Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 23.8.2008 19:32:23
|
|
|
|
alička
|
Pri nas se je tudi umirilo. Upam, da je za danes dovolj.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 23.8.2008 19:46:56
|
|
|
|
Udb
|
Hja upam. Čeprav radarska slika ravno ne zgleda lepo.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 23.8.2008 19:50:28
|
|
|
|
Shorty_
|
hojla!
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 23.8.2008 19:51:31
|
|
|
|
Udb
|
oo, shorty, čer
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 23.8.2008 19:56:05
|
|
|
|
alička
|
Čer! Jaz grem pa gledat Corellijevo mandolino. Sem lani knjigo brala, pa me zanima kakšen je film. Verjetno bom spet razočarana, kot ponavadi, ko preberem najprej knjigo in potem gledam film.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 23.8.2008 19:56:24
|
|
|
|
Shorty_
|
kako ste jz sem nikako
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 23.8.2008 19:57:04
|
|
|
|
Shorty_
|
IZVIRNO SPOROČILO: alička Čer! Jaz grem pa gledat Corellijevo mandolino. Sem lani knjigo brala, pa me zanima kakšen je film. Verjetno bom spet razočarana, kot ponavadi, ko preberem najprej knjigo in potem gledam film. uživaj
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 23.8.2008 19:57:11
|
|
|
|
alička
|
Ne tok slabo. A te vreme daje?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 23.8.2008 19:58:52
|
|
|
|
Shorty_
|
vreme, mož je tečn, likat moram, otrok neče spat....
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 23.8.2008 19:59:30
|
|
|
|
Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: alička Čer! Jaz grem pa gledat Corellijevo mandolino. Sem lani knjigo brala, pa me zanima kakšen je film. Verjetno bom spet razočarana, kot ponavadi, ko preberem najprej knjigo in potem gledam film. Jaz tudi .
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 23.8.2008 20:00:15
|
|
|
|
alička
|
IZVIRNO SPOROČILO: shorty vreme, mož je tečn, likat moram, otrok neče spat.... Ja te čist zastopim! Nič šibam, začenja. Pridem še kej počvekt . Aja zraven filma bom še mal likala, združi prijetno s koristnim
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 23.8.2008 23:14:33
|
|
|
|
Pikec
|
joooooooooooooj
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 24.8.2008 8:11:14
|
|
|
|
Šarki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR joooooooooooooj pikec kaj te muči??
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 24.8.2008 8:25:05
|
|
|
|
alička
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR joooooooooooooj pikec kaj te muči?? Si me prehitela.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 24.8.2008 8:43:14
|
|
|
|
Šarki
|
čudn. dons sm še pozn ustala ponoč je lilo k iz škafa. pa tamali zadaj zobki rastejo in je ful tečna ponoči
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 24.8.2008 8:46:46
|
|
|
|
alička
|
Jaz sem pa sama, pa sem vseeno vstala ob osmih. Mater sem stara.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 24.8.2008 8:49:12
|
|
|
|
Šarki
|
ja, te že emšo daje me smo ponavad okol 7h pokonc. jest sevedane prostovoljno zdele pa mal računalnik pospravlam, k mava vse nametano. en kup ene muzike, vse pomešano. pa še risanke vmes
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 24.8.2008 8:53:26
|
|
|
|
alička
|
Ti kar pucaj, pometaj, radiraj... se boš počutla ko moderator .
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 24.8.2008 8:59:30
|
|
|
|
Šarki
|
IZVIRNO SPOROČILO: alička Ti kar pucaj, pometaj, radiraj... se boš počutla ko moderator . ja , sej nekej časa sm razmišlala o tem pa se glih odvajam od rr sem skos manj tukaj
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 24.8.2008 9:06:39
|
|
|
|
Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: alička Čer! Jaz grem pa gledat Corellijevo mandolino. Sem lani knjigo brala, pa me zanima kakšen je film. Verjetno bom spet razočarana, kot ponavadi, ko preberem najprej knjigo in potem gledam film. Kako se ti je zdel film, če ga primerjaš z knjigo? Meni so se na začetku zdeli italijani tako neumno predstavljeni , je bilo v knjigi tudi tako? No N. Cage pa je itak prva liga .
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 24.8.2008 9:13:19
|
|
|
|
alička
|
Film je bil še kar, če ne bi zraven likala, pa bi mi bilo verjetno že malo dolgčas. Manjka veliko stvari, ki so v knjigi napisane, tukaj pa nimaš pojma zakaj je tako. Npr. nisem zasledila, da bi v filmu povedali zakaj je Corellijev pomočnik s svojim telesom zaščitil svojega prijatelja, ko so jih streljali... bill je homoseksualec in Corelli je bil ljubezen njegovega življenja. Pa kdo je bila punčka Limoni, zdi se mi (pa se ne spomnim čisto), da tudi konec ni bil čisto tak kot v knjigi. Pa še in še... ok vem vsega ne morejo stalčiti v celovečerni film... ampak... ocena od 1-10...7,5. Meni sta bila oba glavna igralca dobra!
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 24.8.2008 9:37:59
|
|
|
|
Rubin.
|
Npr. nisem zasledila, da bi v filmu povedali zakaj je Corellijev pomočnik s svojim telesom zaščitil svojega prijatelja, ko so jih streljali... bill je homoseksualec in Corelli je bil ljubezen njegovega življenja. Pa kdo je bila punčka Limoni, zdi se mi (pa se ne spomnim čisto), da tudi konec ni bil čisto tak kot v knjigi. Aha, ne ni bilo tako rečeno. Pomočnik je dejal njej, da jo razume kako ji je, ko je on šel v boj in je ona ostala, homoseksualnost ni bila omnjena. Kdo je bila punčka tudi meni ni bilo jasno , edino to, da so ji nemci ustrelili starše pa je potem ostala pri njih. Kakšen pa je konec v knjigi? Je pa res, da film in knjigo težko primerjaš, so knjige absolutno boljše, pa še malce svoje domišljije lahko vklopiš , ko pri filmu ne moreš.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 24.8.2008 9:59:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobr jutr.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 24.8.2008 10:05:08
|
|
|
|
Šarki
|
no mič dobr da si pršla bom mogoče zdej kakšno kavo dobila včerej sm uno turško spila, poj mi jo pa ni hotu nazaj prlimat pa toook sm se matrala
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 24.8.2008 10:20:51
|
|
|
|
Anonimen
|
bom mogoče zdej kakšno kavo dobila Tezko, sem mrzla s slikicami.
|
|
|
|
"Prepih."
пеперутка16
Ali verjamete v 'prepih' in ali sebe in svojega otroka zaščitite pred njim? Zanima me, koliko smo v Sloveniji obremenjeni z osnutki, medtem ko na primer v nekaterih delih sveta sploh ne vedo, kaj prepih je?