lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: gloria lana 17 sladkor je 8.8 da je na meji mi je pa povedal moj gin.jaz sploh ne vem kolk je meja.... ..... jaz sem pa na prejšnjem testu imela 4,4..., pa mi je rekel gin, da se od 6 dalje gleda v .... ......sem pa malo pred tem šla, ko so bile tiste meritve za holesterol, sladkor in pritisk.... za foro tja, da vidim kako in kaj, ker še nisem vedela kdaj bom dajala kri v bolnici, pa sem se še večer pred tem fajn basala z grozdjem, ki vsebuje kar dosti sladkorja...pa sem imela pol vrednost 4,6..... ...grem pa čez 14 dni na odvzem in me prav zanima kako bo..... Zdaj, ko sem na dieti je meja 6.5, če je čez je že preveč sladkorja. Gloria ti pa si vrjetno dala kri na tešče, takrat sem tud jaz imela 4.3. Jaz drugače nimam sladkorne, sam v nosečnosti sem jo dobila, ker mi nagajajo hormoni in mi telo ne proizvede dovolj velike količine inzulina. Sem pa danes imela v urini preveč ketonov, sem prezgodaj jedla večerjo in potem sem šla kr spat, naj bi pojedla še povečrek, sam mi ni blo nekako do njega. Očitno se moram držat navodil kot pijanec plota, ker če se ne, se mi to takoj maščuje.