|
RE: September 2008, 3. del 9.8.2008 21:48:18
|
|
|
|
*zoe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you Drugač se je pa coko javla in sporoča,da je zdej ok in se ne odpira več in računa,da gre v ponedeljek domov.Zahvaljuje se vam za srečkote za srečo in nam sporoča,da se držimo,da naj počivamo in se putimo razvajat. super!!!!! Tudi jaz tako pravim Tasha23 drži se Kahlo - ja bi te res lepo prosila, če bi mi tvoj lahko prinesel to robo iz Ikeje, seznam je pa isti kot je bil. Se ne bom nič novega spomnila obljubim Pol imaš pa orng bejbo noter , bo prava punca. Mene je tudi včeraj začelo nekaj matrat, pa zvijat po trebuhu gor, dol pa križ bolet, pa vse je začelo zgledat, ko da dobivam popadke Pol sem šla počivat in sem cel dan ležala, pa ni hotelo nič popustit, pa še ponoči mi je blo čudno. Sem rekla mojemu da mora biti na vse pripravljen. Danes zjutraj - groza še slabše, tko mi je vse dol tiščalo, pa bolelo, pa križ, .... cela veselica, ampak sem si rekla, da dokler ne bo kaj konkretnega, da ne grem v P. No, po celodnevnem ležanju in jamranju se sedaj počutim malo bolje, samo ni še ok. Bomo videli kaj bo jutri. Zgleda da je nekaj v zraku Kaj bo šele drug vikend ko je luna, pa mrk,... še večja veselica.
|
|
|