sayuri
|
naty, jst sem se včeraj spravila malce masirat Lovra po kopanju. MAlo losjona od Mustele sem si vtrla v dlani in ga nežno po nogicah masirala. Joj, kako je užival. A kaj, ko je bila že Zara na vrsti in je že protestirala . Tudi meni je Filip po kopanju že ob 19h bil pripravljen za nočno spanje. Sicer ne vem točno, pri katerem mesecu. NA začetku sigurno ne. Pri kakih treh, štirih mesecih, se mi zdi . Mi zdajle nimamo še nobenega ritma. PA bosta kmalu en mesec stara. Nell jaz imam tudi banjico za kopanje - sicer na stojalu (naty - res služijo na vsakem vogalu ). Sem pa imela prvič samo banjico brez stojala in sem jo prav tako na klubsko mizico postavila. Zdaj pa te mizice nimamo več, tko da smo stojalo kupili. Fajn nakupuj. Oddete se mi zdi, da je rekla, da se bo javila, ko pride iz P domov, a ne? O nyni84 tudi ni še nobene novičke? sandra123 pravi, da se še nič ne dogaja. DA ravno čaka vizito in da sta se našli z Rysso. Zdaj jima ne bo dolgčas Muklla, lepa in kratka porodna zgodba . Kako se kaj imate s Špelo? cebrca, bogi Ivan. Je že moral občutit to nesnago od komarja . KAj si ga potem s čim namazala? Mi imamo kar tisto zadevo v vtičnici vklopljeno - joj, kok se že reče, no? Sem pozabljiva lana777 tudi jaz te moram potolažit, da CR ni tak bavbav. NAjbrž se sponiš, kako je bilo mene strah. PA se je izkazalo, da sploh ni nič takega. Kar pogumno košuta ti boš tudi kmlau na vrsti . Si pridna, ker lepo čakaš in nič ne prehitevaš. Neža7 lepa mamica, lepa princeska . Vidim, da uživate v naravi. Amelia, glede CTGja ni pravila. JAz sem ga v prvi nosečnosti imela samo enkrat in to na PDP - tistio dan, ko sem rodila. Zoja Miša kako si kaj? Zdaj verjetno znaš že vse napisane reklame v P na pamet, a ne? JAz sem milijonkrat v P prebirala hišni red na stenah, pa reklame, pa požarni red....
|