Alina_alin
|
Torej Štajerke in neŠtajerke srečanje v četrtek ob 10h (vam je ok ura?) pri meni: -Sanwebdra, - Teka. - dopišite se... pa zmente se za lepo vreme: brez vetra in dežja Mama06, če je še aktualno -sem ti pozabila odg., ko si spraševala kje se dobi kokosovo mleko. V šparu - pri stvareh za Kitajsko kuhinjo. Morje - sama - po mojih izkušnjah super- a ne, Teka,? Ja, moški nimajo žal toliko dopusta letos, kot me...in tudi jaz sem tako izkoristila in čez teden smo bile same (ups bili sami- Max oprosti), čez vikend pa moška zraven Jaz bom danes za spremembo šla prej spat. Ker se je Tjaša odločila, da ne bo več spala dolgo. Danes bila auf ob 7h. Jaz pa šla ob 1h spat. Da ne govorim o nočnih zbujanjih. Pa kdaj se bo to izboljšalo...?Čez dan pa spala 3x po 20 min. Aja še to - morala bom izvesti projekt prestavitve Tjaše v posteljico. Do sedaj je spala zraven mene. Včeraj se je zbudila prvič ob 10h, in sem v bejbisiterju sliašala čist malo nekaj hreščanja. In HB sem šla gledat: ona lepo čist na robu posteje - če bi prišla par sekund pozneje, lahko da bi padla iz postelje. Pa ja, postelja je k steni - 2 strani - 1 (spodnja) ima tisto "ograjo" nizko kot imajo zakonske, na 4. strani je prislonjena njena posteljca in stol. In ona je bila v dvignjenem položaju pri "nogah". Jutri mislim, da bom štartala ta projekt. Prvorojenka pa je spala v svoji sobi, svoji posteljci od 1 meseca...Imate predlog, kak to izpeljat. pa nima dude, ninice, nič. Mamino zizo. Ko bi se jaz lahko v njeno posteljo vlegla in da zaspi na zizi in se jaz umaknem... Grem, da ne napišem preveč čreva.