Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

.Ja prav ste prebrale.Zadnič sem mu dala za kosilo pire in omakico od čuft pa ni hotel,pol smo se pa mi sladkali z čokolado in za foro damo njemu.Najprej se je kremžil ,ker je mislil da je krompir ,pol je pa skužil in tako sesal tablico,da sem mu jo na silo vzela,ker je le še malo prezgodaj
.Aja pa sladoled .S tem je isto.Se kar trese
sva danes še nekaj finiširala peskovnijk pol sem pa še nekaj kopala in plela po škarpici,Lana pa je zabavala noter Žana Matic pa je posesal celo stanovanje.Tako sta mi polepšala večer.Pol pa pridejo soseda iz RK in rečejo da imajo nekaj iz EU za velike družine.Seveda sem bila zelo vesela in smo dobili še 2makaronče ,1mokico in zdrob in pa 2 platoja mleka.Sem kar hotela plačat,ker nisem navajena tega,pa je rekla da se eni branijo ,ker jim je izpod časti.Jaz pa sem bila zelo vesela in nam bo prev prišlo
še tako pridni.
, navadne marele pa ne smemo imet, ker ima Jonas kar nekaj težav z normalni razvojem.