Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Naš mulo sploh noče grist - kosilo, kruh in podobno. Piškote, ribice (slane), smokije, bonbone, tudi sadje ali koščki zelenjave, če jih nosi sam v usta ni problem. Kosilo, ko se je na žlico, pa mora biti spasirano. Sicer ven pljuva. Za zajtrk, 2-3 nese kruh v usta, potem začne pa ven pljuvat
. Če bo Zoo, prideva pa v zoo. Sem vidla, da vas je kar nekaj za. Tko da res - ales OK. Vsaj vse vejo kje to je
.
.
. Kar se tiče joka pa samo tole: Katja BP, Tian je pa dons histeričnega fasu. Pa ne tolk zaradi tega, ker ni bilo njegovih vzgojiteljic (pride šele ob 9:30) kukr zato, ker je bilo treba iti v drugo sobo. Katastrofa. HB je bila tam ena vzg., ki ga je čuvala v jaslih in pozna njegove muhe in občutljivost in ga je kar v naročje vzela kot enega malega dojenčka in ko sem šla mimo okna sem ga vidla kako se srklja e ves objokan.
.
, pa nobenmu povedat.
), koliko besed zna, evo rečmo da je to vse.
mislim Hana