lana17
|
Ojla, jaz mislim, da lahko na malo večji pošti kupiš samo darilo, brez telegrama. Sem bla pri kolegici, ki ima pa varianto odtisa 3D in je s filom dobr, je odtisnila nogici in roko, pri 1 mesecu in je rekla, da je šlo kr težko. vse to prid ena črni podlagi in v debelejšem okvirju. Kilogrami, od kar sem na dieti mi gredo le navzdol, zdaj sem pri +6,5 na domači vagi, pri G pa +6. Sem bla pa maja že na+9,5kg, torej če ne bi imela dieti bi vrjetno imela +20, glede na to, da mi je s fulom pasal jest in se nisem nič kontrolirala in sem jedla kadarkoli in karkoli. Moram pa rečt, da sem diete že rahlo naveličana in sem non stop lačna. Brijejo pa le okrog presredka, včasih pa so res celo pobrili. Men tako bolj ustreza, ker me potem sam noro srbi. Tašče. jaz sem s svojo zaenkrat zadovoljno. Naju pusti pri miru, kadar pa rabiva pomoč, pa vedno priskoči na pomoč, brez problema.