miracleme
|
Jutro, pupe... Pravkar sva prišla s tamalim s pregleda - kot kaže ima začetek angine, dobil je antibiotik. Zdravnica se je iz srca nasmejala z njim. Ko ga je že pregledala, ji je ta rekel: "sedaj pa preglej še mojo mamico". Ona pa mene brž po trebuhu poboža, češ, da pogleda dojenčka. Potem pa slišiš njega: "ma ne, njo pa ritka boli". Joj, joj, nisem mu razlagala, da imam hemeroide, temveč, da me boli ritka. Je pa tip otroka, ki ga vse zanima, pa tudi vse pove. Ko sem ji razložila, da sem fasala hude hemeroide se je začela tako smejat, rekla je, da smo ji še dan polepšali. Za hemoroide so mi v lekarni dali neko novo mazilo Hemoclin, ki je baje prav za nosečnice - tako naravno, pa tudi ceno ima kar lepo - 17 EUR. Ni važno, le da bi pomagalo. tejci01: prav res bi se lahko kaj videli. Še najboljše bi bilo, da bi se dobili pri mladoporočencih. Tudi mi trije gremo na dopust takrat kadar vidva. Lahko bi se dobili kaj ta vikend ali drugi teden. Sicer sem sedaj na negi, grem pa že popoldan za par uric delat, ker morem do jutri DDV oddat. Upam, da nam boste kmalu sporočili lepo novico o rojstvu....držim pesti za njo, da bo vse ok. Aja, tudi meni diši sladko vsako jutro, zato sem si včeraj spekla metko-kuglof po domače, pa ga že pol manjka . Lepo se imejte
|