|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 4
20.8.2008 22:18:46   
2ursae
pandica, super slikice user posted image , ja, res je mala cela temna fatalka user posted image .

vanili, a to mate uno jajčko-stol iz IKEE? A je fajn? Razmišljam, da bi tud Anže eno tako dobil ...

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 3301
20.8.2008 22:19:08   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: Klaudia

Pandica - a vi pridete na srečanje v soboto?

Najverjetneje ne. Bom še vidla kak bo. Če pridemo si pač sendviče sabo prinesemo user posted image user posted image user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 3302
20.8.2008 22:19:25   
*kinnie*
Klaudia, a si dobila ZS?

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 3303
20.8.2008 22:20:32   
Pandica
Zdaj pa hitro šibam dol jest, ker sem lačna ko pes.
Ja, še vedno jem ob večerih, nič se še nisem poboljšala user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3304
20.8.2008 22:20:53   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: *kinnie*

Klaudia, a si dobila ZS?

Sem ja. In ste že na seznamu user posted image

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 3305
20.8.2008 22:21:37   
VANILI
kasija - ma misliš da vem, kje bom delala??!!user posted image user posted image . pojma nimam, ampak sem tko flegma, free as a bird. Po moje je to una faza, ko se človk neha sekirat, ker nima smisla. user posted image  Jutri bom nesla osebno pršnjo na bivšo šolo, pa še eno v vrtec, pol pa nek bude što bude.

pingi - geox smo vedno Živi kupovali in so super. Teotek je pa moral izbrat med to revščino, ki je tu v Litiji--- ker je bil opredolgo čakat jutri Lj... kao da jih je danes že mel obute... joj sem jaz včasih smotanauser posted image

janja - bom jaz tave šla iskat. ji lahko sporočiš? ali ji pa jaz sms pošljem, ali ga dej ti?

pandica - fotke so zelo luštne, Zala je pa takoooooo luštkana, pa daj kera huda barva!!!!!!user posted image user posted image user posted image

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 3306
20.8.2008 22:22:27   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: Klaudia

Klaudia, a si dobila ZS?

Sem ja. In ste že na seznamu user posted image

jaz sem prepočasnauser posted image user posted image , sem mal prepozno videla, da si dala seznamček goruser posted image

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 3307
20.8.2008 22:24:25   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: VANILI
pandica - fotke so zelo luštne, Zala je pa takoooooo luštkana, pa daj kera huda barva!!!!!!user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
iiiiii  res super barvica. Smo bili tudi dolgo na morju, nazaj pa prišli beli kot mokauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 3308
20.8.2008 22:24:28   
VANILI
2ursae, Živi smo ga kupil ene 3 leta nazaj in včasih hodi noter brat - resno! Teo pa tudi uživa, se kar pokrije.

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 3309
20.8.2008 22:27:18   
Alina_alin
Klaudia- imaš zs.

VELIKO STVARI LAHKO POČAKA -
VENDAR NE OTROK.
OTROKU NE MOREŠ REČI - JUTRI.
NJEGOV ČAS JE DANES.
(Gabriela Mistral, Nobelova nagrajenka)

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 3310
20.8.2008 22:29:40   
*kinnie*
Evo Pandica, za dobrodošlicouser posted image

user posted image

Se je zdaj tu bolj malo pilouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 3311
20.8.2008 22:31:00   
VANILI
nič, mamčice, grem zdaj sprintat te kuser posted image určeve prošnje pa lase si posušit in pol v pojstlo - moj se je spet poslovil od mene z besedami : "Najdeš me v pojstli!"user posted image

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 3312
20.8.2008 22:32:56   
*kinnie*

Najdeš me v pojstli!"user posted image

Pri nas je dosti huje,...vsak na svojem compuuser posted image user posted image user posted image user posted image

Nočko Vanili

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 3313
20.8.2008 22:35:12   
sanwebdra
IZVIRNO SPOROČILO: pingi
Lane31 - naš tudi prehaja na spanje 1x čez dan. Zadnja dva dneva je šel spat okrog 12h, spal dobre 2 uri, zvečer pa ob 20h že spančka. Zjutraj je sicer imel neke ideje, da bi ob 5h vstal, pa sem ga po pol ure prepričala, da je spal še do 7.30user posted image

Julija se je že tudi navadila na 1x spanje dnevno, vendar je zato zvečer tako utrujena, da zaspi v minuti - jaz pa ploskamuser posted image ! Uro in pol prej pa taka tečka, da je joj - tu pa ne ploskam, ker sledi mamamammamama efekt... Pa ura za spanje se je sama od sebe prestavila iz 21.00 na 20.00 uro. Kar samo se je vse poklopilo pred vrtcem ... super, kajneuser posted image ?

Klaudia, midve z mehurčico prideva sami, brez moških - bo moj dragi dobil seznam stvari za naredit po bajti, pa ga bova z Julijo skontrolirale, ko prideva domov user posted image ... ker, ko se začnejo tekme (in to je že v nedeljo) je konec vsega lepega in tudi časa ne bo ...

Srečanje Štajerk danes je blo super, Alina in Lane, sta bili pogrešani ... Slikce bodo "ta pridne" gor prilimale, prostor pa je res zakon (trava in senčka in stoli pa kava), razen ... ko smo šle z vozički ven do avtomobilov, sem stopila v PASJI DREK ... sem bla jezna ko hudič, ker sem si glih oprala japonke ... pol pa nagazim ... pa nimam nič proti kužkom, ampak nevestni lastniki me pa tako razpiuser posted image dijo, pa ravno ko smo tam ble, sta dva velika psa tam okrog šetala, takoj za njimi pa naši mali ... Zala (od Zale07), ki daje vse, kar najde na tleh v usta, bi torej tud kakec potisnila tja user posted image ...

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu pingi)
Neposredna povezava do sporočila: 3314
20.8.2008 22:36:23   
2ursae

Pri nas je dosti huje,...vsak na svojem compuuser posted image user posted image user posted image user posted image

taki smo tud pri nas user posted image .

nočko, mamice

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 3315
20.8.2008 22:40:21   
janja

janja - bom jaz tave šla iskat. ji lahko sporočiš? ali ji pa jaz sms pošljem, ali ga dej ti?

Že sporočila.

Pandica - Zala ma pa res hudo barvo. Je pa še ena v vrsti oktoberskih princesk.

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 3316
20.8.2008 22:41:47   
*kinnie*
2 ursae, lahko noč!

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3317
20.8.2008 23:01:07   
sanwebdra
Debata o prvih čeveljčkih!user posted image

http://www.ringaraja.net/forum/Kaksni_naj_bodo_prvi_ceveljcki%3F/m_1061357/tm.htm

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 3318
20.8.2008 23:25:31   
sanwebdra
Pa še o spanju
http://med.over.net/forum5/read.php?94,4476929

lahkonočuser posted image

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 3319
20.8.2008 23:55:55   
Pandica
Hvala vsem še 1x za pohvale moje princeske. Zdaj pa mi je spet špeha zrastlo user posted image  user posted image  user posted image

Ravnokar sem naložla v album slikice iz današnjega srečanja, za vse, ki si jih želite pogledati. Geslo je takšno kot vedno. Če pa ga je katera pozabla pa mi naj piše zs.

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 3320
20.8.2008 23:57:07   
Pandica
Aja, pa tebi Kinnie  hvala za mrzel pir user posted image   čin čin, veš kako paše user posted image  

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3321
21.8.2008 0:12:27   
valči
Pandica,bravo za lepo,mulatsko hčerkicouser posted image

VANILI,lepi čeveljčki in lepa otroka.Ima pa veliko nogico,da mu je 22 prav.Bravo Teo.Pa držim pesti za službo.

Mamice,vprašanje o kampiranjih???
V nedeljo gremo na morje,z tako malim user posted image še nisva bila.Kaj ste jemale s sabo,če ste kampirale.Kaj je nujno?
Obleke,kozmetika,plenice,zdravila,to mi je jasno.Je kaj takega,da ne pozabim?
Namreč jutri bi rada imela oblačila spakana,pa igrače,hrana in kozmetika pa zadnji dan.
Kake so cene,se splača hrano tam kupit,ali tu kupim in tja peljemo?Za prostor ni probnlema,ker gremo s kombijem.Hvala.

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3322
21.8.2008 0:19:24   
Pandica
Valči, mi smo bili mesec dni v campu v prikolici. Sem ravno danes govorila puncam na srečanju kako je bilo super. Zala je bila full pridna, dobrovoljček, vsak dan se je naučila kaj novega, najbolj pa seveda uživala v morju.
Nič nisem komplicirala, itak je bila čez dan večji del naga, zato sem seveda vzela zraven full preveč cunjic.
Mogoče vzemi zdaj zaven malo več majčk in hlač z dolgimi rokavi, ker se zna zgodit, da bodo že večeri in noči fajn mrzle. Pa obvezno nekaj proti komarjem. Jih je polno, golazen prokleta. Jaz imam od Chiccota roll on za Zalo, ki je od 0 m naprej in se je super obnesel. Nič ni bila popikana user posted image

< Sporočilo je popravil Pandica -- 21.8.2008 0:20:08 >

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 3323
21.8.2008 0:48:34   
Pandica
Nočko vsem   user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3324
21.8.2008 8:27:21   
VANILI
jutro mmčice!

evo šibamo za Lj, upam, da bom našla Kodeljevo v prvouser posted image

se beremo.lep dan

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?