|
RE: September 2008, 3. del 26.7.2008 4:49:37
|
|
|
|
amor real
|
večeeeer, jutrooooo, BOOOO kako se pozdravi v tej uri Jaz ne morem več spat. Včeraj sem bila cel dan aktivna in moja kartica Activa mastercard tudi . Ugotovila sem, da nimam dovolj body-jev za Pikca, ko se oblačijo ob strani s pritiskači, ampak imam kar nekaj takih, ko se ful razširi del pri glavi in zapenjajo se med nogicami, ampak baje naše patronažne v KP niso ravno zadovoljne s takimi, isti problem je tudi pri pajackih, baje. Zato sem šla včeraj v BABY CENTER, ampak tam imajo razprodaje poletnih cunjic in kaj drugega je že težko najti. Body-jev sploh z dolgimi rokavi niso imeli. Kasneje sem šla tudi v Trst in tam je najin dobil še dodatne 4 pajacke, ampak res take lepe in še popusti so bili, povprečna cena za pajacka je bila cca. 13 EUR, kar se mi je zdelo solidno. Jaz sem zbirala bolj take nežne barve, nakar moj ponosno privleče v nakupovalno košaro, pajacka takega živo rumeno - zelenega na ŽABE . To pa zato, ker jaz njega kličem ljubkovalno "žaba" in pravi, če je že on žaba bo njegov sin sigurno tudi delno mala žabica . Tako, da postajamo že počasi taka mala žabja družinica . Jaz danes začenjam 32. teden in kar ne morem verjeti kako čas beži !!! Res, ko se spomnem koliko časa sva čakala na najin in koliko krat sva bila , ko ni in ni ratalo. Potem pa se je zgodil tudi najin DOBESEDNO ĆUDEŽ . Dobro, da me moj sexy bušček in brce pod rebra spomnejo, da je vse to res in da bova RES kmalu v naročju imela svojega težko pričakovanega . Ah, zdaj postajam že preveč čustvena, ampak saj veste HORMONČKI . Sedaj pa grem prebrat za nazaj kaj vse ste včeraj načvekale. CIAO
|
|
|