|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 4
16.7.2008 20:15:41   
tave
No evo še mene. No dons sva se potepala po mestu in je bilo prou fino. Srečala sem še eno prjatlco in je takoj padla še kavica.
Kasija sorči sem prepozno vidla tvoje sporočilo.
Šla sva še mal po razprodajah in sem zapravla še zadnje evrčke do naslednje porodniške. Mojmu sem kupila 3 majice sebi pa eno , vse to  Tom krojačuuser posted image . Tok se dobr sliš.
Zdej pa tuš pol pa tv.

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 1901
16.7.2008 20:21:20   
mišk
Mi smo meli dans sistematskega. Mere za 9.mesecev so 71 cm in 7780g.
Ne vem kako to, a pediatrinja mi je spet na grafu kazala, da je Donina teža podpovprečna!user posted image  Pri šestih mesecih je bila kao na spodni meji, sedaj pa celo podpovprečna?! Meni se zdi Donči glih pravšnja. Pa tud velik folka kar reče, kak je močna in debela?!? Kr neki...
Ker ima že od rojstva na stopalcu tako bolj "frišno" znamenje, mi je dala napotnico za dermatologa, da se domenimo za odstranitev. Dale smo tudi kri in vodo, a izvidov nismo čakale, ker se nam je mudilo, ker smo šli popoldne z mojimi ta starimi v Ljubljano mal po trgovinah. Bom šla jutri po njih. Malo je pediatrinja edino debelo pogledala, ko sem rekla, da se ne postavlja na nogice. Mora bit res jezna, da jih stegne.user posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1902
16.7.2008 20:26:44   
tave
ja srečanje. Ja po moje ga lahko naredimo kar na kodeljevem. Sej če pa bo začelo padat gremo pa not pa dekce na tlauser posted image .Kaj pravite ostale al bom grešni kozel?

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 1903
16.7.2008 20:28:40   
tave
Mišk ma ti se nič ne sekiri kaj pravi ta tvoja P. Če user posted image lepo napreduje je to to. Naš je tudi glede gibanja bolj pri ta zadnjih pa kaj pol! Eni prej drugi kasneje. Pa ne morejo biti vsi dojenčki enaki!!

(odgovor članu tave)
Neposredna povezava do sporočila: 1904
16.7.2008 20:58:45   
majoli
Čer,

jaz sem pa danes kot ena cunja - ful utrujena, slabe volje, žalostna. Razlog je najbrž v tem, da sem bila še na enem razgovoru in sta me ravnatelj in pomočnica secirala eno uro. Sem imela občutek kot da sem ful zajeb... izpit delala. Če bom izbrana, izvem jutri. Bi pa raje ta job, ker je za nedoločen čas in ful blizu doma. Po razgovoru smo pa šibali k P, kjer je Maškotu spet tako močno kožico dol vlekla, da je tulil in se kar stresal od vsega hudega. A je res tega treba? No, potem so mu vzeli še kri in je spet jokal. Meni se je pa srce paralo. Tu mač, jaz res ne vem kaj bi naredila, če bi moj otrok resneje zbolel. Kasneje je pa še doma nekajkrat pretresljivo jokal in nimam pojma zakaj. A ga lulček boli, ko lula? Ker, ko sem se ga dotaknila, je začel pojokavati. V glavnem, če trpi moj srček,se tudi meni zdi vse tako čudno in sem kar žalostna. Seveda je v igri še PMS, pa smo tam. Smo pa dobili tudi vrečko za lulanje in pa šeenkrat bo treba dati kri, ker ima precej trombocitov. To sicer kao ni nič hudega, pač bolj gosta kri,ampak je dala še enkrat za testirat. Hemoglobin je ok. Bom pa bolj začela biti pridna pri dajanju vitaminov,saj sem danes dojela, da je tudi od tega odvisno kako se zapira mečava. Je rekla P, da je treba vitamine dajati vsak dan ne glede na sonce. Ajajaj, jaz mu jih pa čez poletje skoraj nisem dajala.

Klaudia, mere za 9 mesecev: 10 kg, 71 cm. Ja, zaenkrat smo bolj pri tamajhnih in tatežjih.

Upam, da se jutri vidimo. Bomo videli kakšno bo kaj naše počutje.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1905
16.7.2008 21:17:47   
živa
majoli, user posted image . Jaz sem že dva dni ista, ampak sklepam, da me luna daje. Mala dva mi pojesta vse potrpljenje user posted image .

Jutri pridem, najbrž z obema. user posted image  ob 10h na Kodeljevem?

Lp,

živa

< Sporočilo je popravil živa -- 16.7.2008 21:18:12 >

(odgovor članu majoli)
Neposredna povezava do sporočila: 1906
16.7.2008 21:19:09   
teka
ojla!

ja tudi midva sva danes na srečanju uživala, kot vedno user posted image skuštrana, škoda da te ne bo v mb, pa kdaj drugič.

majoli, moja P maxu lulčka niti ne pogleda, zakaj tvoja vleče kožico?

mehurčica, popoldan sem pa tvoja dva pubeca v parku srečala. me je david prav lepo pozdravil user posted image

(odgovor članu majoli)
Neposredna povezava do sporočila: 1907
16.7.2008 21:19:54   
skuštrana
Mišk, če se tebi zdi Dona ok, pol po moje ni panike...Je pač med bolj počasnimi in bolj drobnimi..Če p že tako zelo skrbi zakaj jo pa potem kam naprej ne pošlje, ampak samo tebe straši..grrruser posted image

Vanili, pošlji mi mail da ti pošljem o gradivu za sodelavce familylaba...Sem našla tisti mailuser posted image

Za vse ostale, ki vas zanima pa predvidene cene tečajev familylab za starše bodo  triurni seminarski večer/dopoldne: 40 € na udeleženca, 70 € na par
- niz seminarjev (3 večeri po 3 ure): 110 € na udeleženca, 200 € a par. niz seminarjev (3 večeri po 3 ure): 110 € na udeleženca, 200 € a par

< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 16.7.2008 21:56:24 >

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu majoli)
Neposredna povezava do sporočila: 1908
16.7.2008 21:26:03   
skuštrana
Se opravičujem, sem hotela post popravit pa ne gre...user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1909
16.7.2008 21:28:37   
Alina_alin
Jaz sem danes bila tako vesela, da sem vas videla Štajerke, (sicer ža ne v polni postavi), po dooolgem času in vaše oktobrke/oktoberčke. Mi je taaaak fejst pasal čvek z vami, čas pa je minil  tak hitro, da še fotoaparata nisem sploh potegnila ven, pa smo že šle.
Mehurčica,  kaj je to ringlo?
Mišk,  ne se sekirat za težo. Naša je tudi peresne kategorije. Koliko je imela Dona pri 6 m? Naša 6100. Sedaj pa bomo videli konec meseca, koliko bo - me prav zanima. Moja P jo je pri 6 m ful pohvalila, kako lepo napreduje, da ne more verjet, kako je močna, kako se obrača - takrat je to bilo "in" - jaz pa sem bila zaskrbljena, če premalo pridobiva in ali naj dodajam adaptirano mleko. Ja, meni je ful hecno, ko jo kdo vidi in   izjavi, kako je močna in velika za svojo starost - kot si rekla: kar neki izjavljajo. Po moje, ne vejo kaj bi rekli, hočejo pihnit na dušo mamici in kar neki izustijo. Če pa je oblečena neroza, pa je itak fantek.
No, ko smo pri teh izjavah "očividcev"; kaj še mene moti in se brzdam, da ne začnem lajat:" Aja, a drugi otrok je tudi punčka. Eh, pa  saj nič zato, saj je tudi vredu. " in podobno, kot da me hočejo potolažit.... Mislim...kot da vsaka family mora imet par: sina in hčer. Pa kaj smo v srednjem veku?
Če sem čisto odkrita, sem si pri ta prvem user posted image želela, da bi bil fantek. Pa je bila punčka, in seveda, da sem je (bila) enako vesela in sem pozneje bila še bolj vesela da je punca. Pri ta drugi user posted image pa sem si od vsega začetka že želela punčko. Res. In če bi še enega user posted image , si tudi želim punčko-  če verjamete al ne. In po moje, da bi bila še enkrat user posted image , bi  rekli, "o, ste šli še enkrat probat it po fantka" in če bi bila tudi 3. punca, sploh ne vem, kaki komentarji bi šele takrat bili...
Majoli user posted image upam, da je tvoj user posted image že bolje in več ne joka in si tudi ti že boljše volje.

VELIKO STVARI LAHKO POČAKA -
VENDAR NE OTROK.
OTROKU NE MOREŠ REČI - JUTRI.
NJEGOV ČAS JE DANES.
(Gabriela Mistral, Nobelova nagrajenka)

(odgovor članu majoli)
Neposredna povezava do sporočila: 1910
16.7.2008 21:50:00   
Alina_alin
Pandica, Sanwebdra,  kuku, vidim vaju.
VAju danes žal nisem videla. Je Julija boljše? Pandica, kaj si danes kupila?

VENDAR NE OTROK.
NJEGOV ČAS JE DANES.

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 1911
16.7.2008 21:55:32   
teka
alina_alin, dobila trenerkice za tjašo, punčkaste user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1912
16.7.2008 22:01:39   
sanwebdra
Zdaj pa sem še bolj žalostna, da vas nisem videla ... in jutri vas tudi po vsej verjetnosti ne bom. Julija še ni čisto OK ... in meni se že meša ... pa ne morem biti non-stop v bajti ... pa glih ta teden, ko ima še dragi dopust ...

Sicer pa je Julija tako gibalno napredovala, da jo komaj dohajava ... puzamo, plezamo, dvigujemo se ...tako da bravo mala ...user posted image

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

Neposredna povezava do sporočila: 1913
16.7.2008 22:05:06   
Alina_alin
Teka, tudi jaz zlagam in kupčkam svojo nabavo. Hvala Teka! Pa kak si ti gor, pa te ni za videt, da si gor?

VENDAR NE OTROK.
NJEGOV ČAS JE DANES.

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 1914
16.7.2008 22:05:09   
teka
ja bravo julija user posted image pa brez skrbi sanwebdra, se bomo še velikokrat dobile user posted image za ušeska pa je najbolj nevarno smrkanje oz. prehlad, od tega se vnamejo, zato skrbno čistit nosek...od vetra bolj tedko (po zagotovilu pediatra, bi morala vanj pihati burja, da bi se vnelo).

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 1915
16.7.2008 22:05:34   
mišk
Alina_alin: Ej, če bi jst na tvojem mestu kaj takega slišala (komentarje na punčke) ne vem kako bi se brzdala!!!user posted image user posted image user posted image  Al pa ko je kak mačo pršu Dono pogledat, pa v istem trenutku izjavil, da bi on mel tri fantke... Mislim, dej poglej jo, imej jo en teden, pa boš videl, da si boš želel ne tri, ampak pet punc!!user posted image
Jst po pravici povedano si v tem trenutku želim tri otroke in če bi morala izbrat spole, bi si želela dve punčki in enega fantka. Sicer je pa res vseeno, samo da je vse o.k.user posted image
Sicer pa, Alin_alina, tri punčke... Kaj ni to tko lepo, da je že kar pravljično...user posted image

(odgovor članu teka)
Neposredna povezava do sporočila: 1916
16.7.2008 22:06:51   
teka
hja, to je pa ena fora, ki sem jo tu pobrala user posted image je fajn, ker včasih pustim vklopljen comp pa se je vidlo, kot da sem cel dan gor, pa od mene nič...tako da sem zdaj pod krinko user posted image

(odgovor članu teka)
Neposredna povezava do sporočila: 1917
16.7.2008 22:11:07   
mišk
Dans sem si končno dvoje nenosečniške hlače kupila. Da ne bom po svet hodla ko en klošar. Sicer so oboje za eno številko večje kot pred nosečnostjo, ampak dobr je.

(odgovor članu teka)
Neposredna povezava do sporočila: 1918
16.7.2008 22:12:59   
teka
*pikijakob*, danes kar nisem mogla verjet, kako se neo giba...je prečekiral vse vozičke...a zdaj bo pa razpredelnico pripravil s plusi in minusi? user posted image jo lahko kar na rr objavi user posted image

(odgovor članu teka)
Neposredna povezava do sporočila: 1919
16.7.2008 22:13:07   
Alina_alin
SAnwebdra, tak kot je Teka napisala: čistit noseka. Če se "zadeva" nakopiči not se vnamejo uhice. Res pa je, da je naša prvorojenka imela 1x vnetje ušes, pa ni nič prej šmrkala, čisto brez nahoda, kar čez noč - vnetje ušes - nekje pri starosti  10m. Mi je takrat rekla P, da eni otroci so nagnjeni k vnetju ušes, drugi ne. Pri nekaterih se ponavlja - so bolj nagnjeni - upam, da Julija ne spada med te. In da dojenčki še nimajo tako razvitega uravnavanja ušesa - nos- grlo - v glavnem so nekateri zato bolj dovzetni za vnetja, vendar to izzveni.
Tudi mi smo imeli samo 1x vnete ali 2x - do starosti 3 let. Pri Tjaši pa do sedaj 1x februarja.

VENDAR NE OTROK.
NJEGOV ČAS JE DANES.

(odgovor članu teka)
Neposredna povezava do sporočila: 1920
16.7.2008 22:13:22   
skuštrana
Pri nas je pa čudež, oda2 otroka že spitauser posted image  Se sprašujem do kdaj bo trajalo..

Vanili, imaš mailuser posted image

Jaz grem pa pod tuš in spat...

Lahko nočuser posted image

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 1921
16.7.2008 22:17:21   
teka
skuštrana, mogoče tako dolgo, kot boste v sloveniji? user posted image user posted image user posted image tudi naša 2 že spita, jaz pa s pirom pred comp...ccc

sem maxu danes spet kvas "vsilila", drugače ne morem rečt, ker mu je hudo bljek...bomo vidli posledice...včeraj je prvo rundo spal 4 ure namesto 2...vsaj to!

Neposredna povezava do sporočila: 1922
16.7.2008 22:19:36   
Alina_alin
Mišk, user posted image mami, si kupila tudi zase! Hja, tudi jaz sem v času predrazproajnih znižanj kupila sebi 1 hlače in tudi večjo št,kaj čem.Sem pa si kupila take, da so mi v pasu bolj tesne, ker bom shujšala user posted image , da mi ne bodo prehitro prevelike. Še sedaj ne morem verjet, da sem celo nekaj sebi kupila. Ker sicer se farbam, da bom shujšala in nima smisla, da kupujem cotke, ko mi bodo pol prevelike. Mi je pa ful všeč, da imam po doooolgem času nekaj novega. Sicer kupujem samo še za svoji punci.

VENDAR NE OTROK.
NJEGOV ČAS JE DANES.

Neposredna povezava do sporočila: 1923
16.7.2008 22:23:05   
Alina_alin
Teka, imaš zs

VENDAR NE OTROK.
NJEGOV ČAS JE DANES.

Neposredna povezava do sporočila: 1924
16.7.2008 22:25:52   
Pandica
Eh, Alina_alin  sem jezna ko pes user posted image   Nisem nič znižanega lepega zame našla tako, da sem pol na koncu ( spet ) kupila samo za mojo miško, itak tako kot ponavadi user posted image
Zdaj sem jo ravno dala v posteljico in spi, jaz pa letim dol v kuhinjo, ker sem full lačna. Še pol napišem kaj več.

Grem jest user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Ime za punčko?
temtem

Zoja (36%)

Rina (1%)

Luna (10%)

Tara (19%)

Lara (29%)

Dunja (4%)

Število vseh glasov: 356

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!