lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Lučka, res ful ti hvala za informacije. A zase pa še ne veš kdaj te bo Reš dal na bolniško? Sploh ne vem če me bo dal. mojca, dobrodošla. Si pa tudi že fosilka, kot večina nas. Ja, ti je pa res vsaj 2x uspelo, žal se ni srečno končalo, ampak sedaj, sedaj pa je prišel čas za vaju in za pravo veselje. Verjemi. IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia Lučka, a teb tvoj daje injekcije? matr jst ne vem če bi svojga prepričala!!! Sem bila tudi jaz tega mnenja še ne dolgo nazaj. Ampak ko pride čas za akcijo in je želja po nepopisna velika tudi moški pozabijo na vse in dajejo inekcije. Pa še to. Zdaj vem zakaj pravijo, da si dajaj vsak dan v drugo ritnico. Ker zdajle me počasi neha boleti desna stran od včerajšnje inekcije, pa me zdaj leva boli od današnje inekcije. Sem pa tudi jaz slišala za varianto, ki jo je povedala Fargi. nf, se mi tvoj predlog za potovanje, ki ga ponujaš Fargi, zdi zelo zanimiv. Ampak res pa je, da mene tudi navdušuje in imam željo si kdaj v življenju ogledat Skandinavijo, tako kot fargi. Kaj pa če grem jaz z vama na izlet, z eno na J in z eno na S. (a sem grebatorka) little angel, pa je res tako, da večina hitro pobegne od tu in gre na druge teme. Se pa najdejo svetle izjeme, ki vstrajajo z nami fosilkami. miška, a ne da je tu res tako pozitivna energija, da te vedno potegne nazaj.
|