|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 4
12.8.2008 2:58:05   
mama06
Grem poskusit spatuser posted image

LN vsemuser posted image

sanosan imaš ZSuser posted image

< Sporočilo je popravil mama06 -- 12.8.2008 3:02:58 >

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2701
12.8.2008 7:48:52   
nova10ka
dobro jutro!!! vidim, da sem danes taprva gor, tko da lahko vse častim eno kavico user posted image sem vas malo brala za nazaj, tko da na splošno vem, kaj se pogovarjamo, pokomentirat pa vsega žal ne morem. mi smo se včeraj vrnili iz morja in smo trenutno v lj...

moški kotiček oz. moška požrtvovalnost: v Izoli je zdaj FUL komarjev in pikajo k pri norcih. jaz sem blazno občutljiva na njihove pike in sem bila vsa bulasta včasih. pa rečem svojmu, da vseeno raje vidim, da mene komar petkrat piči, kot Tjašo enkrat samkrat. pa moj pol reče: "ja, jaz tudi raje vidim, da tebe 5x komar piči, ko tjašo1x".
evo, požrtvovalnost.user posted image

služba: sem bila včeraj na jobu, na eni zabavi. pa mi je bilo kar kul spet stare face vidt, ker se nas par ful dobro šteka in jih kar mal pogrešam. se mi zdi, da bi bilo pametno mogoče mal večkrat jet tja, da ne bo prehud šok oktobra.

govorenje: men se nič ne zdi, da tjaša že kaj govori, ma sicer zvoke, ki različno pomenijo in jih kar dobro dešifriram. se pa spreminja v takega družinskega generala, ki meni in srčku non stop kaj ukazuje. npr. pokaže s prstom na željeno stvar in da zvok, ki pomeni "hočem to". potem so zvoki in kretnje za "nočem", "dvigni me", "kuža" itd. pa ful se razjezi, če njenih ukazov ne razumeva... user posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2702
12.8.2008 8:57:45   
mehurčica
user posted image Nova10ka, kak si to dobro napisala za tvojouser posted image . Sem se prav nasmejala zdaj. David je tudi bil tak direktor brez besed. Do 23m je bil njegov besedni zaklad omejen na kake 3 različne zloge. Potem pa naenkrat vse, še R je izgovarjal lepo v dobre pol leta.

Eni in prva beseda, ki ima pomen: Da-ad (David)

Aja, DOBRO JUTRO sem pozabila zaželet. Pa da še poiščem kak dober zajtrk...
user posted image

Eni se že igra v škatli. Ful se rada zbaše not in pol se igra. A vaši tudi ves čas nekam pležejo?? Ma David tega ni kaj posebej delal, pri njej pa je kar izrazita ta želja po vzpenjanju. Vanili, za Teota si že rekla, da tudi to dela...kaj pa drugi? Pa pri hrani, če ni v vozičku privezana...joj, to nima mira. V stotinki se vstane, pa koleno na mizo..user posted image Ona bi plezala medtem ko bi žlička za njo letala in in ji v usta hrano dajala. Nekak bi jo morala pomirit do vrtca. Fora je v tem, da ve, da ne sme. KEr če ve, da more it iz kavča z nogicami najprej dol, potem sigurno za druge stvari tudi ve. Prefriganka mala...user posted image

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu nova10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2703
12.8.2008 8:59:04   
mehurčica
Aja, Vanili, super slikice!

Pa Teka, filmček pozabila komentirat... Ma Max je taka faca..sem se prav nasmejala. Je še moj prišel gledat polek, kak zgleda vaše uspavanje.user posted image

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 2704
12.8.2008 9:33:42   
tave
Jutro oz. dan!

Mi2 S Tejem sva bila dons v pekarni že ob 7.30, ker sva se že porihtala in sem rekla greva ven dokler še ni tako vroče. No zdej pa naš čmru spi. Mami pa je že posesala, pobrisala prah in pomila po tleh.
Glih učeri je bila Janja pri meni z Andražem in Rubančkomuser posted image  (tako ga ljubkovalno kliče  Andraž) in valjda Urban se že veselo plazi po tleh in raziskuje. No in dons k sem se spravila brisat prah, sem ugotovila je vsepovsod polno malih odtisov. Joj, sem že pozabila kako je to. Naš Tej itak samo sedi in neki probava se naprej nagiba da bi puzal pa še ne gre ker ga roke še ne držijo. Prov smešno je bilo videti tiste odtise, jest pa seveda Monk pa v akcijouser posted image .
Suzanamai ja mi2 bi prišla v četr. če boste tam dolgo. Tej ima namreč ob 12h FTH. Bi vas pa vse rada vidla in vaše ljubkeuser posted image . Tako da če ste za stvar in me počakate sigurno prideva.
Moški kotiček ma nam nič kritizirala, ker lahko bil bilo tudi huje. Pa ne me narobe razumet da je hudo. Hvalila ga pa ne bom, da se slučajno ne bi pokvariluser posted image user posted image .

No mogoče pol švigneva še mal do mesta. Se tipkamo kasneje.

čau

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 2705
12.8.2008 10:37:19   
VANILI
oj!
plezanje: zdaj se je šele začel vragec in pol! našo kuhinjsko mizo drži skupaj "sklop H" in teo eselo pleza po tistem h-ju, pod mizo so še ven eni tramovi, tako da se kresne v bučo, pa ni šans, da bi poštudiral, da je bolj izi pa varno noge prvo, direkt na glavo pikira. Pa še nekaj sem opazila: ful rad brca stvari z nogo, pa še nekaj: pluvat je začel. Ne se slinit, prav zanalašč pluvat!!! Jaz ne vem, kje v programu je to pluvanje, ampak se mu očitno zdi damoumevno, da pluva in pol s prstom po plunku riše. To pa zgleda tko, da razširi noge, glavo nagne navzdol in tok časa dela z usti in jezikom prrrrrrrršššššš, da priteče ven slina, pol jo gleda, kao kapne in pol brš v akcijo. mislim, tu mač.

srečanje v četrtek: ve ne veste, kako rada bi prišla, ampak mam ob 11.30 v šiški dermatologa! Tko da, če boste počakale tave, bi jaz se vam tudi pol pridružla kar z mojo komplet otročadjo, ker mami menda ne more dobit dopust. oče pa tud ne. hm. povejte.

korakanje: kako je zanimivo, ko otrok sam od sebe napreduje (hočem rečt, da mu noben ne kaže naslednje stopnje, pa kar ve, kaj mora nardit!): zdajse postavi pokonc, ulovi ravnotežje in prav se vidi, kako da težo na eno nogo in potem z drugo copne naprej, kot kak slonček, pol počaka, prnese težo na drugo in spet "cop!" no in pri tretjem mu ponavadi zmanjka in copne še na rit. Hočem pa rečt, da je ta narava enkratna, ta razvoj tako čaroben, samo gledaš in se čudiš.

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu tave)
Neposredna povezava do sporočila: 2706
12.8.2008 10:39:18   
VANILI
moškiplusek: si še enga prisluži, ko je tudi danes prišel na kavouser posted image .

moški minusek: jezi me, ko hoče kupit premajhno prikolico, on pa trdi, da bo dost velika in spet 100 argumentov, zakaj tako.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2707
12.8.2008 10:42:04   
VANILI
mama06, kaj si pa ti ob treh pnoč pokonc delala??

pa jaz bi tudi filmčke pa fotke si pogledala,pa ne vem, katera ima kaj novega, počitniškegauser posted image ??!!

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 2708
12.8.2008 13:17:32   
Jenny Anny
moški plusi nosi smeti, redno prazni koš za plenice (ki BTW blazno smrdi, ko ga odpreš - to je že požrtvovalno dejanje), zvečer naštima pomivalca, poštima tamalo, če me ni, previje jo tudi če je do vratu v dreku, za sabo pospravlja (zelo redko pušča stvari za sabo), zna tud pospravt po stanovanju, če je treba

moški minusi je preveč naiven, napol (včasih tudi čisto) gluh za besede ki jih noče slišat, ne zna kuhat

No dovolj za enkrat.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2709
12.8.2008 13:31:09   
lane31
Dober dan še od mene......user posted image je šla služit spet k babici ,jaz pa kot običajno začenjam igro Fate in Monka hkrati

Teka......vaše uspavanje je skoraj čisto enako našemu user posted image ,kar spraznijo batarije kaj

Sanwebdra.......me veseli ,da uspeva projekt uspavanja in upam ,da vam še dalje ....ti samo vstrajaj .....saj vem da od začetka terja kar malo več od tebe samo se že po parih dne izboljša in je potem res lažje user posted image

Moški plusi ,minusi.......ma vsega v izobilju kot tudi pri meni user posted image

Klavdija.....sem ti ravno poslala  zs zaradi copatkov.....bi mi tudi.....škorenjčki so pa tudi prav cartik ,samo za zunaj po moje niso user posted image

Plazenje........najraje gre v kopalnico kjer ima Luki hrano in seveda jo je že poizkusila user posted image in preživela.....ma povsod jo je polno.....hb da vsaj stopnic nimamo....iz kavča bi pa najraje na glavo šla dol
Spanje......vse si je premaknila - zdaj spi 2x dnevno ,prvič ob 11h in drugič ob 16h .....tako sva ravno danes sprakticirale prvo spanje doma in ne v vozičku ,da je lažje skuhati kosilo....pa gre user posted image

Nič gremo delat .........lep pozdrav user posted image

Ko te bom poljubila za lahko noč,
te bom še tesneje
in še malo dlje stiskala k sebi.
Takrat se bom zahvalila Bogu zate.
Ničesar drugega ga ne bom prosila,
kot le za še en dan s teboj...

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2710
12.8.2008 13:32:24   
lane31
Vanili..........glihkar jih nalagam user posted image  

te bom še tesneje

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 2711
12.8.2008 15:00:19   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: VANILI

Zadnje čase oz zadnji mesec ne morem spati ponočiuser posted image user posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2712
12.8.2008 15:03:58   
lane31
IZVIRNO SPOROČILO: mama06

Zadnje čase oz zadnji mesec ne morem spati ponočiuser posted image user posted image

Vidiš.....ker smo kronično naspane user posted image .......to je meni moj rekel ko v zadnjem m nosečnosti nisem mogla spat user posted image

Vanili........evo poletje
http://www.youtube.com/watch?v=0Aj7Lyvwlcc
http://www.youtube.com/watch?v=2Wk8CLGL19M

te bom še tesneje

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2713
12.8.2008 16:14:23   
janja
IZVIRNO SPOROČILO: tave

Glih učeri je bila Janja pri meni z Andražem in Rubančkomuser posted image  (tako ga ljubkovalno kliče  Andraž) in valjda Urban se že veselo plazi po tleh in raziskuje. No in dons k sem se spravila brisat prah, sem ugotovila je vsepovsod polno malih odtisov. Joj, sem že pozabila kako je to. Naš Tej itak samo sedi in neki probava se naprej nagiba da bi puzal pa še ne gre ker ga roke še ne držijo. Prov smešno je bilo videti tiste odtise, jest pa seveda Monk pa v akcijouser posted image .

No, zdaj vsaj veš kaj vse te spet čaka. user posted image   Ker, ko bo Tej enkrat vstal, bo joj. Že zdej je ful aktiven, pa se revček še plazi ne. Pol ga boš pa po stanovanju lovila. user posted image

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu tave)
Neposredna povezava do sporočila: 2714
12.8.2008 16:17:38   
janja

moškiplusek: si še enga prisluži, ko je tudi danes prišel na kavouser posted image .

moški minusek: jezi me, ko hoče kupit premajhno prikolico, on pa trdi, da bo dost velika in spet 100 argumentov, zakaj tako.

Ti mu kar povej, da na parceli ni važno kako velika prikolica stoji - plačaš enako. Ima pa večja večji komfort. Pa kaj nič ne gleda, kaj vse se prevaža po cesti?

lane31 - kolk luštkana filmčka. Pa morje. Se vidi, da je Aneta res uživala. user posted image

vanili, tave - jaz v četrtek pridem, samo ne vem do kdaj bom tam (če bo še katera - lahko do 15h al pa še mal dlje), ker gremo proti večeru na morje.

< Sporočilo je popravil janja -- 12.8.2008 16:24:36 >

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2715
12.8.2008 17:29:55   
Klaudia
evo vanili malo fotk: dve od doma, par iz enodnevnega izleta na morje, ter par iz Otočca

http://klaudia.moj-album.com/album/13165661/

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 2716
12.8.2008 20:01:55   
mišk
Lane31 in Klaudija: Svetovni filmčki in fotke. Kake navihanke so!user posted image  Klaudia, vidim, da si se vrtela po naših koncih. Jst sem sedaj doma samo 4 kilometre od Otočca.

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 2717
12.8.2008 20:13:08   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: mišk

Klaudia, vidim, da si se vrtela po naših koncih. Jst sem sedaj doma samo 4 kilometre od Otočca.

Škoda ker nism tega prej vedla... no, pa vem za drugič. Imam starega ata v Novem Mestu, pa smo šli spotoma še malo Otočec pogledat. Ma bi nas skoraj en labod napadel ko smo ga slikal user posted image

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 2718
12.8.2008 20:41:13   
mama06
Čer!

Danes sem šla dvignit napotnico za Jerneja za alergologa, ker se moram pripravit, če mi slučajno zavrnejo podaljšanje porodniške, da jim vržem naslednjo kostuser posted image user posted image

Jutri greva na bioresonanco v Rogaško, v četrtek pride serviser zamenjat steklokeramično ploščo, ker je meni gospe uspelo, da mi je padla posoda in je počila. HB imam zavarovanouser posted image user posted image

Sedaj pa mi na ZELO HITRO predlagajte, kam naj grem s tamalim in mojo mamo na morje za par dni. V poštev pride najbolj apartma ali hotel. Kampiranje in podobno odpadeuser posted image

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 2719
12.8.2008 21:33:28   
nova10ka
ooo 2ursae vidim te!! kaj dogaja? ravno sem razmišljala da je bil Bor letos pri frizerju natanko tolikokrat kot jaz user posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2720
12.8.2008 21:35:20   
mama06
Evo, danes sem tu za čvek, pa nobene niuser posted image

(odgovor članu nova10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2721
12.8.2008 21:39:59   
nova10ka
evo mene mama06. ravno razmišljam o tvojem vprašanju glede počitnic in o tem, da sem podobno temo že nekje videla pred kratnim. pa je nikakor ne najdem. 

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2722
12.8.2008 21:43:35   
nova10ka
Lane31 in Klaudija: Svetovni filmčki in fotke.

se strinam. sem jih še tjaši pokazala in je kar ploskala od navdušenja user posted image

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 2723
12.8.2008 21:47:34   
Alina_alin
Štajerke, torej kot smo se pogovarjale, drži četrtek pri meni? Edina sprememba, ki je, je, da imam v četrtek malčico doma, ker je varuška na morju (sem pozabila, sa smo že pred praznikom).  Zato,Teka, Mehurčica (druge mislim, da imate samo oktoberko/čka - če se motim, seveda velja tudi povabilo), lahko pripeljeta tudi svoje prvorojenko/ca. Kaj pravita? Sporočite  - potrdite, katere ste za, da vem.
Navodila z opisom, kako se pride do mene, sporočim na ZS. Je od Pobrežja 10 minut vožnje. Torej, welcomme user posted image

P.s.  Seveda se lahko pridruži še katera druga.

VELIKO STVARI LAHKO POČAKA -
VENDAR NE OTROK.
OTROKU NE MOREŠ REČI - JUTRI.
NJEGOV ČAS JE DANES.
(Gabriela Mistral, Nobelova nagrajenka)

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2724
12.8.2008 22:00:03   
VANILI
tudi jaz sem si ogledala filmčke in fotke - hvala in - kar smeje se mi, ko vidim, kaki naviančki so naši oktobrčki!! Pa kaki lepi damici sta Lia in Aneta. fijuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!

par dni na morje - na Slo obalo? Če ja, ti lahko predlagam Žusterno hotel ali Salinera v Strunjanu - zato, ker tam mi hodimo med letom in meni je zelo lepo. Ma meni bi blo itak kjer koli lepo na morju. Pa meni je Kp lep, pa tam v Strunjanu je tudi lepo.

nova desetka!!! wb!! Kako kaj mravlje? so se te že naveilčale??

mama06, si še tu? jaz samo pospravim tri gore perila, se stuširam in pol sem tuuser posted image

valči in ostale s podobno situacijo:user posted image zanima me,kam date svoje bebice, ko kaj zunaj delate?? Npr.danes popoldne sva mi2 s teotkom zalegla, moj pa je šel živo mejo rezat. In prideva ven, pa vidim tapščo, kako nekam užaljeno sopiha mimo mene z grabljami. seveda se takoj predlagala, da grem jaz grabit, če bi malo teotka popazila. Sem dala dekco na travo, da bi nas lahko gledal. In je spet zakomplicirala, da ne more na tleh sedet, naj ji prinesem vozičekuser posted image . ma se mi kar smili teo, ko ga skos v tistem vozičku rine, doma pa toooooook trave, kjer bi lahko šibal okoli. sam kaj čem, pač ne morem se sprdovat v takih situacijah. mi je pa težko. čeprav takšna dela, kot kosit travo ali kaj pograbit,nor.listje jeseni - mamo cel kup orehov in je fuuuul listja, je lepo opravilo. samo kaj, ko je teotek spet prkrajšan. ali preveč kopliciram, ne vem. pasaj bo zrasel. se spomnim, kdaj sem nazadnje grabila - isti dan, ko sem pol šla rodit! se mi je zdelo, da bom malo pospešila, pa sem še na prikolco šla tlačit listje, pol sem šla še z Živo in psičko na sprehod in to v hrib - no, pol opolnoči p se je čep le odločil, da se je odluščiluser posted image .

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 2725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Partnerstvo: Ko ni več želje po seksu …
Ko partnerja postaneta starša, se pričnejo prebujati povsem nova čustva. Pred družino je polno dogodivščin in ljubezni. ...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?