|
|
alička
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: alička Cavtat, tako kot vsako leto... O, lusno. Tam sem bila, enkrat novembra, en prekrasen soncen vikend. Greste tudi kaj do Dubrovnika? Jap, 1-2 x, Zdaj ko od mojega babica ni več živa manjkrat, prej sva jo pa hodila v dom obiskovat bolj pogosto.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.7.2008 17:40:29
|
|
|
|
Anonimen
|
U, cudovito. Spijte kavo se zame :). Najljubsa mi je v Trubadura. A se obratuje? Ze dolgo nisem bil v Dbv, bo treba en đir naredit....
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.7.2008 17:42:54
|
|
|
|
alička
|
Pridi, pridi greva skupaj. Trubadur, je lani bil še, ampak do stola, pa nisem prišla
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.7.2008 17:44:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Pridi, pridi greva skupaj. Enkrat oktobra, od petka do nedelje. Kako se ti zdi?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.7.2008 17:45:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Trubadur, je lani bil še, ampak do stola, pa nisem prišla IIIIIIIiiiiiiiiiiiii, me veseli, da se deluje :). Stol pa oktobra ziher bo :).
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.7.2008 17:46:30
|
|
|
|
alička
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Pridi, pridi greva skupaj. Enkrat oktobra, od petka do nedelje. Kako se ti zdi? Šele oktobra? če mi šefica podpiše še en dopust ni blema. Grem aug/sep za tri tedne .
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.7.2008 17:49:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Tri tedne? Supeeeeeeeeeeeer . Sem zabelezila oktobra :). Nic, red pomalo klice.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.7.2008 17:51:08
|
|
|
|
alička
|
Sem zabelezila oktobra :). Good!
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.7.2008 18:22:56
|
|
|
|
zvesta
|
jaz tudi, jaz tudi... še nikoli nisem bila v Dubrovniku....
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.7.2008 19:41:01
|
|
|
|
Pikec
|
Jst tud ne... Jutro lepo...
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.7.2008 19:43:22
|
|
|
|
zvesta
|
KAKO JUTRO? si spet spala popoldne? jaz sme pa zdaj lačna, pa ne vem kaj naj pomalcam...vsega mam polno rit...
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.7.2008 19:44:42
|
|
|
|
Udb
|
čER! Je tko temno pri nas, pa dežuje, turobno! Pijem vroč kakav...mmmmmm
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.7.2008 19:45:31
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Udb čER! Je tko temno pri nas, pa dežuje, turobno! Pijem vroč kakav...mmmmmm tu pa sonček sije trenutno...
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.7.2008 19:46:15
|
|
|
|
Pikec
|
KAKO JUTRO? si spet spala popoldne? Lihkar ustala s postle pojedla eno juhco... zdej tle še mal počvekam pol grem pa nazaj u postlo...
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.7.2008 19:47:09
|
|
|
|
Udb
|
Pikec, a si kej bolna?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.7.2008 19:47:12
|
|
|
|
zvesta
|
Lihkar ustala s postle pojedla eno juhco... zdej tle še mal počvekam pol grem pa nazaj u postlo... blagor tebi... jaz pa nekaj pomalcam in bom samo padla v postlo.... upam, da ne bo spet taka grozna noč...
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.7.2008 19:48:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Lihkar ustala s postle pojedla eno juhco... O, jaz bi tudi juhco. Ni treba, da glih v Dubrovniku .
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.7.2008 19:49:20
|
|
|
|
zvesta
|
zdaj ste še meni lušte z juho naredli...
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.7.2008 19:49:24
|
|
|
|
Anonimen
|
še nikoli nisem bila v Dubrovniku.... Kako ne? Skoraj najlepse mesto na svetu, pa tako blizu.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.7.2008 19:49:52
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II še nikoli nisem bila v Dubrovniku.... Kako ne? Skoraj najlepse mesto na svetu, pa tako blizu. saj vem... šmrc.... nekoč nekdaj grem zagotovo...
|
|
|
|
Najbolj brano v zadnjem mesecuOvulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
11 pokazateljev, da je vaš dojenček inteli...Včasih se zdi, da je vaš dojenček nemiren, vendar je to lahko pokazatelj, da je izjemno inteligenten. To je 11 znakov, k...
Kako izbrati dobro dejavnost za svojega ot...Šport, ples, glasba, jeziki, ustvarjanje … Ponudba dejavnosti za otroke je velika. Kako izbrati takšno, ki bo otroka ves...
Zadnje s foruma
fantek ali punčka?petja75Če bi lahko imeli samo enega otroka in bi lahko izbrali spol, bi raje imeli fantka ali punčko?fantek (
35%)

punčka (
65%)
Število vseh glasov: 302Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!