|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ena od spodobnih slovenskih plaž
25.8.2008 7:54:20   
Anonimen
fiesa user posted image  Urejeno, čisto in vsako leto pestrejša ponudba
Plaža, na kateri ni nikoli dolgčas
Plaža v Fiesi je priljubljeno kopališče domačinov in turistov. Čeprav plaža ne sodi med zakonsko urejena in varovana kopališča, je urejena in čista, na njej pa je vsako leto pestrejša ponudba.
Če se v Fieso odpravljate z avtomobilom, vas bo parkiranje stalo po en evro na uro. Plaža je sestavljena iz peščenega in betonskega dela, ima pa tudi pomol ter veliko travnato površino, kjer se pod borovci najde tudi prijetna senca. V tamkajšnji trafiki je poleg časopisov in razglednic možno kupiti tudi kopalke in vse druge rekvizite za plažo. Ob trafiki stoji trampolin, pet minut skakanja stane 1,5 evra.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ena od spodobnih slovenskih plaž
25.8.2008 8:00:59   
Primoza
Morda bi bila zanimiva informacija kakega domačina kako (če) se lahko izognemo plačilu parkirnine. V Poreču je namreč ura parkiranja ob obali 5 kn, kar je tudi kar nekaj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Ena od spodobnih slovenskih plaž
25.8.2008 8:23:27   
Anonimen
Lahko ja,se ogneš plačila parkirnine,samo potem pa pot pod noge.
Lahko parkiraš kje na vrhu pri obzidju ali igrišču in se podaš peš v Fieso.Lahko parkiraš pri stari bolnišnici in greš po obalni potki pod klifom peš do Fiese.Ta mi je najbolj všeč,saj sem vse svoje otroštvo prepešačila to pot vsako poletje,sploh ni bilo težko.

(odgovor članu Primoza)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Ena od spodobnih slovenskih plaž
25.8.2008 10:57:15   
glen
Jaz živim na Belem križu nad Fieso in tako kot pravi neva je plaža res lepa.
Je dosti sence, tudi soncauser posted image ,peskovnik,barček,restavracija,slaščičarna,štandi z robo za na plažo,je urejena,je umirjena,plačilu parkirnine se je možno izogniti le kot pravi neva da parkiraš kje na vrhu,samo z šaro za cel dan za na plažo je kr huda.
Vidim da dosti turistov prakticira da pridejo do rampe z avtom vsi se izkrcajo ven z robo vred le šofer obrne in parkira na vrhu in sam pripešači nazaj.user posted image
Če prav pomislim začnejo parkirnino zaračunavat šele z julijem,nisem pa 100 %
Drugačepa je meni zelo všeč tudi Bernardinska plaža samo je pa svinjsko drago parkirišče + vsak da vstopnina se kr nabere.
Mi kupimo sezonsko karto za domačine 20 eu in na plažo se zapeljemo z motorčkom,druge ni


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Hoja z držanjem za roko ni priporočljiva!
Vaš otrok še ne hodi, ima pa veliko željo, da bi ga držali za roko in bi z vašo pomočjo hodil. Fizioterapevtka, Špela Go...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?