|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 4
13.8.2008 16:58:29   
noa1
Hojla.
samo na hitro, ker je prišel moj domov in sedaj letim na fitnes.user posted image user posted image user posted image  Moj pa bo pazil na pupo (en plus za njega)user posted image .
Alina_alin: tudi jaz žal jutri zgleda ne bom mogla priti ker nimam avtauser posted image user posted image . Je na servisu celi dan in se nisem zmenila za nadomestnegauser posted image . Ko sem se menila za termin sem pozabila na naše srečanje.
Tako da bi bila zelo vesela, če me katera lahko vzame zravenuser posted image , drugače pa žal naslednjič.user posted image  

sedaj pa hitro na fitnes

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 2776
13.8.2008 17:18:06   
nova10ka
joj ste naklofale, bom potem prebrala vse.

Kaj pa če se za četrtek - jutri zmenimo recimo ob 13h? Da bomo lažje dočakale Vanili in Tave

jaz predlagam, da se zmenimo vseeno raje malo prej - npr ob 12h, pa jih bomo vseeno lažje dočakale. je sicer napovedano bolj oblačno vreme, torej vročina ne bi smela biti problem. drugače pa jaz lahko pridem kadarkoli po 11 uri, pa še eno prijateljico, ki ima tudi oktoberčka, bom pripeljala sabo (enkrat je že bila na srečanju, kake 2 meseca nazaj).

vanili - hihi, trenutno živim z mravljani v nekakšnem premirju, ki ga vsake toliko uniči tjaša s tem, da na tleh pusti kos kruha ali kaj podobno užitnega.

2ursae - žal na piknik ne bomo mogli priti, pridem pa zato lahko jutri na srečanje user posted image

(odgovor članu suzanamai)
Neposredna povezava do sporočila: 2777
13.8.2008 17:28:07   
mama06
Ojla!

Ste pridne v pisanjuuser posted image user posted image user posted image

Alina_Alin bi zelo rada prišla na obisk, pa imava jutri pregled pri alergologinji ob 12. Sem danes klicala in me je naročila za jutriuser posted image user posted image user posted image

lane31 hvala za lepe želje. Samo vprašanje je, če bom uspela najti čas za dopust pred 14.9.. Mama pa lahko samo še drugi teden, tako da se mi zdi, da je ta dopust bolj utopija. Ker 14.9. pa gremo vsi trije z atijem za 5 dni na Gorenjsko.

mehurčica - super slikiceuser posted image user posted image

bioresonanca - odkar sem na dieti zaradi dojenja, so se mi po dekolteju spustili taki rdeči fleki, ki srbijo. In danes se dogovoriva, da še mene stestira, nakar ugotovi, da si moram najprej po porodu pozdravit trtico, saj polovica mojih težav s križem, nogami...izvira iz poškodbe trtice. Tega pa baje klasična medicina ne zdravi.

(odgovor članu nova10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2778
13.8.2008 19:16:49   
*pikijakob*
alina_alin midve z Zalo07 tudi prideva

Otrok je bitjece, ki naj bi mehčal trda srca.

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2779
13.8.2008 19:26:04   
janja
nova10ka - jaz bi tu prej kot ob 13h. Ker gremo zvečer na morje, pa bi rada v miru spokala stvari v avto. Kar povej kdaj bi ti lahko, pa se zmenimo! Če pa katera ne more, pa komot pride kasneje.

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu *pikijakob*)
Neposredna povezava do sporočila: 2780
13.8.2008 19:42:45   
2ursae
jaz imam v Lj še ene opravke, za katere mi je vseeno, a jih dam skozi pred al po srečanju. Se pravi, ene boste bolj zgodnje, jaz bom pol uletila po trenutnem navdihu (beri: skladno z Borovim spančkom)

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 2781
13.8.2008 19:52:45   
Alina_alin
Lane31, obvezno pridi, smo zaradi tebe prestavili na četrtek, se spOMNIS?user posted image UPS, TJASA IN CRKE..user posted image

VELIKO STVARI LAHKO POČAKA -
VENDAR NE OTROK.
OTROKU NE MOREŠ REČI - JUTRI.
NJEGOV ČAS JE DANES.
(Gabriela Mistral, Nobelova nagrajenka)

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 2782
13.8.2008 19:54:31   
Alina_alin
Noa1, Pikijakob in ostale  Štajerke -pridete?

VENDAR NE OTROK.
NJEGOV ČAS JE DANES.

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 2783
13.8.2008 20:08:10   
tave
E moje ljubljnčanke!! Ni nam usojeno. Moj je dal moj avto na popravilo , tako da sem ju3 brez prevoza. Tako da se orientirajte po sebi in pa če boste upoštevale Vanili  user posted image . Mi je ful žaluser posted image . Upam da pa mi drug teden rata,
Sicer se pa še tipkamo in beremo.

Neposredna povezava do sporočila: 2784
13.8.2008 20:15:44   
mehurčica
Eni je dobila prvi zobeeeek!!! user posted image   user posted image user posted image   user posted image   user posted image

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu tave)
Neposredna povezava do sporočila: 2785
13.8.2008 20:21:12   
lane31
IZVIRNO SPOROČILO: Alina_alin

Lane31, obvezno pridi, smo zaradi tebe prestavili na četrtek, se spOMNIS?user posted image UPS, TJASA IN CRKE..user posted image

Saj vem user posted image pa ne morem nič.....prosim ne zameri mi user posted image res nisem vedela ,da bo to prišlo....kolegu pa tudi ne more reči ne ,saj veš roka roko umije ....mi je res zelo žal in se oproščam , ker ste srečanje nastavle na danes zaradi mene ....

Ko te bom poljubila za lahko noč,
te bom še tesneje
in še malo dlje stiskala k sebi.
Takrat se bom zahvalila Bogu zate.
Ničesar drugega ga ne bom prosila,
kot le za še en dan s teboj...

Neposredna povezava do sporočila: 2786
13.8.2008 20:21:53   
lane31
Bravo Eni user posted image

Ko te bom poljubila za lahko noč,
te bom še tesneje
in še malo dlje stiskala k sebi.
Takrat se bom zahvalila Bogu zate.
Ničesar drugega ga ne bom prosila,
kot le za še en dan s teboj...

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 2787
13.8.2008 20:45:12   
Kasija
Dober večer!

Mi smo se vrnili z morja v ponedeljek, pa sem čekirala že malo tu gor, pa mi vedno zmanjka časa kaj napisat. Tako da ne bom zdaj sploh brala za nazaj.

Eni, bravo za zobek!

Srečanje jutri Midva prideva. Kadar se janja in nova10ka dogovorita, pridem tudi jaz. Bom zjutraj pogledala kdaj ste dogovorjene ali pa poklicala katero. Predlagam pa ob 11h, pa se potem ostale pridružijo. Jaz moram namreč tudi domov, ker popoldan oddam otroka v varstvo babici, da bom sploh kaj naredila in pospravila, ker je že hudo. Pa danes sem srečala jasno z neli in tudi pride jutri - ji bom sporočila uro, če se ne bo pofočkala sama.

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 2788
13.8.2008 20:48:02   
majoli
Bravo Bor za prvo besedo in Eni za prvi zobek user posted image user posted image user posted image !

Ful lepe fotke in filmčki od vseh!!!!!!!!!

Lepo se imejte pri Alini_alin!

Midva z Maksom sva bila danes v Atlantisu in ker je bila zraven tudi tašča, sem se fino naplavala in šla celo v savno. Mali je užival in bil dolgo v vodi. Potem je postal pa tako zaspan, da ni zmogel pojesti celega frutka (kar je za našega velikega jedca pravi čudež), ker so mu očke kar skupaj padle. Jutri bova prišla okoli 11h.

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 2789
13.8.2008 20:51:03   
Kasija
Srečanje ljubljana Mah v bistvu se mi ne da še enkrat čekirat. Pridem ob 11h oziroma malo čez. in bom tam. Pa se vidimo, ko se mi pridružite user posted image .

A lahko katera ponovi - klaudia recimo - kaj je novaga okrok piknika če kaj moram vedet?

(odgovor članu majoli)
Neposredna povezava do sporočila: 2790
13.8.2008 21:01:05   
nova10ka
ob 11h je men kul:) se vidimo

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 2791
13.8.2008 21:01:14   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: Kasija
A lahko katera ponovi - klaudia recimo - kaj je novaga okrok piknika če kaj moram vedet?

Prvo WB. Potem ti pa kar citiram moj post, ko sem prišla z rezervacije

IZVIRNO SPOROČILO: Klaudia
piknik - smo ravno prišli nazaj. Plac je ful dober, men je res všeč. Imaš gugalnice, nogometno igrišče, veliko sence, zraven teče voda, ampak je vmes ograja.

Je pa takole: zajest bo... čevapčiči, kotleti, pleskavice, nabodalca, perutničke in hrenovke, zraven še zelenjava na žaru (melancane, bučke...), pečen krompir in pomfrit, zelenjava kot priloga itd. To pride cca 13€ na osebo + pijača. Če hočemo lahko tudi pripeljemo kaj sladkega ali pa sadje. Priporoča dan prej...
Začetek od 12h-13h, hrana bo pripravljena ob 13:30-

Torej... povejte svoja mnenja in tisti, ki se še niste prijavili ali odjavili, povejte, da bom vedla točno število oseb!!

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 2792
13.8.2008 21:18:05   
2ursae
ja pol bova pa mi2 tud ob 11h prišla oz tam nekjeuser posted image . Se že veselim user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 2793
13.8.2008 21:29:32   
Alina_alin
Lane31,seveda ne zamerim. Bi pa bila zelo vesela, če prideta z Anetouser posted image . Upam, da najdeš kako rešitev - kaj pa če prideš do mb z busom magari? Pa te potem tvoj cukne do nas, če bodo ostale polne - pa res ni daleč - jaz pridem do Europarka v 7 min - da imaš predstavo...
Imam pa še boljšo idejo - prideta z Majo Zarjo  skupaj... Samo, če Majazarja prebere to danes...

VENDAR NE OTROK.
NJEGOV ČAS JE DANES.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2794
13.8.2008 21:30:20   
janja
srečanje LJ - No, pol nas bo pa jutri kar nekaj tam že ob 11h. Vanili, ti pa ne skrbi. Ura itak tako hitro teče, da nas bo sigurno še najmanj 3/4 tam, ko boš prišla ti. Pa Živo seveda pripelji, ker bom jaz tudi z Andražem. user posted image

Tave - ja škoda, da te ne bo.user posted image

Eni - dobrodošla v klub zobatih user posted image .

< Sporočilo je popravil janja -- 13.8.2008 21:31:18 >

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2795
13.8.2008 21:34:04   
Alina_alin
Sele zdaj sem videla - Noa1,user posted image   - daj probaj se z Mehurčico  zmenit...
Mama06,dobro porihtajta jutri. Škoda, pa drugič - če se bo Štajerkam-udeleženkam dopadlo, bomo ponovile.user posted image

VENDAR NE OTROK.
NJEGOV ČAS JE DANES.

Neposredna povezava do sporočila: 2796
13.8.2008 21:39:51   
sanwebdra
Bom jaz probala se z Noo1 zmenit ...

Alina_alin  - Pa še najpomembneje - KDAJ PA NAJ PRIDEMO?

Bravo ZOBATA ENIuser posted image , si ga le dočakala!

< Sporočilo je popravil sanwebdra -- 13.8.2008 21:43:39 >

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

Neposredna povezava do sporočila: 2797
13.8.2008 21:42:52   
suzanamai
Se pravi, ene boste bolj zgodnje, jaz bom pol uletila po trenutnem navdihu (beri: skladno z Borovim spančkom)

Enakouser posted image

Eni bravo za zobekuser posted image

Tave saj vaju lahko poberem če hočeš.

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2798
13.8.2008 21:44:58   
Alina_alin
Ob 10h (povejte če ustreza ura) pri meni. Prijavljene ste vse dobile navodila user posted image
Torej:
- Teka
- Mehurčica
- Vedra
-Pikijakob
- Zala
-Noa1
-?
-moja malenkost

Dopišite se, če še katera.

Eni, bravo za zobek. Jutri nam ga pa hitro pokazat... biserčka...

Lane31, eh sem verjetno z opisom postelje jaz naredila črevo. Torej: doslej je bila na zakonski postelji. Danes sem jo prestavila v kinderpet.  Pa ni mi dol padla. Bi pa verjetno, če bi prišla malček pozneje do nje, ko se je zbudila 1.rundo. Ker je frajerka že prilezla v temi čisto do roba postelje in se držala za rob postelje - tisti pri nogah.. saj veš, ko je 30 cm visok - in ona stala tam. Komot bi se čez lahko guncnila - je bila tema, tak da itak nič ni videla. Samo Ni dol padla. Uf, HB.

VENDAR NE OTROK.
NJEGOV ČAS JE DANES.

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 2799
13.8.2008 21:55:35   
sanwebdra
Lane31 ... ZS !!!!!user posted image

Noa1 pride s pikijakob, ker Zala07 ne more!

< Sporočilo je popravil sanwebdra -- 13.8.2008 21:59:07 >

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

Neposredna povezava do sporočila: 2800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko vam dojenček pade s postelje ...
Hitro se nam lahko zgodi, da v trenutku nepazljivosti nepričakovano naše malo, neubogljeno bitje pade s postelje ali cel...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?