VANILI
|
oj! plezanje: zdaj se je šele začel vragec in pol! našo kuhinjsko mizo drži skupaj "sklop H" in teo eselo pleza po tistem h-ju, pod mizo so še ven eni tramovi, tako da se kresne v bučo, pa ni šans, da bi poštudiral, da je bolj izi pa varno noge prvo, direkt na glavo pikira. Pa še nekaj sem opazila: ful rad brca stvari z nogo, pa še nekaj: pluvat je začel. Ne se slinit, prav zanalašč pluvat!!! Jaz ne vem, kje v programu je to pluvanje, ampak se mu očitno zdi damoumevno, da pluva in pol s prstom po plunku riše. To pa zgleda tko, da razširi noge, glavo nagne navzdol in tok časa dela z usti in jezikom prrrrrrrršššššš, da priteče ven slina, pol jo gleda, kao kapne in pol brš v akcijo. mislim, tu mač. srečanje v četrtek: ve ne veste, kako rada bi prišla, ampak mam ob 11.30 v šiški dermatologa! Tko da, če boste počakale tave, bi jaz se vam tudi pol pridružla kar z mojo komplet otročadjo, ker mami menda ne more dobit dopust. oče pa tud ne. hm. povejte. korakanje: kako je zanimivo, ko otrok sam od sebe napreduje (hočem rečt, da mu noben ne kaže naslednje stopnje, pa kar ve, kaj mora nardit!): zdajse postavi pokonc, ulovi ravnotežje in prav se vidi, kako da težo na eno nogo in potem z drugo copne naprej, kot kak slonček, pol počaka, prnese težo na drugo in spet "cop!" no in pri tretjem mu ponavadi zmanjka in copne še na rit. Hočem pa rečt, da je ta narava enkratna, ta razvoj tako čaroben, samo gledaš in se čudiš.