kaja02
|
pozdravljene!! men tud ne dela RR, vidim sam post od matejchi, ko pa nisem prijavljena vas pa lahko berem, kaj druzga pa ne znam naštimat, sem bolj leva za ste stvari, kaj čmo, nismoi vsi za vse!!! še včeraj sem hvalla mojo pupo, kako je pridna glede spanja, saj mi je iz sobote na nedeljo spala celih 7 ur, potem sem jo kar v spanju podojila, pa je spala potem še 3 ure. Sem se naspala, kot še nikoli. Včeraj je bila pa katastrofa, cel dan je prebedela, spala sam po 15 miut, pa kar naprej bi jedla, pol pa je karnaprej bruhala, ma ni da ni in to je trajal vse do 2 ure zjutraj, sem mislala, da se mi bo sfuzlal, pol pa je končno zaspala in splaa dans do 9 ure, je spet pojedla, in valda spet vse zbruhala, sedaj pa spi, očito mora nadoknadit včerejšni dan. Jaz sem pa tako utrujena, pa me še čaka kup stvari za porihtat. Je prišla Kaja domov pa je treba vse poprat, pa zlikat, pa se mal z njo ukvarjat.... sem prej govorila s kolegico ( zanjo in držim pesti za njeno )in mi bo posodila tehnico, saj moja zelo veliko poliva in nevem, če zadnje dneve sploh kaj pridobiva, če ne druzga, bom vsaj mal bolj pomirjena. čipka- ČESTITKE!!! araney- držim pesti, da se čimprej začne!!! Vsem novopečenim mamicam želim zdrave in zadovoljne dojenčke, vam pa čimveč lepih trenutkov v objemu najdražjih.