kekec in mojca
|
Blacky, kaj misliš, koliko si jaz načrpam iz dojke? Toliko kot ti!!! Brez skrbi, mleka ni zmanjkalo, mala je vse pojedla. Ti jo kar pristavljaj, pa bo. Če ti pet minut vleče iz ene dojke, je sita!!! Glej, če te skrbi, koliko mleka imaš, si ga ne črpat, s tem si boš vse skupaj samo zapocala! Edini pokazatelj, ali ima otrok dovolj mleka, je tehtanje pred in po podoju! Črpanje ni enakovredno dojenju, pri dojenju se ti sproži izcejalni refleks, kar se ti pri črpanju ne. Ne vem, če si prebrala moje poste, ko sem tudi jaz na začetku jamrala, da imam malo manj mleka - glej, čez dva dni je bilo bolje. Količina mleka se še zdaj uravnava, saj bo kmalu bolje, boš vidla! Samo ne si tega delat, da si meriš količino mleka s črpanjem... En dober nasvet... ki je meni pomagal... Mamica čaj od Patra Ašiča. Dobiš ga v trgovini sonce, tista trgovina z zdravo prehrano v bližini H&M v centru mesta. Samo potem pazi, ker se dobi ful naval... pa prsi postanejo boleče in velike... Meni je pomagal tudi čaj za dojeje od Alete, ampak ta Mamica čaj je še boljši. Tako mimogrede - veš kako mali je Tejin trebušček? Toliko mleka, kot ga imaš je čisto dovolj. Tinetu v P niso dajali več kot 25 ml adaptiranega mleka!
< Sporočilo je popravil kekec in mojca -- 30.7.2008 10:09:32 >
|