|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 4
11.8.2008 10:37:59   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: majoli

Grem v mižule. Zadnje noči so katastrofa, saj me pišo mišo kliče nonstop. Ni se sposoben sam nazaj uspavati, pa vode popije fuuul. Čeprav sumim, da je tale voda bolj en izgovor oz. razvada. Ma, kaj pa vem. Si samo zelo želim, da bi mali bolje spal.

Enako je pri nas, le da vsako 3. do 4. noč pusti, da se naspivauser posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Jenny Anny

janja en velik  zate, pa svojga res mal spucaj, jaz svojga tud, pa včasih sem grozila, da se bom ločila od njega, pa ni zalegl, sedaj pa grozim, da ne bo kosila (in bolj zaleže - mislim kaka glupa fora, ampak važn da zaleže). Pa saj moški so sam mal večji otroci, pač tvoj najstarejši otrok (mož) je mal nediscipliniran, treba ga je malo izšolat, pa bo.
Ne obupaj, saj maš še nas tukaj.

Ti pa imaš pristope, ni kajuser posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: VANILI

črpanje mleka: jaz enostavno ne vem, kako in kdaj bom to nehala počet. Celo na morje sem si nesla črpalko. In sičrpala 5 dni, pol pa ni bilo časa, pa sem se sprijaznila s tem, da sem mu dala kašice, ki se mešajo z vodo. No zdaj pa spet to počnem. sem slišala, da je dobro, da otrok do 15.mesec ne pije kravje mleko? Dejterečte, da to ni res.

AM mleko ni problem, če nima alergije na KM, zato lahko nehaš črpatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Alina_alin

Kdaj pa vaši moški prihajajo domov s službe?

med 15. in 16. uro, zelo redko pozneje, prej prejuser posted image user posted image user posted image . Moj dobi plus, samo kaj, ko se naje, mora obvezno odlegnit za eno rundo in najbolj je srečen, če gre mali tudi spat takrat, ker pol ima miruser posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: janja

mamice - mene pa zanima, koliko kaj spijejo tekočine vaši malčki čez dan in ponoči Naš je začel kar na veliko piti. Mu pripravim blagi Hippov čaj v flaško 260ml, pa spije kar ene 3 flaške na dan. Men se zdi v redu.

Jaz kupujem Hippovo vodo in mu dajem za pit in tudi ogromno spije. Okoli 2 lončka čez dan in 1-2 čez nočuser posted image

moški kotiček - je za pojamrat, samo ne tako hudo. Z malim se skopata( brez da sama rečem), če vidi, da imam polno drugega dela ali pa pripravi večerjo, ko jaz kopam, predvsem, kadar pridemo pozno zvečer domov, zvečer/ponoči ga miri, ko ima naš štrumf izpade joka in trme, se igra in seveda gledata risanke, dokler je malemu zanimivo. Uredi okoli hiše, pospravljanje mu je pa bolj tuje, razen, če ga prosim, potem pospravi. Sicer je OK in se ne morem dosti pritoževatuser posted image

menzes - evo punce od 4.6., ko sem dobila prvega, do sedaj ga še nisem imelauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majoli)
Neposredna povezava do sporočila: 2651
11.8.2008 10:38:56   
mama06
VANILI vidim teuser posted image user posted image

...Če se kateri ne bo dal brat moje čreve, ne bom jezna...user posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2652
11.8.2008 11:00:57   
VANILI
mama06, jaz pa tebe ne večuser posted image

a ste za to, da vsaka napiše še pluske o svojem user posted image . da ne bomo nazadnje ugotovile, da je najbolj, da se ločimo, pol bodo pa možje tožli ringarajouser posted image .

evo pluski mojga, da začnem prva:
  • ima nas najraje na svetu
  • vse, kar dela, dela za svojo družino
  • pospravlja in pomiva (čisti gospodinjc) brez da se mu reče (ok, moje roke če bi ble ok, bi jaz tud)
  • zna zamenjat žarnico in naredit omaro in šekaj
  • je ročno spreten
  • ne kadi in pije v mejah normale (se ne nažloka do onemoglosti)
  • odgovorno vozi (če kdaj kaj pije, vozi drug)
  • ponoči vstaja ko  Živa kliče
  • rad ima živali
  • navzven deluje morda nekoliko hladno, ampak samo zato, da ne pokaže, kako nežen in občutljiv je.

mah saj bi lohk še, ampak to mi zdaj pride na misel. bom dopisala, ko bo kera druga napisala, bom pa jaz "MOJ TUUUUUT"user posted image

ajde napište še ve,pa bomo skup ugotovile, da imamo v bistvu prav fajn deceuser posted image

< Sporočilo je popravil VANILI -- 11.8.2008 11:02:00 >

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2653
11.8.2008 11:01:36   
VANILI
zdaj grem pa pospravljat, ko ma glih tašča Teotka, je tu katastrofa, sama se pa noče pospravit.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2654
11.8.2008 11:08:26   
suzanamai
Pozdravljene čveke,

Joj vidim, da sem zamudila povabilo na večerni žuruser posted image . Enostavno ni bilo časa, v soboto smo imeli cel dan piknik-žur. Včeraj pa generalno pospravljanje v in okoli hiše. me je soseda vprašala, če gremo na dopustuser posted image .

No sedaj ko je vse lepo mam pa čas za RR in nobene ni gor. Nič grem počasi prebrat zadnjih par strani.

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 2655
11.8.2008 11:46:40   
suzanamai
Janja daj ne obremenuj se tolk, pa saj veš, da si super mamiuser posted image . Pa svojmu enostavno povej kaj mora naredit, jaz sem mu včeraj, ko je gospod ob 11h vstal, povedala da mora preobleči vse postelje, pokositi travo in se ukvarjat z Zojo. No pa je vse naredil brez slabe volje, le pri košenju se je zataknilo, sja je ob 6h, ko je prišlo na vrsto, Zoja zaspala zunaj v vozički in sem mu rekla, da naj pač počaka toliko, da se zbudi. Pa je potem kar pozabil in ob 8h hotel iti na fuzbal, malo morgen, najprej pokosit, pol pa kar hočeš, no pa je pokosil travo in ostal doma, pa na terasi poslušal kdaj bo padel goluser posted image .

Joj majoli, a vam je par avto crknil. Kaj pa če probaš brez vode enkrat?

Vanili okoli tebe se pa res dogajajo hude stvari... Pa bravo za baterijeuser posted image , pa saj smo ti vse govorile, da nisi za v staro šarouser posted image  Kravje mleko pa baje do 12 meseca ne.

Janja mleko naj bi bilo polnomastno, saj je posneto preveč lahko in brez potrebnih mlečnih maščob.

Živa dober sklep, men bi se še sfuzlaluser posted image

Alina-Alin, valči in ostale treba jih je mal na realna tla postavit in jih enostavno postavit pred dejstvo, saj vsega pa res ne moremo.

Moj je šel s prijatelji prejšnji teden na tekmo v Beograd. Seveda so ga žurali do onemoglosti in je revež po trh dneh prišel ves utrujen domov. Potem je bil pa ves užaljen, ko sem mu rekla, naj zrihta Zojo za spat, da moram jaz v delavnico. Joj mi je dvignilo pritisk in sem mu naštela, kaj sem vse naredila v teh treh dneh in da bi se jaz tudi raje vlegla pred TV in zabušavala, pa pač ne morem. No v teh treh dneh kar ga ni bilo, sva bili z Zojo dva dni sami in sva vsak dan preživeli v delavnici vsaj 5 ur. Verjetno si predstavljate kako to zgleda, ko otroka postaviš v delavnico polno stekla in moraš poleg tega, da paziš nanjo, še narediti svoje. Oba dneva sem imela tudi montažo, kamor sem seveda vzela tudi Zojo. No hb je zlata in še kar gre. Poleg tega sem pospravljala doma, skuhala za naju.... No zadnji dan popoldan je na srečo prišel Mai, tako da sem vsaj popoldan lahko za 1 uro skočila v delavnico, potem pa sem Zojo vzela s seboj na montažo. No ampak vse to je za mojega samoumevno, dokler ne znorim.
Poleg tega je full veliko doma, saj dela en dan cel dan, naslednji dan nočno in potem je dva dni prost. Samo je računalnik bolj pomemben od vsega, zadnjič sem prav uživala, ko smo bili teden dni brezuser posted image .
Najbolj me pa razkuri, ko mu rečem, da bi pa lahko kdaj vsaj skuhal kosilo, pa mi odgovori ja kot da še nikoli nisem. Ja tiste 1x na leto, res težko pozabimuser posted image

No pa sem še jaz cel špeh napisala.

Klaudia treba bo plačat carino in DDV. malo počakaj, da naštudiram poštnino, predno boš naročila, da se izognemo dodatnim stroškom.

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 2656
11.8.2008 12:32:57   
suzanamai
Klaudia sem našla

Koliko znaša višina oprostitev za poštne pošiljke?

Pošiljke blaga v pisemski in paketni pošti so oproščene uvoznih dajatev do skupne vrednosti 22 EUR, razen če vsebujejo alkoholne izdelke, parfume in toaletne vode, tobak in tobačne izdelke.

Kar pomeni, da se lahko naročijo max. 3 pari za oprostitev, pa še to pride 23,33 € in lahko upamo, da ne zaračunajo. Torej je par 7,7 €.
V primeru, da plačamo dajatve, pa je končna cena namesto 6 +2 poštnine=8 €/par, z dajatvami 8% carine + 20% ddv znese 10,37 €/par.
Lahko pa jo kontaktiramo in jo prosimo naj nam pošlje paket kot fizična oseba, saj v tem primeru velja tole

Pošiljka, ki jo iz tretje države pošilja fizična oseba drugi fizični osebi, ki živi na območju Skupnosti, je oproščena plačila uvoznih dajatev, če je občasna, vsebuje blago, namenjeno izključno osebni uporabi prejemnika ali njegove družine, narava in/ali količina blaga ne kaže na komercialni namen, skupna vrednost blaga ne presega 45 EUR in je poslana brezplačno.

in je potem čisto druga kalkulacija. Lahko nam pa seveda napiše čisto drugo vrednost in nam pošlje vse skupaj za vrednost 20 € skupaj s poštnino. Če hočeš jo lahko jaz kontaktiram in ji razložim situacijo.

< Sporočilo je popravil suzanamai -- 11.8.2008 12:37:27 >

(odgovor članu suzanamai)
Neposredna povezava do sporočila: 2657
11.8.2008 13:06:33   
mama06
suzanamai - ista si kot moj dragi. Brskaš in izbrskaš ter na koncu dobiš skoraj zastonjuser posted image user posted image user posted image

VANILI - Otroka imaš tako lepa, da ne vem, kaj sta delala, ko sta jih delalauser posted image user posted image user posted image user posted image . Madona, sedaj pa sem napisala nekaj veleumnegauser posted image user posted image user posted image user posted image . In pa seveda, dober tek, sem videla na eni sliki, kako z užitkom ješuser posted image user posted image user posted image

Kosilo je za nama, ati pride danes bolj pozno domov( ob 17.ih), ker je šel malo za uživancijo in relaksacijo zadovoljevat svojo dušo, midva greva še malo spat, potem pa ven pred hišo.

Neposredna povezava do sporočila: 2658
11.8.2008 13:17:40   
suzanamai
Ja mama06, veš se splača najprej malo pobrskat. Sem pa imela stalne borbe s cariniki ob uvrščanju v tarifno skupino, saj sem seveda vedno tarifirala tako, da ni bilo dajatev, pa so me vedno prepričevali, da mora biti druga tarifna. Enkrat je celo veleumni carinik izjavil, da lahko z nožem za steklo, režeš meso, pa sem mu prinesla en zrezekuser posted image .

Vanili daj geslouser posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2659
11.8.2008 13:41:28   
Klaudia
suzanamai - daj se torej pozanimaj kako glede poštnine itd. Je pa mislim da do 12.8. ni... no saj to je jutri user posted image . Potem bomo pa mi naročili

piknik - smo ravno prišli nazaj. Plac je ful dober, men je res všeč. Imaš gugalnice, nogometno igrišče, veliko sence, zraven teče voda, ampak je vmes ograja.

Je pa takole: zajest bo... čevapčiči, kotleti, pleskavice, nabodalca, perutničke in hrenovke, zraven še zelenjava na žaru (melancane, bučke...), pečen krompir in pomfrit, zelenjava kot priloga itd. To pride cca 13€ na osebo + pijača. Če hočemo lahko tudi pripeljemo kaj sladkega ali pa sadje. Priporoča dan prej...

Torej... povejte svoja mnenja in tisti, ki se še niste prijavili ali odjavili, povejte, da bom vedla točno število oseb!!

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

Neposredna povezava do sporočila: 2660
11.8.2008 13:54:35   
VANILI
klaudija, kdaj bi se piknik začel?? jaz potrdim sebe in 2 otroka, moj pa se nam bo verjetno pridružil.

zdaj pa šib,
sem mela globoko debato o strahovih moje hčere.

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 2661
11.8.2008 13:56:40   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: VANILI

klaudija, kdaj bi se piknik začel??

pozabila povedat: 12h-13h, hrana bo pečena ob 13:30

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2662
11.8.2008 14:24:36   
mama06
Klaudia - rabim malo tvoje pomoči. Ti, ki si tak vseved in uporabljaš kokosovo maslo, me zanima, če se da dobit kokosovo mleko za kuhat in kakšnega okusa je. Namreč ta dieta me bo pobrala. Pa ne zaradi drugega, kot samo zaradi pomanjkanja sladkegauser posted image user posted image user posted image Za copatke ti javim v parih dnehuser posted image

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 2663
11.8.2008 14:34:44   
suzanamai
Klaudia dogovorjeno, jo bom kontaktirala in se poskušala kaj pametnega dogovorit.

Imam pa en velik problem, Zoja obožuje stopnice in se nagibam k temu, da ji enkrat pustim zgrmeti dol, saj ne razume, da je nevarnouser posted image . ograjce so za en k, smo jih že vrgli stran, tako da bom sedaj kar sama naredila nove. Samo rabim vsaj teden dni, da bodo dokončane. Sedaj pa že dva dni Zojo samo umikam od stopnic stran. Kamor koli jo odložim, takoj šibne k stopnicam. Saj plezati že zna po njih, dol bi šla pa vedno na glavo, pa nič ne pomaga, če ji pokažem na noge. Ma itak so prehude, da bi se ona sprehajala po nih. Vam povem tale naša punca je neustrašna in počne take vragolije, da te kar stisne. Pravi hudiček v angelski podobi, čist po mamiciuser posted image .

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2664
11.8.2008 15:18:08   
Jenny Anny
suzanamai probaj jo mal "prestrašit", kaj bo po stopnicah.
Naša je hotla na "glavo skakat iz postelje", pa sem jo enkrat pustila tako, da je z rebri (nima ravno zalitihuser posted image ) slonela na robu postelje, jaz pa sem jo za eno nogo zržala na postelji, glava je pa visela dol. No skratka ni mogla ne dol ne gor, veselo je slonela na rebrih na robu postelje. Sedaj pa veselo puza po postelji, robu pa se ravno ne upa približati. No to ni 100% šola, pazit jo je treba še vedno, sab ravno ne vzame zaleta, ko dirka po postelji.

Neposredna povezava do sporočila: 2665
11.8.2008 17:07:27   
suzanamai
Jenny Anny saj pravim, da ji bom pustila naj proba, potem bo pa miruser posted image .
Samo moram kaj mehkega naštimat, da ne bo preveč hudo.

Sva bili pa prej zadaj za hišo, jaz sem v miru pila kavico, ona pa je veselo plazila okoli. Potem se je ustavila ene 50m stran od mene in nekaj prčkala po travi. S hrbtom je bila obrnjena proti meni, tako da nisem točno videla kaj počne. No to je trajalo kake 10 min., potem pa se je obrnila proti meni in me je skoraj kap, saj je bila čisto črna okoli ust in po majiciuser posted image , je frajla našla zemljo in je lepo jedla.

(odgovor članu Jenny Anny)
Neposredna povezava do sporočila: 2666
11.8.2008 17:20:32   
suzanamai
Tave ku-ku.

A prideš v četrtek? A se še kaj z oktoberko slišita? Daj pokliči jo in naj prideta z Zarjo, če ima čas. Full bi ju rada videla.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2667
11.8.2008 19:59:41   
mama06
...in nastal je mrk....user posted image user posted image user posted image

Samo, da vam zaželim LN, ker grem spat s tamalim. Zadnje čase imam težave s spanjem, saj se po par urah(2 -3) naspim in ne morem več spati dalje, ali pa sploh ne morem zaspatiuser posted image user posted image

Uživajte in ne klofajte preveč po tipkovnici, saj me jutri cel dan ni in potem bom v velikem zaostaku z branjemuser posted image user posted image Samo hecam se, ve kar pišite, vas je super bratuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2668
11.8.2008 20:24:40   
*kinnie*
ooo mama06, sem pa mislila, da boš častila kakšno pivičkouser posted image ....no ja saj je verjetno boljše tako, ga je bilo že na morju prevečuser posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2669
11.8.2008 20:29:42   
*kinnie*
Suzanamai ima pa novouser posted image   user posted image user posted image .

Hmmm pa nobene ni tukaj za kak čvekuser posted image .....
se grem potem kar k mojem stisnit maluser posted image user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2670
11.8.2008 20:34:11   
Klaudia
user posted image      

13.09. sanwebdraJULIJA    user posted image user posted image user posted image user posted image    
             rojstvo: 2540g, 45cm 

6.mesec: 7050g, 64,5cm

9.mesec: 8250g, 72cm 

18.09. pingiJAKA   user posted image user posted image user posted image
             rojstvo: 2980g, 51cm 
        6,2.mesec: 8000g, 68cm

9.mesec: 9200g, 74cm

24.09. orka** , ANEJ   user posted image user posted image user posted image
             rojstvo: 2530g, 47cm 
           6.mesec: 8400g, 69cm

7.mesec: 8850g, 71cm
           8.mesec: 9600g, 72cm
         9.mesec: 10300g, 76cm 

03.10. Klaudia, LIA   user posted image user posted image user posted image user posted image
             rojstvo: 4030g, 53cm 
           6.mesec: 7850g, 68cm 

7.mesec: 8000g, 69,5cm
           8.mesec: 8200g, 72cm (doma)
           9.mesec: 8550g, 73cm 

03.10. suzanamaiZOJA    user posted image user posted image user posted image user posted image
             rojstvo: 2510g, 49cm 
           6.mesec: 7580g, 65cm

7,5.mesec: 8150g, 65,5cm
           9.mesec: 8540g, 72cm 

03.10. tave, TEJ   user posted image user posted image user posted image user posted image
             rojstvo: 3360g, 52cm 
           6.mesec: 8970g, 71,5cm

8.mesec: 9980g, 74cm
         9.mesec: 10380g, 75cm 

04.10. *kinnie*ŽAN   user posted image  
             rojstvo: 4520g, 55cm 
           6.mesec: 8400g, 68cm

9.mesec: 9100g, 72cm 

06.10. MiclaELENA   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
             rojstvo: 3600g, 52cm 
           6.mesec: 7045g, 66,5cm  

07.10. maja zarja, ZARJA   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
             rojstvo: 2660g, 49cm 

6.mesec: 7490g, 68cm
           9.mesec: 8300g, 73cm 

08.10. tekaMAX
             rojstvo: 3620g, 51cm 
           6.mesec: 7300g, 68cm

9.mesec: 8150g, 73cm 

11.10. skuštrana, ARSEN   user posted image user posted image user posted image user posted image   
             rojstvo: 3740g, 55cm 
           7.mesec: 8660g, 70cm

9.mesec: 9790g, 74cm

11.10. KasijaELIAN   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
             rojstvo: 3840g, 54cm 
           6.mesec: 6950g, 68cm

8.mesec: 7460g, 72cm
           9.mesec: 7660g, 72cm 

11.10. kmarijaNINA   user posted image user posted image
             rojstvo: 2990g, 50cm 
           6.mesec: 7500g, 66cm
        9,5.mesec: 9400g, 71cm 

12.10. *pikijakob*NEO   user posted image user posted image user posted image user posted image
             rojstvo: 3660g, 51cm

6.mesec: 8360g, 70,5cm
           9.mesec: 9230g, 75,5cm 

13.10. oktoberkaZARJA   user posted image user posted image   
             rojstvo: 2890g, 50cm 
           5.mesec: 6450g, 66,5cm 

13.10. JasnaNELI   user posted image user posted image

rojstvo: 3950g, 54cm 
           6.mesec: 7730g, 67cm 

14.10. majoli, MAKS   user posted image user posted image   
             rojstvo: 3880g, 53cm 
        5,5.mesec: 8550g, 66cm

9.mesec: 10000g, 71cm

14.10. PandicaZALA   user posted image user posted image user posted image user posted image
             rojstvo: 3900g, 52cm

6.mesec: 6640g, 66cm
           9.mesec: 8270g, 69cm 

14.10. metkica1LUNA   user posted image user posted image user posted image user posted image

rojstvo: 3050g, 50cm 

6.mesec: 6500g, 67cm (doma)
           7.mesec: 7000g, 68cm 

15.10. janjaURBAN    user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

rojstvo: 3950g, 54cm 
           6.mesec: 7740g, 69cm 

15.10. miškDONA   user posted image user posted image user posted image
             rojstvo: 3300g, 51cm 
           6.mesec: 7010g, 66,5cm

9.mesec: 7780g, 71cm 

15.10. tyna79TIJA
             rojstvo: 2640g, 47cm 
           6.mesec: 7000g, 65,3cm 

15.10. MargaretaEVA
             rojstvo: 3040g, 51cm 
           6.mesec: 6370g, 66cm

7.mesec: 6830g, 67,5cm

16.10. UlaaNIK
             rojstvo: 2720g, 48cm

6.mesec: 7900g, 69,5cm

8.mesec: 9000g (doma)
        9,5.mesec: 9500g, 76cm 

17.10. *Lana*TEVŽ   user posted image user posted image user posted image
             rojstvo: 3050g, 48cm 
           6.mesec: 9520g, 65cm

7.mesec: 9850g, 67cm
         8.mesec: 10200g, 69cm
      9,5.mesec: 10800g, 69,5cm

17.10. noa1, AJŠA   user posted image user posted image
             rojstvo: 3590g, 48cm 
        6,5.mesec: 9070g, 66,5cm

9.mesec: 9540g, 70cm

18.10. JennyAnnyLANA   user posted image user posted image user posted image user posted image
             rojstvo: 3240g, 51cm 
           7.mesec: 7230g, 73cm
        9,5.mesec: 8120g, 75cm

19.10. mehurčicaENI
             rojstvo: 3340g, 50,5cm 
           6.mesec: 7020g, 69cm
           9.mesec: 7800g, 72,5cm 

20.10. nova10kaTJAŠA   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
             rojstvo: 4010g, 55cm 
           6.mesec: 7560g, 70cm
           9.mesec: 8660g, 76cm

22.10. valčiNINA   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
             rojstvo: 3450g, 50cm 
           6.mesec: 6435g, 67cm
           7.mesec: 6870g, 68,5cm
           9.mesec: 7530g, 70cm 

22.10. 2ursaeBOR   user posted image user posted image user posted image
             rojstvo: 3750g, 53cm 
           6.mesec: 8800g, 71,5cm
           7.mesec: 9260g, 71,5cm
         9.mesec: 10000g, 74cm (doma) 

22.10. vedraLAN   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
             rojstvo: 3000g, 50cm 
           6.mesec: 7020g, 68cm
           7.mesec: 7500g, 71cm
           9.mesec: 7700g, 75cm

23.10. drobižekŽIVA   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

rojstvo: 3140g, 54cm 
        6,5.mesec: 6810g, 70cm 

25.10. dittaZOJA AIKEN
   user posted image user posted image  
             rojstvo: 3100g, 48cm 
           6.mesec: 7500g, 67,5cm
           9.mesec: 8650g, 74cm

26.10. sanosan, BRINA
             rojstvo: 3220g, 49cm 
        6,5.mesec: 6900g, 69cm
           7.mesec: 7400g, 69cm
           9.mesec: 8150g, 71,5cm 

26.10. miska1MARTIN
             rojstvo: 3210g, 52cm

7.mesec: 8100g, 67cm 

26.10. VANILITEO   
 user posted image user posted image user posted image user posted image  
             rojstvo: 3490g, 53cm 
        6,5.mesec: 9650g, 73cm
         9.mesec: 10700g, 78cm

29.10. ŽivaANŽE   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

rojstvo: 3810g, 52cm 
           6.mesec: 7950g, 69cm 

29.10. potOSKAR    user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
             rojstvo: 3600g, 52cm 
           6.mesec: 8200g, 71,5cm (doma)
           7.mesec: 8700g, 72cm (doma)

30.10. lane31ANETA   user posted image user posted image  
             rojstvo: 3650g, 50,5cm 
           6.mesec: 7900g, 67cm
           7.mesec: 8300g, 72cm (doma)

30.10. Alina_alinTJAŠA   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
             rojstvo: 3190g, 48cm 
           6.mesec: 6120g, 61cm
           9.mesec: 6870g, 66cm 

03.11. mama06, JERNEJ   user posted image user posted image user posted image user posted image

rojstvo: 3400g, 49cm 

6,5.mesec: 6985g, 69cm
           9.mesec: 7650g, 71,5cm

< Sporočilo je popravil Klaudia -- 11.8.2008 20:35:14 >

Susan Savannah

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 2671
11.8.2008 20:49:58   
majoli
Klaudia, imaš ZS. Upam, da je ok, da sem tako poslala. Če ni, plis sporoči. Piknika se veselimo in pridemo.

suzanamai, ja avto je kar naenkrat nehal delat. Ampak smo bili na srečo že blizu doma in smo kar hitro vse uredili. Je bil pa za Maksa to vrhunec dneva - ko smo čakali na vleko,  je gledal kako so mimo šibali avti in motorji in je bil blazno navdušen. Tudi sama sem že pomislila, da mu ne bi več dajala vode tako pogosto in ga probala uspavati samo z božanjem oz. da bi ga kar pustila, da se proba sam umiriti. Bomo videli. Je pa poba začel zavračati dudo in zaspi brez nje. Sprejme jo le,ko je že čista koma. No, ampak bi bila kar vesela, če bi se tako na easy poslovili od nje.

vanili, lepa ideja, da napišemo tudi pluske. Moj naju ima tudi najraje na svetu, je moj najboljši prijatelj, dobrega srca, zabaven, potrpežljiv, delaven, sinka obožuje in se iskreno lepo in rad ukvarja z njim. Minus je pa predvsem ta, da dela tudi po 12 ur na dan in si lahko predstavljate kaj to pomeni za partnerski donos in za njegov odnos s sinom. Noro je utrujen in ima predvsem zame večino časa ničti nivo tolerance. Moja teorija je, da čim, ko zagleda mene, se mu oglasi vest in se zave, da naju zanemarja, ampak drugače trenutno pač ne gre. In je razdvojen in tečen in slabe volje in mu grem na živce že samo zato, ker sem. Sucks! Pa še en velik minus dobi, ker mi velikokrat reče, da jaz pa že nič ne delam, saj samo za Maksa skrbim. Argh!!!! Čez teden se ful veliko kregava, večinoma za kr neki, sobote so že bolj umirjene, ob nedeljah se imamo pa fajn . Glavno pa je, da se imava dovolj rada, da debatirava sproti. Je pa res, da sem pobudnik večinoma jaz. In rečem stop, tako ne gre več - time out, čas je za pluske in za to, da se oba še malo ekstra potrudiva, čeprav sva oba utrujena za znoret. Oh ja, family life. Pa ti moški so včasih res kar za nekam daleč poslat.

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 2672
11.8.2008 21:24:57   
živa
Hoj!

Naj javim mere za 9 mesecev (Klaudia, za seznam):

9690 g
74 cm
(obseg glavice 46 cm).

Čvergo je obvladal vse, kar je moral user posted image , razen posnemanja hišnih opravil, ker tega mu pa res ne kažem user posted image . Bil je popolnoma zdrav, ušesa, grlo, pljuča, trebušček ok - potem mi je pa popoldne zakuhal na 39 stopinj v ritki user posted image . Zdaj je malo bolje, pred spanjem je imel 38,7, pa mu nisem dala svečke, mogoče bo speljal brez. Ker če mu nič vidnega ni, je zihr viroza - upam, da enodnevna ... ali pa mu raste še kak zob, ker je tudi obilno kakal. Ni bil niti ne vem kako nerazpoložen, samo bolj utrujen.

Jutri popoldne se za deset dni selim na svoje user posted image . Ker imam tam internetno povezavo prek telefona, glasni računalnik je pa tik pred otroško sobo, bom videla, če se bom sploh kaj javila. Sicer se pa lepo imejte,

lp,

živa

(odgovor članu majoli)
Neposredna povezava do sporočila: 2673
11.8.2008 21:31:03   
suzanamai
IZVIRNO SPOROČILO: *kinnie*

Suzanamai ima pa novouser posted image   user posted image user posted image .

Hmmm pa nobene ni tukaj za kak čvekuser posted image .....
se grem potem kar k mojem stisnit maluser posted image user posted image

O pa res, sploh nisem vidla, pa taka lepa cifrauser posted image

Majoli ja saj vidiš, da nohče ni popolnuser posted image

Živa uživaj na svojem.

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2674
11.8.2008 21:45:40   
miska1
Lep pozdravcek, samo da se malo javim. Vas ze pogresam. Smo ze kak teden z morja. Imeli smo se super. Nisem vas se uspela brati za nazaj. Sem pa zasledila, da kupujete copatke. Tud jaz sem za to, da bi kupila kak par ali dva, bom se sporocila za st. copatka.

Klaudia - Martin ima en zobek od 15.7. Mere pri 9. mesecu so 8640g in 74cm.
Na srecanje oz. roj. dan 23.8. pridemo.

Se oglasim kaj vec jutri! Lepe sanje!

Neposredna povezava do sporočila: 2675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Ko vam dojenček pade s postelje ...
Hitro se nam lahko zgodi, da v trenutku nepazljivosti nepričakovano naše malo, neubogljeno bitje pade s postelje ali cel...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?