|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 4
16.7.2008 22:25:59   
Alina_alin
Mišk, bližje bo služba, še bolj bom navdušena za 3 punčke.user posted image user posted image user posted image

VELIKO STVARI LAHKO POČAKA -
VENDAR NE OTROK.
OTROKU NE MOREŠ REČI - JUTRI.
NJEGOV ČAS JE DANES.
(Gabriela Mistral, Nobelova nagrajenka)

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
16.7.2008 22:27:56   
Alina_alin
Pandica,  dober tek! Pa jaz ti že tak zavidam - tebi kg kar dol, meni pa nič. Kak se zdaj zmeniva, kdaj to midve mal skombinirava zamenjavo? Boš potem lažje kupovala user posted image user posted image user posted image tudi zase, mislim.

VELIKO STVARI LAHKO POČAKA -
VENDAR NE OTROK.
OTROKU NE MOREŠ REČI - JUTRI.
NJEGOV ČAS JE DANES.
(Gabriela Mistral, Nobelova nagrajenka)

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1927
16.7.2008 22:33:39   
teka
alina_alin, a si ti ziher? glede zs mislim...user posted image

pandica, ti pa si kar neverjetna! skoz samo berem kak ješ in kaj vse poješ, kile pa dol...tu nekaj ne bo štimalo user posted image

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 1928
16.7.2008 22:48:49   
Jenny Anny
Čer, pri nas ni in ni zob, cel dan pa mejna vročina in obilno kakanje (beri: čist pokakan body, kratke hlače in voziček), upam da res pribuckajo kmalu ven.

Mišk nič se ne sekiraj, še celo življenje bo lahko hodila, kar naj se še nosi malo. Sicer pa se tud naša ne postavlja na noge, razen ko jo zgrabi trma.

Klaudia,  če jutr pridemo, te komot peljemo na Fužine, ker se itak vračamo po Zaloški domov, sam ni še 100% da pridemo, ker kadar rečem da prideva je zmer ena Puser posted image . No kje potem jutr Kolosej ali Kodeljevo? Bom pršla še zjutraj počekirat.

Majoli držim pesti za tale šiht, da bo za čim dlje, pa čim bližje, vožnja je sranje, jaz se tud bojim, kako bom folgala, ko bo treba nazaj na šihtuser posted image

No zdaj pa šibam pod tuš, sem cel popoldan štrihala brunarico in sem ko user posted image

< Sporočilo je popravil Jenny Anny -- 16.7.2008 22:49:16 >

(odgovor članu teka)
Neposredna povezava do sporočila: 1929
17.7.2008 0:03:44   
valči
Zdravo!

Mišk,tvoja Dona je prav zlata sredina,ne vem,če P slabo vidiuser posted image Naša še hitro ne bo imela take teže,tako da ne vem,kaj bo rekla v ponedeljek,ko ima kontrolo teže in sistematiko.
O izjavah drugih,groza,kake včasih sekajouser posted image Da je Nina debela,da ima dve bradici,močne rokeuser posted image ,v resnici je pa drobižek,proti drugimuser posted image ,ker večina so vsi močnejši od nje in vsi jo prehitijo,ki se za njo rodijo.Hoče bit šlank in pika.

Spol,joj,ko se spomnim,ko sem bila tretjič user posted image ,kako sigurna in prepričana sem bila,da bo fant.Še,ko sva šla v porodnišnico,sem mu trdila,da jaz že vem.Čez dve uri,ko sem rodila,pa sem bila res šokirana,ko je prišla punčka med nas.Joj,mi je nerodno,ker je bilo res presenečenje.Valda,da je ne menjam,za 10 fantov,kako jo imam rada.Zato se še toliko bolj jezim nase,ko sem tako mislila,da bo fant.Sem kak dan rabila,da sem se navadila.Ja,sram me je lahkouser posted image
Še morda kakšna taka,ki je bila fejst presenečena po porodu?Najbrž ne.Predvidevam.

Majoliupam,da se ti izteče po pričakovanjih.

Klaudia,prosim,za seznam,če lahko daš not.Včeraj je Nina dobila 3 nove zobke naenkratuser posted image user posted image user posted image Dva zgoraj in eden spodaj.Se mi zdi,da so ji pomagale homeopatske kroglice in Dentinox gel,sem vse kupila v Avstriji.Tiste kroglice vem,da sem sinu dajala in so zobki tud hitro šli ven.Tako,da sem presrečna za našo maliko ima že 5 zobkov.

Motorika,na višku,plazi,vstaja ob opori,na vse se potegne gor.Na posteljo,kavč,sedežno,na vozek od stare mame,ki je bil prva oporauser posted image .Vglavnem živahna je in lepo se zaigra,pridna naša pupokauser posted image user posted image Joj,bo kmalu velika,konecuser posted image ,moja zadnja bebica,se moram naužit do konca.

Mastitisa ni,tablete še jemljem.Sedaj grem spat,lahko nočuser posted image

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu Jenny Anny)
Neposredna povezava do sporočila: 1930
17.7.2008 6:51:26   
Jenny Anny
Jutro, tudi nam na seznam 2 nova zoba, je bla tud noč primerna, je jokala ko dež potem pa sem ji dala kar svečko,ker je blo prehudo. Zdaj je pojedla flašo kaše in greva nazaj spat, tako da naju žl spet ne bo 
Sorry Klaudia.

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 1931
17.7.2008 7:17:28   
VANILI
dobro jutro...
oooohhhhh
zeeeehhhh
ampakvse za srečanje, evo že rihtam sebe in pol še podmladekuser posted image

torej kodeljevo ob 10?
prosimče so kake spremembe me pokličte

lp mili

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu Jenny Anny)
Neposredna povezava do sporočila: 1932
17.7.2008 8:09:14   
tave
Ne nobene spremembe ni Vanili in zgleda da nam bo tudi vreme naklonjeno. Upam da nama rata priti pravi čas. Mi nje moj še tok opravkov naložu, tako da upam. Sej če ne me pa počakate user posted image .
Se vidimo.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1933
17.7.2008 8:09:48   
tave
Aja Vanili, če slučajno ne najdeš pa kr pokliči user posted image user posted image .

(odgovor članu tave)
Neposredna povezava do sporočila: 1934
17.7.2008 8:25:37   
*kinnie*
Dobro jutro.

Mi smo spet lepo spali, tako da sem danes super volje....
pa še na obisk gremo k botri od obeh, sem prav vesela, ker je to ena super ženska in se prav veselim malo poklepetat z njo

Valči, jaz sem bila v prvo prepričana da bo fantek, vse tja do morfologije, in ko mi je povedala, da je punčka, sem jo samo gledala....saj veš kako je, če se sam v nekaj prepričaš....danes sem tako ponosna na svojo punco,...se ne da povedat.

(odgovor članu tave)
Neposredna povezava do sporočila: 1935
17.7.2008 8:27:15   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: valči
Včeraj je Nina dobila 3 nove zobke naenkratuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image
To pa ni kar tako....po mojem bo pri nas podobno, ker še vedno čakamo na prvega zobka...

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 1936
17.7.2008 8:42:30   
noa1
Dobro jutro!
jej jej kakšna noč. Mala je včeraj zakuhala in sem ji namerila 38,8Cuser posted image , ampak razpoloženje pa ni bilo spremenjeno, le malo bolj mirna je bila kot drugače. Zvečer potem ni hotela zaspati in se je celo noč zbujala. Enkrat vmes (niti ne vem kdaj) je imela žurko na najini postelji in se je spet ene pol ure vstajala ob najinem vzglavjuuser posted image user posted image  Vstali pa sva tudi že okoli 7.30.
Tako tisti zeeeeeeeh od VANILI....se ti kar pridružujem.
No danes je spet vse OK in ni vročine, pa zobkov tudi ni user posted image user posted image . Jaz pa sem bila včeraj prepričana, da bodo danes ven pogledali.user posted image user posted image user posted image

Lepo se imejte na srečanju/jih

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1937
17.7.2008 9:37:07   
Klaudia
kasija - dobila sem recept za tičino maso, ki ne vsebuje gumija: http://indorecipe.com/archives/recipe.php?recipeid=5908 , res simpl

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 1938
17.7.2008 10:03:10   
mehurčica
Dobro jutro! Bom bolj kratka, ker greva ven.

Sva bili že v Leclercu, ker sem si šla menjat nekaj. Mi je mama dala za roj.dan ene hlače(S številko - tako da morem kakih 5kg skuhšat, da mi bodo lepo pasale....pa jih namerno nisem menjala za večje) in majco. Pa mi je majica bila preveč roza, tako da sem si vzela še eno trenerko spodnji del, ker imam same grde, raztegnjene, uničene. Ati pa mi je dal 50€, tako da jih bom šparala, če nam bo kaj zmanjkalo za morje. Lahko bi si končno kaj za oblečt kupila, ampak na morje bi pa še bolj rada šla.

Noa1, kaj pa te z Ajšiko? Kaj dlesni so že napete in se že vidi spodaj zobek? Pri Eni še nič ne zgleda.user posted image Pa je včeraj s tako lahkoto zmazala kornet.

Mišk, nič se ne sekiraj glede teže!

....se opravičujem, da sem nekatere ven spustila....ampak morem it...

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 1939
17.7.2008 14:33:11   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: majoli

Po razgovoru smo pa šibali k P, kjer je Maškotu spet tako močno kožico dol vlekla, da je tulil in se kar stresal od vsega hudega. A je res tega treba? No, potem so mu vzeli še kri in je spet jokal. Meni se je pa srce paralo. Tu mač, jaz res ne vem kaj bi naredila, če bi moj otrok resneje zbolel. Kasneje je pa še doma nekajkrat pretresljivo jokal in nimam pojma zakaj. A ga lulček boli, ko lula? Ker, ko sem se ga dotaknila, je začel pojokavati.

Tega se ne dela, saj si dečki sami v razvoju skozi igro vlačijo kožico gor in dol in sigurno ga je bolelo in peklo ko je lulal. Butasta Puser posted image user posted image user posted image

Mi pa spimo sicer malo bolje, ampak enkrat na noč mora splezat na mene in potem zaspat, nato ga pa lahko spet odložim v njegovo posteljo. Tako kot je ena napisala, če druga ne glede kvasa, vsaj prvo rundo malo dlje spiuser posted image user posted image

(odgovor članu majoli)
Neposredna povezava do sporočila: 1940
17.7.2008 14:37:01   
mama06
noa1 imaž ZSuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 1941
17.7.2008 14:55:27   
*kinnie*
Majoli, joj ubošček mali.....user posted image user posted image ...seveda ga peče ko lulauser posted image

Jaz sem P spraševala o tem, pa mi je rekel, da mora kožica dol do 3 leta, da šele potem ukrepajo. Svetoval mi je, da poizkušam  po vsakem kopanju. Pri našem ne gre še nič  dol...pa tudi po kopanju mi ne uspe nič raztegniti, ker se njegov cic matic "skrije".

Je pa P rekel, da so včasih na veliko OP, zdaj pa ne več.

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 1942
17.7.2008 19:07:59   
Kasija
Na srečanju je bilo super, kot vedno.  Prav fino vas je bilo vse videt.

klaudia hvala za recept. naša hiša je druga ko prideš po cesti mimo šole in potem blokov. pa pridi še na kakšno srečanje na kodeljevo. naslednji teden mogoče?

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 1943
17.7.2008 19:15:14   
nova10ka
ojla, smo prišli danes iz morja in tamala spi ko top. sploh ne vem kaj naj naredim al naj ji pustim da spi celo noč ali naj jo grem zbujat????

vas grem mal prebrat, ker sem vas zadnje čase bolj ali manj samo z enim učem gledala user posted image

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 1944
17.7.2008 19:22:47   
Kasija
klaudia sem spremenila album s fotkami hiše v javen in ga lahko pogledaš tukaj - da boš ob naslednjem sprehodu vedela katera je user posted image Sicer so fotke od notri stare en mesec ali celo v4eč, tako da je zdaj že čisto drugače. Ampak zunaj je bilo že itak dokončano.

< Sporočilo je popravil Kasija -- 17.7.2008 19:26:35 >

(odgovor članu nova10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1945
17.7.2008 19:28:54   
Kasija
nova10ka wb

Moj otrok nič ne pije. Sem zdaj poskusila z mlekom, pa je nekaj pšopil, ampak še premalo. Kaka pa ko male kozice vse v bobkih. Ampak pit pa noče. Kaj naj? Saj občasno ga prisilim, samo to se mi zdi kruto.

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 1946
17.7.2008 20:02:55   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: Kasija

Moj otrok nič ne pije. Sem zdaj poskusila z mlekom, pa je nekaj pšopil, ampak še premalo. Kaka pa ko male kozice vse v bobkih. Ampak pit pa noče. Kaj naj? Saj občasno ga prisilim, samo to se mi zdi kruto.

Kaj pa mu daješ za pit. Sama sem ugotovila, da veliko manj popije če ji dam vodo ali čaj, kot zelo zredčen sok. ( 50ml soka in skoraj 2dcl vode )

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 1947
17.7.2008 20:27:23   
mama06

IZVIRNO SPOROČILO: Klaudia

IZVIRNO SPOROČILO: Kasija

Kaj pa mu daješ za pit. Sama sem ugotovila, da veliko manj popije če ji dam vodo ali čaj, kot zelo zredčen sok. ( 50ml soka in skoraj 2dcl vode )

Najin pa samo vodo in nič ne sme bit zmešano notuser posted image user posted image

Kasija - lepo gnezdece si ustvarjate. Čestitkeuser posted image user posted image

kasija in kakanje - poskusi namočit/prekuhat suhe slive in potem daj tisto za pit. Ne rabi dosti, pa bo pomagalouser posted image

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 1948
17.7.2008 20:27:30   
majoli
Helou!

Bravo Ninauser posted image !

Eno user posted image za vse, ki jih mučijo zobki.

Tudi jaz sem že od mnogih slišala, da njihove P ne vlečejo dol kožice, ampak Maksova je prepričana, da je to potrebnouser posted image . HB je danes počutje mojega pišota zelo ok. Cel dan je bil v formi; se igral s svojo sestrično, stalno nekaj pripovedoval, spoznal mojega novega šefa...

Ja, ponosna povem, da sem bila izbrana in dobila službo za nedoločen čas, kar je v mojem fohu res težko. Ful, ful sem vesela in hvala vsem vam za spodbudne besede user posted image .

Vanili, good luck jutri!!!!!!!!!!!

user posted image Ali ve spodbujate svoje user posted image , da hodijo? Jih postavljate na nogice in jih motivirate, da delajo korake?

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 1949
17.7.2008 20:30:57   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: majoli

Ja, ponosna povem, da sem bila izbrana in dobila službo za nedoločen čas, kar je v mojem fohu res težko. Ful, ful sem vesela in hvala vsem vam za spodbudne besede user posted image .

user posted image user posted image user posted image ČESTITAMuser posted image user posted image user posted image

user posted image Ali ve spodbujate svoje user posted image , da hodijo? Jih postavljate na nogice in jih motivirate, da delajo korake?

NE! V razvojni to strogo odsvetujejo, saj se otrok le tako, da sam shodi nauči tudi pravilno padat in je kasneje manj poškodb.

(odgovor članu majoli)
Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kako se znebiti dude?
пеперутка16

Moja hči (23 mesecev) uporablja dudo samo ponoči, ko gre spat. V vrtcu so jo od dude odvajali s popoldanskim počitkom, zato mislim, da je čas, da se dude popolnoma znebimo. Kako ste otroku pomagali, da se je znebil dude?

Dudo smo postopoma krajšali s škarjami, dokler se otroku ni začela gnusiti. (50%)

Nekega dne smo preprosto rekli, da je nekdo vzel dudo. (0%)

Nekaj tretjega - napišite v komentarje. (50%)

Število vseh glasov: 2

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!