|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 4.del
6.8.2008 8:11:17   
naty13
Sayuri jaz sem Nejca skopala, po kopanju sem ga mal na previjalni mela v bodiju in žabcah, sva mal telovadla, potem pa pojedla in je počas zaspal. Z Nejcem res nisem mela nikakršnih problemov. Ob 19h je spal za noč. Bomo videli, kako bo pri Joštu, ko ga bom zvečer kopala. user posted image  Jaz tudi Joštu dajem ponoči flašo, ta čas, da jo user posted image  pripravi, pa ga dojim, da ni take sirene. Pa da vsaj mal pri meni poje. Ga moram pa lovit, ker je tolk živahen. user posted image

Nell boš videla, kako bo šlo 14 dni hitro mimo, sploh če te kaj prehiti - slog avgustovk. user posted image user posted image user posted image  Kopala bom v banjici, sem tudi prvič. Banjico sem pa dala na eno klubsko mizico in je bilo ravno prav veliko. Sem pa gledala stojala, pa me je cena 25eurov na rit vrgla. user posted image user posted image user posted image  Povsod služjo. user posted image

Buhtlčk kako pa si tiuser posted image  Še kaj zatekašuser posted image  Verjetno se pa dobro počutiš in si še vedno kot user posted image

pa pa

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 576
6.8.2008 8:31:58   
košuta
Jeee! Pa imamo še nekaj novih avgustovčkov! user posted image user posted image user posted image

Erin, Daja27 - Čestitke ob rojstvu sinčkov še tukaj! user posted image user posted image user posted image user posted image

Nell - Ti se kar počasi sprehajaj po trgovinah, da ne boš kar v Lj P ostala. user posted image  Tosamo boš pa res težko zgrešila, če se bosta peljala po stari cesti... user posted image

Zoja Miša - A se še držiš, al si dala dovoljenje pupi, da se spoznata v živo? user posted image user posted image user posted image user posted image

14.8.2008 Teodor

Miklavž je radodaren mož - že drugič nam je prinesel +! Naslednje leto bom decembra za vsak slučaj šla nekam, kjer Miklavža ne poznajo;)

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 577
6.8.2008 8:33:05   
sayuri
naty, jst sem se včeraj spravila malce masirat Lovra po kopanju. MAlo losjona od Mustele sem si vtrla v dlani in ga nežno po nogicah masirala. Joj, kako je užival.user posted image A kaj, ko je bila že Zara na vrsti in je že protestirala user posted image . Tudi meni je Filip po kopanju že ob 19h bil pripravljen za nočno spanje. Sicer ne vem točno, pri katerem mesecu. user posted image NA začetku sigurno ne. Pri kakih treh, štirih mesecih, se mi zdi user posted image . Mi zdajle nimamo še nobenega ritma. PA bosta kmalu en mesec stara.
Nell jaz imam tudi banjico za kopanje - sicer na stojalu (naty - res služijo na vsakem vogaluuser posted image ). Sem pa imela prvič samo banjico brez stojala in sem jo prav tako na klubsko mizico postavila. Zdaj pa te mizice nimamo več, tko da smo stojalo kupili. Fajn nakupuj.user posted image

Oddete se mi zdi, da je rekla, da se bo javila, ko pride iz P domov, a ne?
O nyni84 tudi ni še nobene novičke?

sandra123 pravi, da se še nič ne dogaja. DA ravno čaka vizito in da sta se našli z Rysso. user posted image user posted image user posted image  Zdaj jima ne bo dolgčas user posted image
Muklla, lepa in kratka porodna zgodba user posted image . Kako se kaj imate s Špelo?
cebrca, bogi Ivan. Je že moral občutit to nesnago od komarjauser posted image . KAj si ga potem s čim namazala? Mi imamo kar tisto zadevo v vtičnici vklopljeno - joj, kok se že reče, no? Sem pozabljiva user posted image
lana777 tudi jaz te moram potolažit, da CR ni tak bavbav. NAjbrž se sponiš, kako je bilo mene strah. PA se je izkazalo, da sploh ni nič takega. Kar pogumno user posted image
košuta ti boš tudi kmlau na vrsti user posted image . Si pridna, ker lepo čakaš in nič ne prehitevaš. user posted image
Neža7 lepa mamica, lepa princeska user posted image . Vidim, da uživate v naravi.user posted image
Amelia, glede CTGja ni pravila. JAz sem ga v prvi nosečnosti imela samo enkrat in to na PDP - tistio dan, ko sem rodila.
Zoja Miša kako si kaj? Zdaj verjetno znaš že vse napisane reklame v P na pamet, a ne? user posted image user posted image  JAz sem milijonkrat v P prebirala hišni red na stenah, pa reklame, pa požarni red.... user posted image user posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 578
6.8.2008 8:33:33   
anita goitan
jutroooo,

ooo kaj čitam:
daja27 čestitke za Leonauser posted image user posted image user posted image user posted image

Erin, čestitke za Tilenauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sedaj vsa šibam čitat

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 579
6.8.2008 8:33:44   
matejchi
nell mi smo pa kopanje prakticirali tako (oz. ga je babica), da je kar košaro za umazane cunje dala v bano, vmes eno brisačo, da ne drsi in pol banjico. Pa je dober funkcioniralo. Tako, da ne rabiš nobenega stojala.

Erin, čestitke! Tilen je zamujal, ker je vedel, kako mu bo ime... hehe, luštno ime, ravno tamal mi je razlagal, ko je prišel iz morja, da je imel dva prijatelja Tilenčka na morju.

Jaz pa proti CTG-ju maham, komaj mi je uspelo si še glavo oprat, mater kako je težko, če si "velik". (okrogel ja)

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 580
6.8.2008 8:35:38   
sayuri
Dnes imajo pregled:

06.8. - LenaG
06.8. - betty
06.8. - matejchi
06.8. - ČebelicaMaja
06.8. - pingo80

Dobro opravite, punce user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 581
6.8.2008 8:35:55   
matejchi
Če te pič komar, se mi mažemo kar z oljem 31 od Justa.
Moj pravi, da nuca.

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 582
6.8.2008 8:39:14   
buhtlčk
naty moje nogice so še vedno bolj hlodki, pa nč zato, bo šla pol vsa ta voda ven. Teli tvoji rožici se zmer nasmejem. Jah zadnji teden mal manj rožicasta, ker mi na živc očitno nekej mali pritiska in me boli v desnem kolku pa cela noga dol in v desni rami in valda cela roka, včasih izmenično včasih hkrati. Sme pa pridelala celo malo rjavkastega izcedka in (vsaj zdi se mi) en popadek dans ponoč - bravo zame user posted image . U glavnem jst bi pa tud zj že šla, najhujš je u bistvu tukej vsake pol ure brat kera je spet rodila, ker me pol toooolk prime, da jst tud!! :)
Me pa veseli, da je u bistvu z vsemi vse ok, tko pozitivno, pa taki lepi otročki so vsi po vrsti.
Aja, se strinjava z mojim dragim, da si za tvoja fanta izbrala res najlepša imena. Oba sta bla pr nama tud v izboru, čeprov zmagal je pa ta tret.

Zj pa hitr refrešat stran, da vidim, če je še katera rodila user posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 583
6.8.2008 8:42:16   
anita goitan
super vas je brat, predvsem te debate glede kopanja, uu komej čakamuser posted image
Jaz sem uredu, ma sej sem itak vednouser posted image in pred torkom če se nič prej ne zgodi se verjetno ne grem kazat, no bom videla, mogoče v petek mahnem na ctguser posted image babca je rekla da bi blo fino še 1x ta teden rr merit, ma alora jaz si ga 4x na dan, pa tud večkrat, prav ekspirimentiram s temuser posted image in je bp!

sayuri in naty s čim kopata otročke? S trdim milom? Nabavila sem si ga od Mustele, samo to, sedaj čitam da sayurin Lovro uživa v masaži, mogoče bi blo res fajn imet tudi losjon, sayuri a to jer ollje za msažo od Mustele???

sandra123 držim pesti, kmalu bo tvoj dan!

zoja miša kako kaže današnji ctg?

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 584
6.8.2008 8:43:37   
čipka
Daja27 in Erin-čestitike tudi z moje strani za sineka!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

obiiiiiiiiilo cartanja želim!user posted image

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 585
6.8.2008 8:47:55   
Krysia
Ooooo, kaj jaz berem user posted image user posted image

Daja27 in očka, čestitke za Leona user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Erin in očka, čestitke za Tilna. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdej pa velik božanja, crkljanja pa kakšnen mal daljšši interval spanja ... ko si pa mal opomoreta, pa seveda pričakujemo opis dogodkov user posted image

Sayuri bo imela pa delo s seznami user posted image Al boš počakala še kakšno urco, če še kakšna rodi? user posted image

Punce, ki imate danes pregled, dobro opravite!

Amelia, kar se tiče CTG, je pri meni isto kot pri tebi - PDP imam 23.8., pa se še nisem srečala s tem čudom user posted image . Mogoče pa jutri na pregledu ... user posted image Se mi pa zdi, da je to odvisno od G - eni ga delajo šele na PDP pa potem, če greš čez rok, eni pa že prej. Mogoče je tudi odvisno od tega, a se pri tebi že "kaj dogaja" al ne - če te nič ne špika pa ne tišči pa ne matra pa če se dobro počutiš, potem mogoče pač tega ne naredijo al kaj? No, samo ugibam ...

Zoja Miša, kako je s tabo? Dobro, da imaš net v P, ti vsaj malo hitreje mineva čas ... Upam, da si v redu in da sta s tvojo bejbo sklenili dogovor, kdaj pride ... Pa da te ne bo do takrat preveč matrala ... Ti samo počivaj in se nam kaj oglasi, da bomo vedele, da si ok.

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 586
6.8.2008 8:51:37   
sayuri
anita goitan jaz sem sicer kupila trdo milo od Bubchna - niso imeli v naši lekarni od Mustelle, pa tega mila niem še uporabila, MAla dva  namilim kar s tekočim milom - gelom od Mustele. Je tud patronažna rekla, da je talče Mustela super. Mimogrede - tudi v porodnišnici Postojna uporabljajo Mustelo.  Saj ti bo patronažna pokazala prvič - otročka namiliš zunaj - na previjalni. Potem pa ga skopaš (splahneš ) v banjici. Zmasirala sem pa z losjonom za telo. Ni nič kaj posebmo za masaže. MAlo tega losjona sem si v dlani utrla, da ni bilo mrzlo in potem sem masirala. user posted image

Zdajle se pa Zara zbuja. Se mi zdi, kot bi imela malo zamašen nosekuser posted image

(odgovor članu čipka)
Neposredna povezava do sporočila: 587
6.8.2008 8:52:58   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: Krysia

Sayuri bo imela pa delo s seznami user posted image Al boš počakala še kakšno urco, če še kakšna rodi? user posted image

JA, bom počakal do popoldne user posted image . Zihr bo še kakšna štartala v porodno user posted image

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 588
6.8.2008 9:00:58   
naty13
Anita jaz imam od Bubchen-a trdo milo in mandljevo olje. Saj z milom naj bi ga enkrat na 14 dni umival, drugače samo z vodo. Tako mi je rekla patronažna pri Nejcu.

Buhtlčk pol pejt pa čimprej rodit, da vidim katero je tisto tretje lepo ime, ki je zmagalo. user posted image user posted image user posted image user posted image

Sayuri, a imaš katero na sumu za rodit. user posted image

Nyna84, kje si? Že cartašuser posted image

Andrejaboris kako pa je kaj pri tebiuser posted image  Se kaj dogajauser posted image

pa pa

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 589
6.8.2008 9:03:22   
sayuri
Nič ni še z zbujanjem user posted image .

NA hitro še nekaj sličic user posted image

Zara

user posted image

Lovro

user posted image

Filip & Lovro & Zara

user posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 590
6.8.2008 9:07:17   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Nič ni še z zbujanjem user posted image .

NA hitro še nekaj sličic user posted image

Zara

user posted image

Lovro

user posted image

Filip & Lovro & Zara

user posted image

Ma ku so luštni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , Lovro je ful od sončka, mislm tako lepo rjavo polt ima.

naty daj naredi nam še ti mal luštov, pejd hitro mal zaspančka Jošta pofotkat, prosimuser posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 591
6.8.2008 9:18:07   
LinaK
daja27, čestitke ob rojstvu sinčka Leona!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Erin, čestitke ob rojstvu sinčka Tilna!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil LinaK -- 6.8.2008 9:23:28 >

Neposredna povezava do sporočila: 592
6.8.2008 9:18:30   
astrea
DJ

user posted image user posted image user posted image daja27 in erin čestitke za fantkauser posted image user posted image user posted image

wauu sayuri, kook so lušniuser posted image user posted image

(odgovor članu daja27)
Neposredna povezava do sporočila: 593
6.8.2008 9:24:07   
anaya
Jutro pupe...

Najprej čestitke Erin ( pa je za tabo) in Daji27 za novi zvezdici..... letos bo nebo polno ( če tisto drži da je za vsakega ena zvezdica)...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zanima me če trdenje trebuha spada med popadke (al vsaj priprave na popadke) al je pač kr nekaj..... ker se meni to zdaj zelo pogosto dogaja, tak pritisk v trebuhu, pa pol čist trdi postane ( enkrat me bo razneslo) pa pol čez kako minuto popusti.... pa ne vem kaj naj si s tem začnem, ker boli (pa razen čudnega občutka) ne.

Neposredna povezava do sporočila: 594
6.8.2008 9:30:47   
naty13
Še Jošt.

Sveža fotka

user posted image

Tudi buden sem

user posted image

pa pa

(odgovor članu astrea)
Neposredna povezava do sporočila: 595
6.8.2008 9:32:23   
naty13
Anita sem te ubogala. user posted image user posted image user posted image

Sayuri so vsi trije ful luštni. Cukri. user posted image user posted image user posted image

Zdej bo pa mislim, da treba za papat dat našmu fantu. Upam, da se ne premisli, zato hitro grem.

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 596
6.8.2008 9:43:57   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: naty13

Še Jošt.

Sveža fotka

user posted image

Tudi buden sem

user posted image

Krasen!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sam men izgleda večji od 51cm, kolk je že velik?

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 597
6.8.2008 10:03:16   
Krysia
Joj, kok so luštkani tile vaši otročki ... Bom šla kr rodit user posted image , da še jst dobim enga takega user posted image user posted image .

Tole vam moram še povedat - sem zjutraj pozabila: včeraj sem gledala Preverjeno na TV (če pa ni blo nič pametnega) in je bil prispevek o slabih in dobrih tekstih v glasbi ... in kaj mislite, na katere komade je moj user posted image začel brcat?? Ja, na Turbo Angels in podobno ... Joj, kakšen okus za glasbo ima / bo imel user posted image user posted image user posted image   Moj user posted image se je pa ful smejal in je reku, da bom pač morala svoj glasbeni okus spremenit, če bom hotla otroka zamotit z glasbo user posted image . No, zdej pa mam user posted image . Najbolš, da mu začnem predvajat svoje CD-je, mogoče se ga v zadnjih dveh tednih še kej prime user posted image

Fajn bodte pa naj vam ne bo prevroče!

Neposredna povezava do sporočila: 598
6.8.2008 10:07:48   
buhtlčk
Krysia moj pa na Slapove user posted image
Sej ne rečem, vsak ma svoj okus, sam glede muzike bi mi bil pa res lah bolj podoben no...

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 599
6.8.2008 10:08:17   
naty13
Evo, mi smo skopani. Teža na žalost ni šla od sobote od odusta iz P nič gor. user posted image user posted image user posted image  Še vedno imamo 2980guser posted image user posted image user posted image  Pa saj mali nekaj poje, pa mu ne gre goruser posted image user posted image user posted image  V petek se ponovno tehtamo in kopamo. Upam, da bo kaj bolje. Je ravno prišla, ko sem mu za papat naredila, potem ga je pa na hitro skopala, ja pol pa na flaši zaspal Pojedel 50ml Novalaca in zdej spimo. user posted image  Pa ne morem in ne morem ga zbudit za papat. kar spi. Ne vem, kako naj ga. Še previjam ga, pa se mi ne zbudi. user posted image user posted image user posted image user posted image  Sicer je rekla patronažna da v P na hitro tehtajo, pa še kazalec niha in je na približno. Je rekla, naj se ne sekiram, da bo ta tehtnica bolj točno pokazala. Se bo v petek videlo.  Me je prav v slabo voljo spravilo. user posted image

pa pa

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako zunanji zvok vpliva na otroka v trebuhu?
Če nosečnica posluša klasično glasbo, najbolje Bacha, bo njen dojenček umirjen, inteligenten, močnejši in bo hitreje raz...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Pranje ritke.
пеперутка16

Ali vaš mož preoblači otroka, mislim pranje ritke in menjavanje plenic?