Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 16.7.2008 22:26:07
|
|
|
|
alička
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR a poj kr plunem gor?? Absolutno. Še bljš pa je da ga kukr termometer notr držiš.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 16.7.2008 22:30:12
|
|
|
|
Šarki
|
tistale KAKO STE tema je bla pa exspres prestavlena pikec a si bla ti??
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 16.7.2008 22:34:13
|
|
|
|
Pikec
|
firbec
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 16.7.2008 22:37:52
|
|
|
|
Šarki
|
oh mič, kdaj bo tebe pamet srečala?? sej te je že, pa je šla kr naprej a ne kaj jih jeziš tm dol??
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 16.7.2008 22:59:57
|
|
|
|
Šarki
|
Moj profil - tanchi >> Moji albumi >> Moji mali oglasi >> Moje debate >> Zasebna sporočila >> Moj profil>> Izbriši RR piškotke >> Priporoči ostalim >> Aktivni uporabniki >> Vprašanja (FAQ) >> Pravila uporabe Napredno iskanje Pozdravljeni, tanchi [O portalu] [Pišite nam] [Pomoč (FAQ)] [Oglaševanje] RR rubrikeSkupnost uporabnikov Nosečniški koledar Forumi Lepotne drobtinice Albumi Družinske finance NOVO: RR Dobrodelnost Izleti in počitnice Moja ginekologinja Otroški kotiček Razvoj otroka Ringarajine iskrice NOVO: Izvorne celice NOVO: e-Katalogi zakaj mi je zdej to naredu?? PIIIIIKEEEEC
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 16.7.2008 23:00:24
|
|
|
|
Šarki
|
A JE MAL DEFEKTEN??
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 16.7.2008 23:00:47
|
|
|
|
Šarki
|
no, grem v mižo čau
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 17.7.2008 15:19:28
|
|
|
|
Šarki
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 17.7.2008 15:31:29
|
|
|
|
zvesta
|
jutro, dan, večer... IZVIRNO SPOROČILO: malenaa zvesta - pa si ti ziher, da si iz Lenarta Ma, na osebni mi piše tak babe, a sem jaz tudi noseča? sem se z možem vkup v avtu pelala, pa sem se potem na njegov zic vsedla, da sem naprej peljala, pa sem v levem ovinku dobla tak čuden občutek pa naj poudarim, da sem bla ful zmatrana od službe, če ima to kaj veze
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 17.7.2008 16:41:13
|
|
|
|
Šarki
|
men se pa kolca...
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 17.7.2008 16:48:26
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi men se pa kolca... a petorčki bodo?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 17.7.2008 16:51:30
|
|
|
|
Šarki
|
ne vem.. a dam na spolnost??
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 17.7.2008 16:52:24
|
|
|
|
Pikec
|
nujno pod anonimno
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 17.7.2008 16:52:46
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi ne vem.. a dam na spolnost?? vseh 530 strani?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 17.7.2008 16:57:15
|
|
|
|
Šarki
|
PIKEC a greš radirat??
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 17.7.2008 17:21:54
|
|
|
|
Pikec
|
Kam?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 17.7.2008 17:23:34
|
|
|
|
Šarki
|
na spolnost
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 17.7.2008 17:25:01
|
|
|
|
Šarki
|
zdej sm pa palačinke zažgala k sse zezam
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 17.7.2008 17:25:09
|
|
|
|
Pikec
|
hmmmmm.. Vsak naj počisti za sabo. Sej nisem dežurna čistilka v bordelu
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 17.7.2008 17:32:40
|
|
|
|
Šarki
|
zvesta a si zdej čist not padla al kaj??
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 17.7.2008 18:20:35
|
|
|
|
zvesta
|
kam sem padla? samo mojga hecam, da bi kaj kolcala
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 17.7.2008 18:21:32
|
|
|
|
Šarki
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta kam sem padla? samo mojga hecam, da bi kaj kolcala dej še mojga nahecej
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 17.7.2008 18:22:35
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi IZVIRNO SPOROČILO: zvesta kam sem padla? samo mojga hecam, da bi kaj kolcala dej še mojga nahecej ni problema.... ti kuhaš, jaz hecam, pol pa obe zvečer vsaka na svojem kolcava
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 17.7.2008 18:24:03
|
|
|
|
Šarki
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: tanchi IZVIRNO SPOROČILO: zvesta kam sem padla? samo mojga hecam, da bi kaj kolcala dej še mojga nahecej ni problema.... ti kuhaš, jaz hecam, pol pa obe zvečer vsaka na svojem kolcava
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 17.7.2008 19:27:35
|
|
|
|
zvesta
|
adijo... tečna sem ko šus danes
|
|
|
|
Dotikanje med nogami.
пеперутка16
Moj triinpolletnik se nenehno dotika svojega lulija in noče nehati. Poskusila sem ga na različne načine odvrniti, vendar ne deluje. Rada bi, če bi mi kdo, ki je imel podobno situacijo, napisal, kako jo je rešil. Hvala.