Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
....

ampak letos pa se ne bo
toliko UZjev, bi sigurno šla spet k njej
...
,jaz bi ti tud rade volje odgovorila,ampak nisem nikoli šla na samoplačniški uz tu v Mb.Vse kar je bilo,je bila nuhalna v Domžah.
si je danes zaželel krompirjevo solato...in jaz dam lepo kuhat krompir in...seveda.... čvekam na rr..... nakar sedaj slišim neke čudne zvoke...in moj krompir že čisto brez vode se čmradi tam na štedilniku
..... še sreča, da sem si laptop v kuhinjo prinesla, ker drugače
...ne morem dat kot link gor
nič ne skrbi, to vse skupaj še ne pomeni, da imaš sladkorno. Ti si naredila samo ta hiter test, ki naredi samo prvo selekcijo, pa če je to bilo na meji, se nič ne boj in ne sekiraj. 100g test bolj natančno pokaže, kje je problem. Ker se vidi, ali ti samo prehitro poraste glukoza po obroku ali je na splošno višja. Tisto prvo se da zelo fino z dieto uravnavat, pa glede na to, da nimaš več dosti do konca
pa ne bo čisto nič narobe, če boš vzdrževala normelen nivo glukoze. Lahko ima malo večji obseg trebuščka zaradi viška sladkorja. Če pa sladkorna ni regulirana, pa lahko ima
OK, službeni so itak čisti, tu ni kaj. Imam pa še ene dohodke, od katerih se prav tako plačujejo davki in prispevki, pa ne vem, če mi jih bodo hoteli upoštevat
Na CSDju mi je rekla, da še niso imeli takega primera, čeprav - pazite to: te dohodke mi ravno CSD plačuje
bi bilo tud Lara ime .... men je to ime tolk
... po moje bo marsikatera septembrka, ki ima rok v začetku septembra postala avgustovka... tko pač je... tud mene lahko preseneti in rodim npr. 14dni prej, pa se bi mogla kao štet med avgustovke....