Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.7.2008 19:50:14
|
|
|
|
Udb
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II še nikoli nisem bila v Dubrovniku.... Kako ne? Skoraj najlepse mesto na svetu, pa tako blizu. Tut jaz še ne bla...
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.7.2008 19:50:43
|
|
|
|
Pikec
|
Eh no sama pa ja naum dol hodila. Drgač pa ne nisem bolana, nimam PMS, SMS, MMS. Mam pa GSM
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.7.2008 19:51:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Udb IZVIRNO SPOROČILO: Mič II še nikoli nisem bila v Dubrovniku.... Kako ne? Skoraj najlepse mesto na svetu, pa tako blizu. Tut jaz še ne bla... Najbolje da kar sindikalca RR do Dubrovnika organiziramo. Saj s pikniki ni itak nic .
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.7.2008 19:51:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Eh no sama pa ja naum dol hodila. Dol s postle? Pogospodila si se .
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.7.2008 19:53:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Drgač pa ne nisem bolana, nimam PMS, SMS, MMS. Mam pa GSM Kako nimas nic? Nekaj je vedno fajn imeti na zalogi...
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.7.2008 19:53:41
|
|
|
|
Pikec
|
S postle me ta trenutek dvigne sam avtodvigalo Drgač sem pa takoj za RR Dubrovnik jst mal naštudioram in kaj povem smo se ful učili pr zgodovini
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.7.2008 19:54:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR S postle me ta trenutek dvigne sam avtodvigalo Kvalitetno zabusavanje .
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.7.2008 19:54:37
|
|
|
|
Pikec
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Drgač pa ne nisem bolana, nimam PMS, SMS, MMS. Mam pa GSM Kako nimas nic? Nekaj je vedno fajn imeti na zalogi... Mam GSM
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.7.2008 19:55:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Drgač sem pa takoj za RR Dubrovnik jst mal naštudioram in kaj povem smo se ful učili pr zgodovini Upam,da bo v verzih ali vsaj dramskih stihih. Marin Drzić, pa to . Se mi zdi, da je bil iz Dbv.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.7.2008 19:55:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Drgač pa ne nisem bolana, nimam PMS, SMS, MMS. Mam pa GSM Kako nimas nic? Nekaj je vedno fajn imeti na zalogi... Mam GSM GSM-ja nimas...GSM vedno trazis . Gde Si Mujo . Se vedno mi je vsec ta prevod .
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.7.2008 19:56:08
|
|
|
|
Pikec
|
V laškem enajstercu? Troheju mrbit?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.7.2008 19:56:54
|
|
|
|
Anonimen
|
V laškem enajstercu? Troheju mrbit? Da mi je znati, sta bi to bilo . Nic se ne matraj, bo Udb kar zapela :).
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.7.2008 19:58:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Torej pobiram prijave za Dubrovnik. alička zvesta (enkrat, ne vem, zakaj ne oktobra ) Pikec? Udb?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.7.2008 19:59:15
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Torej pobiram prijave za Dubrovnik. alička zvesta (enkrat, ne vem, zakaj ne oktobra ) Pikec? Udb? si predstavljaš, da res gremo? lahko za moj rojstni dan....oktobra...
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.7.2008 20:00:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Torej pobiram prijave za Dubrovnik. alička zvesta (enkrat, ne vem, zakaj ne oktobra ) Pikec? Udb? si predstavljaš, da res gremo? lahko za moj rojstni dan....oktobra... Ekola, cudovito :). Zvesta casti prvo pivo :). Za drugega se ne bat, bomo ze organizairal .
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.7.2008 20:01:12
|
|
|
|
Pikec
|
lahko za moj rojstni dan....oktobra... Evo za moj tud... Si deliva rundo
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.7.2008 20:03:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR lahko za moj rojstni dan....oktobra... Evo za moj tud... Si deliva rundo Potem bos pa ti pela. Kar takole se pa ne mores izvlec .
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.7.2008 20:07:30
|
|
|
|
Pikec
|
Petje v domeni udbe. Jst lahk odo RR popotnik spesnim, pa rundo pira plačam (se pridružim zvesti in si rundo deliva - ljubitga, sem ratala gorenka )
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.7.2008 20:10:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR Jst lahk odo RR popotnik spesnim, pa rundo pira plačam (se pridružim zvesti in si rundo deliva - ljubitga, sem ratala gorenka ) Ok, naj ti bo. Tudi Dbv je postal drag... : Okrog jurja za dve noci. Ornk bo treba pesnit in pet .
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.7.2008 20:10:54
|
|
|
|
Udb
|
Hahahahah, jaz bom namesto radia!
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.7.2008 20:12:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Udb Hahahahah, jaz bom namesto radia! Ali pa Trubadurjev . Nekak se bo treba znajti...
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.7.2008 20:14:17
|
|
|
|
Udb
|
Pa klobuk zraven - za en sladoled bomo že zbrale!
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.7.2008 20:17:09
|
|
|
|
Šarki
|
no, jest vam bom pa pršla v klobuk metat
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.7.2008 20:19:33
|
|
|
|
Pikec
|
Prosim ne drobiža, ker me nekam trže v hrbtu... bi prosila bankovce
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.7.2008 20:43:13
|
|
|
|
Šarki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR Prosim ne drobiža, ker me nekam trže v hrbtu... bi prosila bankovce a zdej boš pa še zbirčna??!! jutr grem kuj menjat za drobiž po 1 cent
|
|
Najbolj brano v zadnjem mesecuOvulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
11 pokazateljev, da je vaš dojenček inteli...Včasih se zdi, da je vaš dojenček nemiren, vendar je to lahko pokazatelj, da je izjemno inteligenten. To je 11 znakov, k...
Kako izbrati dobro dejavnost za svojega ot...Šport, ples, glasba, jeziki, ustvarjanje … Ponudba dejavnosti za otroke je velika. Kako izbrati takšno, ki bo otroka ves...
Zadnje s foruma
fantek ali punčka?petja75Če bi lahko imeli samo enega otroka in bi lahko izbrali spol, bi raje imeli fantka ali punčko?fantek (
35%)

punčka (
65%)
Število vseh glasov: 302Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!